top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

OPEN FORUM VRIJHEID vzw

Updated: May 17, 2022


Er zijn een aantal bloggers op deze site die de boel blijven verzieken en onze website misbruiken voor de promotie van hun hoogstpersoonlijke boodschappen en visies, in de plaats van mee te werken aan een opbouwende discussie.


Deze website was niet bedoeld als een nieuw sociaal medium zoals Facebook waar iedereen zijn boodschappen maar komt posten. Deze website is bedoeld om de mensen te informeren over een bepaald onderwerp, en daarrond een discussie op gang te brengen. Daarom is het niet toegelaten hier systematisch vanalles en nog wat te posten dat met het onderwerp niets te maken heeft ter promotie van de eigen visie. Dat heeft voor gevolg dat de bezoekers niet meer in staat zijn om tussen de veelheid aan rommel de interessante teksten voor het aanwakkeren van de discussie terug te vinden. Lezers haken daardoor af.


De manier waarop een aantal personen ostentatief ons uitdaagt door zich daar vierkant niets van aan te trekken en gewoon allerlei rommel blijven posten, geeft aanleiding tot ingrijpen.


We veranderen dus vanaf nu de regels.


1. Bij elk nieuwsonderwerp is er een blog. Is niet toegelaten:

- Beledigingen

- Bedreigingen

- Berichten die de mensenrechten schenden inbegrepen het vermoeden van onschuld.

- Systematisch berichten posten die ingaan tegen de inhoud en de basisbeginselen van het charter. Wie alleen hier is om te komen kritiek leveren is hier niet op zijn plaats en kan elders terecht.

- Berichten posten die geen verband houden met het onderwerp.

Wie zich niet aan deze regels houdt kan door ons worden geschrapt en niet meer toegelaten worden tot de nieuwsblogs.

2. Er is deze aparte FORUMpagina / speakers corner.

Is hier niet toegelaten:

- Beledigingen - Bedreigingen - Berichten die de mensenrechten schenden inbegrepen het vermoeden van onschuld. - Systematisch berichten posten die ingaan tegen de inhoud en de basisbeginselen van het charter. Wie alleen hier is om te komen kritiek leveren is hier niet op zijn plaats en kan elders terecht.


Wie blijft buiten het onderwerp bloggen onder de artikels in de nieuwspagina wordt geschrapt als blogger bij de nieuwsonderwerpen.


Wie zich niet aan deze regels houdt kan door ons worden geschrapt en niet meer toegelaten worden tot de nieuwsblogs.

Moraal van het verhaal: wie graag over allerlei onderwerpen zijn visie of interessante links wil posten, die doet dat in deze Speakers Corner. Op die manier vervuilen we niet de discussies op de nieuwssite. Berichten ouder dan 2 maanden worden op deze pagina verwijderd.

46,499 views4,485 comments

Recent Posts

See All
bottom of page