top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Ga naar Antwerpen!Zet de economie en de vrijheden terug naar normaal.

Van Ranst richt met zijn oproep om Antwerpen te vermijden wederom buitenproportionele schade aan, aan de Vlaamse economie. Het is niet omdat deze viroloog denkt dat na 23u30 een microscopisch klein wezen zich ontpopt in een bloeddorstige weerwolf, dat consumenten en de middenstand overdag aan de ketting moeten. Het is dat soort ongefundeerd angst aanjagen die de mensen "coronamoe" maakt (en geef ze eens ongelijk!).


Waar is het discours gebleven waarbij premier Wilmès nadrukkelijk rekende op het gezond verstand van haar burgers in de bestrijding van besmettingen? Het ging enkele weken goed. Tot 11 juli 2020. De veiligheidsraad dacht toen van 80 besmettingen per dag naar 0 te brengen door het verplichten van mondmaskers op de meest ridicule plaatsen en in de gekste omstandigheden. Het tegendeel is waar gebleken. Maar dat toegeven? "Over mijn lijk!", zegt Van Ranst.


Het is het volharden in de ridiculiteit dat de mensen kwaad maakt. Diverse handelszaken besluiten in Antwerpen inmiddels, bij een gebrek aan nog voldoende klanten, hun winkel, restaurant of café te sluiten tot eind augustus. Spijts alle investeringen in het Van Ranst-proof maken van hun zaak is alle, karig opgebouwde, rendabiliteit van de laatste weken nu helemaal weg. De kosten om open te blijven voor die enkele klant zijn te hoog. Van Ranst voedt zo de woede (en sluitingen) door onder de noemer "tweede golf" met "intelligente lockdowns", werknemers en ondernemers hun activiteiten af te nemen zonder enige vorm van perspectief noch zicht op enige compensatie.


We zien ook hoe de mensen paniekerig rondlopen, niet meer wetend wat ze mogen of moeten, waar ze masker moeten dragen of niet. Slaafs met hun hoofd naar de grond gebogen in het niets starend naar de grond!


We beseffen met dit beeld voor ogen, dat wij, mensen daardoor nogmaals opgezogen worden in “een systeem”. Dit keer een systeem van onderdrukking, van psychische angst

De straten lijken vol te lopen met zombies, die alle overroepen regeltjes slaafs volgen. Mensen lijken vergeten te zijn, dat wij in een democratie leven en dat wij vrije mensen zijn


Hoe meer regels er komen, hoe meer besmettingen


Wij stellen ons daar ernstige vragen bij. Er bereiken ons van alle kanten massaal veel wetenschappelijk onderbouwde berichten die de theorieën van de virologen onderuit halen en datgene dat wij MOETEN ondergaan in strijd is met de wet en de Rechten van de Mens!!


Een virus kan niet stoppen aan een kerk of op een plein en in een winkelstraat of centrum actief worden (50 m verder dan die kerk)


Als er een virus is dan is dat 24/24 aanwezig en niet enkel na 23u.


Avondklokken, dorpen, steden of gemeentes afsluiten, stopt geen virus van welke aard dan ook.


Ook camera’ s of tracing-apps zullen geen virus stoppen, Big Brother.


Onze bekendste viroloog die zelf toegeeft op tv, dat de helft van de corona-doden, met alle respect voor alle overledenen, in België, geen corona-doden zijn (citaat van Van Ranst), maar toch komen er meer en meer regels die ons beperken in onze vrijheden/rechten


Een gouverneur (mevr. Cathy Berx) die openlijk zegt: "u heeft slecht 1 recht, dat is leven!!".


En toch blijven velen slaafs in de rij lopen, zoals een kudde willoze wezens. Onbegrijpelijk. Alhoewel, Berlijn en Malieveld geven ons in België hoop. En hoopt doet leven zingt de succesvolste 80-jarige jubilaris.


Denk allemaal eens na of u zo verder wilt leven!

Denk allemaal eens na of u uw kinderen zo een toekomst wilt geven!

