top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Geef ons de Balearen
Ab Osterhaus wil ons - de niet gevaccineerden - op een eiland zetten. Mijn eerste reactie was: "Schandelijk!".


Maar bij nader toezien ... Stel dat de Belgische, Nederlandse en Spaanse niet - gevaccineerden de Balearen krijgen. (De Fransen hebben Corsica. De Portugezen zijn haast allemaal gevaccineerd dus die mogen niet mee. De Duitsers en de Oostenrijkers die schaffen toch alles zelf, dus dat kan geen probleem zijn. En de Britten hebben al een eiland.) De bevolking van de Balearen bolt het daar af. We mogen daar helemaal ons goesting doen. In alle vrijheid. Geen pasjes meer, geen mondmaskers, geen gezever.


We bouwen zelf wat sociale media waar alles is toegelaten. Onze eigen vrije pers en een eigen televisiestation. "Laat de mensen gerust!" wordt het nationaal volkslied. Op straat is het zedelijk verplicht om elkaar minstens te knuffelen, bij voorkeur een tongzoen te geven (onder voorbehoud van goed gepoetste verzorgde tanden).


De auto wordt afgeschaft en vervangen door golfkarretjes, moto's en allerlei elektrische voertuigen die 60 per uur mogen rijden. Het is ook toegelaten overal rond te vliegen met drones.


De regering beperkt alle staatstussenkomsten tot een strikt minimum. De belastingen ook. Vooral tot wat nodig is om de mensen die uit de boot vallen terug op weg te helpen. De staat zorgt voor de mensen waar dat nodig is. Er wordt wel verwacht dat iedereen participeert: werkloosheid wordt verboden. Er is welliswaar recht op luiheid na de werkuren. Maar werken wordt weer plezant! Het doel van de samenleving is o.a. iedereen happy aan het werk te zetten.


Wie naar het eiland wil reizen vanop het vaste land moet verplicht altijd naakt rondlopen. Want dat helpt tegen het virus en is veilig voor de bewoners die niet zijn gevaccineerd.


De betaalkaarten worden zoveel mogelijk ontraden. Er wordt betaald met echt geld of in natura. Het beroep van viroloog wordt bij decreet verboden. De doktoors krijgen hun vrijheid terug en worden zoals de verpleging goed betaald maar niet noodzakelijk meer per prestatie. Doktoors worden gerecruteerd en ontslagen op grond van hun maatschappelijk engagement om de mensen te verzorgen. Doktoors die goed kunnen telefoneren krijgen hun ontslag.


Op school is het verboden om te zeveren. Vooral over corona mag er niet meer gezeverd worden. Er mag wel nog gesproken worden, helemaal vrij, maar alle zever wordt bij wet verboden: "Het is verboden op school zever te verkopen op straffe van een geldboete van 200 euro per zever." Onder zever wordt o.a. verstaan het promoten van mondmaskers.


Bij nader toezien dus ... Ab, hebben we een deal? Geef ons de Balearen!


Jullie op het vasteland kunnen dan genieten van jullie totalitaire samenleving in permanente angst en wekelijkse vaccins.


Dat zou nogal eens een deal zijn. Kan Europa daar echt niet voor zorgen?

3,421 views80 comments

Recent Posts

See All
bottom of page