top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Gelijke kansen voor elk virus

Updated: May 17, 2022Elke criticus die een poging doet om het gesprek aan te gaan krijgt vroeg of laat de retorische vraag: 'Ben je dan een virusontkenner'?


Men heeft het over 'wetenschap', over 'ethiek', over 'kennis', maar wanneer ik- als beginnende onderzoekswetenschapper- naar de bronnen en referenties vraag, dan krijg ik een algemene verwijzing naar vage titels van HLN.


Niet alleen ben ik geen virusontkenner, ik ben ook geen bacteriën- noch parasietenontkenner. Zelfs de schimmels en de saprobionten hebben hun plaats als volwaardige leden, binnen een inclusieve microbiologische maatschappij.

Misschien moeten we- vanuit ons 'superieur' Westers denken- een symbolische minuut stilte houden voor de escherichia coli, die de krantenkoppen nooit haalt. Zijn grote aanwezigheid in het rioolwater wordt niet mee-opgenomen in de publieke opinie. Ik sta, zoals ik reeds zei, achter een meer inclusieve samenleving waar elk micro-organisme, een volwaardige plaats krijgt binnen een biotoop waar gedeelde verantwoordelijkheid geldt.


De escherichia coli, aanwezig in uw stoelgang, is bij deze evenwaardig als het virus, aanwezig in uw snot. De solidaire burger gaat toch niet discrimineren?


Daarom zou ik de 'solidaire' burger graag op het feit willen attenderen dat hij best oog heeft voor het potentieel delen van zijn hepatitis, conjunctivitis, seizoensgriep, RSV-virus, bof, hantavirose, HPV, listeriosis, invasieve pneumokokken, varicella, herpes, AIDS, rubella, staphylococcus Aureus, TBE, Tinea capitis, trichinellose, tularemie, ...


We minimaliseren nooit het bestaan. We minimaliseren wel het belang. Behalve wanneer het om een nieuwe vorm van snottebellen gaat. Raar.


Want de burger die zichzelf 'solidair' en 'superieur' noemt, vergeet dat hij op elk moment een potentieel gevaar blijft voor een ander. Zichzelf een kogel door het hoofd jagen, wordt bij deze een ultieme geste van solidariteit; je bespaart niet alleen op de ziekenhuizen, je beschermt ook op definitieve wijze je medeburgers voor elk potentieel gevaar dat je leven met zich zou kunnen meebrengen. Ik noem dit 'de karikatuur van het goede'.


Et pour la petite histoire, zoals een collega het zo mooi zei: 'Ik ben geen virusontkenner, maar ik ben ook geen democratieontkenner'.


Choquerend? Ik ben ook gechoqueerd. Al twee jaar eigenlijk.


Ora


___

Photo: De escherichia coli, aanwezig in uw stoelgang.

1,605 views26 comments

Recent Posts

See All

26 kommentarer


vandyckmaya100
vandyckmaya100
13. feb. 2022

Mensen , geld is het antwoord denk ik , ze krijgen allemaal veel geld vooral ook de media om ons gevangen te houden in hun regeltjes .

Synes godt om

Stop met deze zever !! Virussen maken niet ziek en zijn niet besmettelijk, evenals bacterieën !!

https://www.bitchute.com/video/rloCSmKl8b4l/

En smijt mij nu maar weer buiten, voor de 3de keer. Zolang jullie in de virustheorie blijven geloven, kom ik terug !

Synes godt om
Svarer til

Je kan ook niet bewijzen dat een virus verzonnen is.

Hoe ga jij met zo een verhaal naar de rechter stappen?

Als je alle ziekten, als covid en mazelen verklaart wat dit veroorzaakt en met wetenschappelijk bewijs komt dan heb je een zaak.

Of virussen bestaan doet er niet toe in deze strijd om onze vrijheid dus het is puur tijdverlies hierover discussie's te starten.

Dat er in die maskers schimmels en andere giffen blijven zitten, dat kan je bewijzen, en daar kan je een zaak van maken.

Hou dus nu eindelijk eens op ons te overtuigen van het al dan niet bestaan van virussen.

Daar koop je gewoon niets mee, daarmee kan je de maatregelen niet afgeschaft krijgen.

Jullie…

Synes godt om

Een gezondheidspaspoort voor geslachtsziekten had ik eventueel nog kunnen verstaan. Geslachtsziekten komen veel voor bij de elite, waardoor zij dus liever discrimineren voor iets anders.

Synes godt om

Luc Dewijngaert
Luc Dewijngaert
12. feb. 2022

Als mijn gebuur de croo of verlinden was, dan was het probleem al lang opgelost

Synes godt om
Svarer til

?

Stockholmsyndroom, als oplossing?

Synes godt om

Luc Dewijngaert
Luc Dewijngaert
11. feb. 2022

Ik heb eigenlijk te lang gestudeerd om het gezondheidsnut van ook welk in de reguliere handel te kopen masker te kunnen begrijpen...laat staan van dat dan ook nog aan te doen, Vooral omdat dit flagrant tegen artikel 563bis van het strafwetboek . De advocaten onder jullie hier... Verklaar mij eens nader waarom het strafrecht niet meer gevolgd wordt

Synes godt om
Luc Dewijngaert
Luc Dewijngaert
13. feb. 2022
Svarer til

Inderdaad, iets wereldvreemd, maar met de debiele politiek mag je ook gelijk de media noemen, en dan verschijnt er wel een mogelijk hele andere ( monsterlijke ) agenda achter de hele bedoening. Waarom liegt die media ? Waarom spuit zij zoveel misinformatie ? Politiek blijkt er de laatste tijd een beetje meer bewustzijn te komen. Echter die media blijven volharden in de boosheid, juist al zijn hun waardeloze ( leugens ) artikelen al jaren geleden geschreven.

Synes godt om
bottom of page