top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Fauci: mondmaskers zijn superverspreiders

In 2008 schreef Dr. Antony Fauci samen met twee collega’s een artikel waarin hij uitlegt dat de griep niet de belangrijkste doodsoorzaak was tijdens de grieppandemie van 1918. Deze video laat zien wat hij schreef, en dat de oorzaak van een toename van infecties onder mondkapjesdragers vandaag de dag overeenkomt met wat Fauci beweerde de echte moordenaar te zijn in 1918.1,928 views20 comments

Recent Posts

See All

20 Comments


Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik zelf heel hard tegen alle maatregelen ben en in het bijzonder het dragen van een masker.

Ik vraag me wel af wie het onderzoek van Fauci heeft gelezen. Daarin wordt nergens een verband gelegd tussen het dragen van maskers en de bacteriële longontstekingen.

Ik ben grote fan van deze website, maar misschien toch beter checken alvorens iets te plaatsen?

Groetjes

Els

Like

Matt Em
Matt Em
Jan 24, 2021

Dag Boudewijn,

het cartoon van de smiley geeft precies weer wat ik er mee bedoel: door die muilkorf kun je geen emoties meer zien of tonen.

Als je buiten overal dat masker tegenkomt kun je enkel "emotieloze ogen" zien en daar wil ik dan juist op wijzen, zo van 'kijk een hoe jullie er bij lopen: emotieloos, uitdrukkingsloos, vreugdeloos, apathisch. Is dat de 'nieuwe' levensstijl? Koud en kil op 1,5m uit mekaar?'

Een glimlach is er niet meer bij.

Eventueel kunnen jullie er een andere tekst bijzetten of aanpassen want al mijn cartoons zijn vrij van © en dat doe ik omdat ik de boodschap zo gemakkelijk mogelijk wil verspreiden, zonder gezeur achteraf.

Like

Boudewijn Magnus
Boudewijn Magnus
Jan 24, 2021

@ Matt em


Mooi dat je zo snel reageert en heel creatief nieuwe voorstellen doet. De schapen vind ik heel geslaagd, kan er ook 1 zijn. De smiley vind ik dan weer minder passend: noch wij, noch de schapen zijn immers emotieloos, integendeel zou ik zeggen. Ik zie heel graag nog voorstellen de passende voorstellen laat ik op 25 exemplaren op mondmaskers zetten, en de auteurs daarvan krijgen er 3 gratis. Alles op voorwaarde van instemming donderdag op de teamvergadering.

Ik ben overigens Boudewijn, meneer Magnus is zo afstandelijk, of is het juist denigrerend of bedoeld?


Like

Paul Vanmaldeghem
Paul Vanmaldeghem
Jan 24, 2021

@ Matt Groot gelijk. Met theoretisch, gedwee en en politiek neutraal geleuter geraken we geen stap verder. Ondertussen doen ze maar verder, vaccineren tegen de sterren op omdat ze weten dat er schadeclaims en veroordelingen zitten aan te komen. Dan zullen ze ineens allemaal "from Barcelona" zijn. Nooit gedacht dat mensen zich zo gewillig naar hun eigen ondergang zouden laten begeleiden.

Like

Matt Em
Matt Em
Jan 24, 2021

Boudewijn Magnus.

Ik niet, juist niet, ik vertik dat.

Ik wijs enkel op die 100duizenden die dat wel zijn, maar het zelf niet in de gaten hebben, de onnozele schapen.

Het masker is bewezen nutteloos en zefs schadelijk zeker bij kinderen voor hun gezondheid, lichamelijk en psychisch, maar de angst preveleert boven gezondheid en welzijn.

Dat is de boodschap om daar de schapen op te wijzenNu duidelijk , meneer Magnus?


Like
bottom of page