Denk allemaal eens na of u uw kleinkinderen wilt hypothekeren met een onderdrukte toekomst, met avondklokken, geen dansen meer, geen sociale contacten meer zonder masker, zonder enige vorm van vriendschappelijke affectie, enz, enz..


Besef dat we afglijden naar een situatie waarbij één persoon, Van Ranst, éénieders leven dirigeert. We moeten, zonder vragen stellen, gewoon aanvaarden wat hij zegt en doen wat hij denkt! Op straffe van een zware boete of gebruik van de roe door zijn ordehandhavers op zij die niet akkoord gaan. Wees eerlijk, dit is toch onaanvaardbaar?


Het is tijd dat we een kat een kat durven noemen en inderdaad inzien dat dit virus voor andere doeleinden gebruikt wordt!


En dat moet ophouden! Zet de economie en de vrijheden terug naar normaal. Nu!


Kom op voor jezelf en je medemens.
1,348 views14 comments

Recent Posts

See All

14 comentários


De Matrix,

De keuze, de blauwe of de rode pil ...

Je kent allemaal de films ...

Je voelt nu de werking van de rode pil, het wakker worden, de realiteit ...

wtf, this is not happening! Dat kan toch niet, dat geloof je toch niet! Het wakker worden!

Je voelt de paniek, de schrik, niet voor die virus ..., maar waarom dan het gevoel alsof ik moet overgeven?


Je voelt de angst voor de waarheid ... misschien toch maar de blauwe pil?

Maar, ik heb de puzzel gemaakt en alles klinkt logisch, het past alles in elkaar!


Mijn verstand wil het niet geloven, ... maar mijn onderbuik draait en mijn hart klopt als gek.

Als dit echt is ...…


Curtir

Beste fast boul, niet opgeven. Je staat niet alleen. We hebben het allemaal (al) moeilijk (gehad). Ooit zal de tijd komen dat het verzet zo hevig is, dat ze moeten plooien. Totdan, blijven onze visie uitdragen. En vergeet niet de petities tegen mondmaskers en verplichte vaccinatie te ondertekenen. Elke stem telt!

Curtir

faat boul
faat boul
04 de ago. de 2020

Ik wil zo niet verder leven, ik word met de dag depressiever! Heb echt het gevoel dat ik in een film zit. Alles is onwerkelijk, eergisteren heel de nacht opgebleven viel letterlijk 1 uur voor me wekker af zou gaan in slaap, daarna door naar werk ben mezelf niet meer.

Ik wil zoveel doen, alles in mij schreeuwt kom in opstand, negeer de maatregelen, maar dan kom ik buiten en zie ik overal mensen die mondmaskers dragen.

Ik vergeet het nog weleens te dragen als ik de auto uit stap, totdat ik ergers in de rij sta om binnen te mogen en mensen naar me zie kijken zo van 'die heeft lef, zeker geld te veel' maar dan zodra he…


Curtir

Kunnen we eindelijk echt eens in de actie komen? Ben het paniekvoetbal van “onze” regering mark kotsbeu. Tijd voor ANARCHIE! onze economie is toch al naar de zak. Hiervoor gaan mijn dochters later nog lang mogen afdokken als ze ooit werk vinden.. Dit is mijn eerste online bericht in jaren op het internet. En ook men laatste. Red onze jeugd van een doodgaande economie dit is al wat ik vraag.

Curtir

Eddy Lambert
Eddy Lambert
03 de ago. de 2020

Wie het nog niet doorheeft dat dit een gigantische manipulatie is, moet eerst met zijn angst aan de slag, daar alleen kan men je pakken. Daarna pas zal je met een open geest kunnen zien wat eer werkelijk aan de hand is.

Het is nog nooit gebeurd in de ganse menselijke geschiedenis dat gans de wereld werd lam gelegd. Wanneer men niet meer geparalyseerd is door angst kan men zelf op onderzoek gaan. Er zijn vrije wetenschappers genoeg van wereldformaat, die geen banden hebben met belangengroepen, die gans anderen zaken zeggen, dan de leugens waarmee men ons om het half uur probeert te hersenspoelen. Of dacht je dat zij dat doen om interessant te zijn, om daarna drek over z…


Curtir
bottom of page