top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

OPEN FORUM VRIJHEID vzw

Updated: May 17, 2022


Er zijn een aantal bloggers op deze site die de boel blijven verzieken en onze website misbruiken voor de promotie van hun hoogstpersoonlijke boodschappen en visies, in de plaats van mee te werken aan een opbouwende discussie.


Deze website was niet bedoeld als een nieuw sociaal medium zoals Facebook waar iedereen zijn boodschappen maar komt posten. Deze website is bedoeld om de mensen te informeren over een bepaald onderwerp, en daarrond een discussie op gang te brengen. Daarom is het niet toegelaten hier systematisch vanalles en nog wat te posten dat met het onderwerp niets te maken heeft ter promotie van de eigen visie. Dat heeft voor gevolg dat de bezoekers niet meer in staat zijn om tussen de veelheid aan rommel de interessante teksten voor het aanwakkeren van de discussie terug te vinden. Lezers haken daardoor af.


De manier waarop een aantal personen ostentatief ons uitdaagt door zich daar vierkant niets van aan te trekken en gewoon allerlei rommel blijven posten, geeft aanleiding tot ingrijpen.


We veranderen dus vanaf nu de regels.


1. Bij elk nieuwsonderwerp is er een blog. Is niet toegelaten:

- Beledigingen

- Bedreigingen

- Berichten die de mensenrechten schenden inbegrepen het vermoeden van onschuld.

- Systematisch berichten posten die ingaan tegen de inhoud en de basisbeginselen van het charter. Wie alleen hier is om te komen kritiek leveren is hier niet op zijn plaats en kan elders terecht.

- Berichten posten die geen verband houden met het onderwerp.

Wie zich niet aan deze regels houdt kan door ons worden geschrapt en niet meer toegelaten worden tot de nieuwsblogs.

2. Er is deze aparte FORUMpagina / speakers corner.

Is hier niet toegelaten:

- Beledigingen - Bedreigingen - Berichten die de mensenrechten schenden inbegrepen het vermoeden van onschuld. - Systematisch berichten posten die ingaan tegen de inhoud en de basisbeginselen van het charter. Wie alleen hier is om te komen kritiek leveren is hier niet op zijn plaats en kan elders terecht.


Wie blijft buiten het onderwerp bloggen onder de artikels in de nieuwspagina wordt geschrapt als blogger bij de nieuwsonderwerpen.


Wie zich niet aan deze regels houdt kan door ons worden geschrapt en niet meer toegelaten worden tot de nieuwsblogs.

Moraal van het verhaal: wie graag over allerlei onderwerpen zijn visie of interessante links wil posten, die doet dat in deze Speakers Corner. Op die manier vervuilen we niet de discussies op de nieuwssite. Berichten ouder dan 2 maanden worden op deze pagina verwijderd.

46,565 views4,486 comments

Recent Posts

See All

4,486 Comments


Ongelooflijk hoe achterlijk Michael is....Geen woorden meer voor...

Like

Liliane Delcaert
Liliane Delcaert
Nov 11, 2023

We zijn nu al even verder , alle onderzoeken over COVID, Manipulatie van EU WEF WHO The Young Global Leaders “waar de meeste niet verkozen zijn door de bevolking’ maar wel Royaal betaald worden met ons Belastinggeld!!!Wij willen Leiders die InteGer zijn !Vrijheid en Democratie daar hebben onze Voorouders gevochten en hun leven gelaten!!! En wat ? Het gaat erger en erger met ons in het nauw te drijven “ nous sommes quantité negligeable ?!?!? Zeer er voor de toekomst !!!!

Like

Dag Meester Verstraeten,


Sta me toe enkele vragen te herhalen die ik u niet zo lang geleden stelde.


Nog altijd overtuigd dat Trump geen enkele kans heeft om opnieuw President te worden ?

Nog altijd overtuigd dat Oekraïne de oorlog gaat winnen van Rusland ?

Nog altijd overtuigd dat de hele Covid-affaire een ‘collectieve zinsbegoocheling’ van onze politici was ?


Gelukkig hebt u niet te klagen - uw politiek talent heeft nu immers de kans om openlijk achter de vlag aan te lopen van het TalmoedZionisme. Dat leek me op uw lijf geschreven.

Like
Replying to

Prachtige reactie David...


Ik zal er eentje bij smijten . Moeten we ons moeien met het Gaza conflict ?

LikeZoek eens de betekenis op van DAR AL ISLAM...

Like

https://dissident.one/franse-autoriteiten-verliezen-de-controle-over-de-situatie-videos


Terwijl de Franse staat op instorten staat bezocht Macron met zijn man een concert van de homoseksuele Elton John.


Totale anarchie heerst momenteel in Frankrijk, de situatie is erger dan in 2005, overal is chaos uitgebroken. In Parijs staan politiebureaus in brand, scholen worden verwoest, overal wordt geplunderd. Naast Parijs vechten tientallen andere grote steden met de opstandelingen, de speciale eenheden zijn er ook bij betrokken, de Franse autoriteiten zeggen dat ze niet de eerste zullen zijn die toegeven.


Zeg me eens hoe jullie vrijheidspartijtje dit zou oplossen Michael ?

U beseft toch dat we binnenkort de minderheid zijn in eigen land ?

Like
bottom of page