top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

@Gouverneur Berx: Free Antwerp!Die lokdowns en avondklok zijn science nonsens...


Geachte mevrouw de Eerste Minister,

Geachte Gouverneur van Antwerpen,

Geachte Celeval,


Viruswaanzin België wil uw aandacht vestigen op een paper die recent in The Lancet verscheen:


De onderzoeker heeft de 50 zwaarst getroffen landen bekeken, en een multivariant-analyse gedaan met variabelen zoals obesiteit, lockdown-maatregelen, ongelijjkheid, en tientallen anderen. Op die manier wordt gezocht naar een correlatie tussen twee variabelen.


Nu moet je daarmee oppassen, want een correlatie, zelfs als die statistisch significant is, betekent nog niet dat er een causaal verband is.


Dus de correlaties die ze gevonden hebben, moeten voorzichtig geïnterpreteerd worden, en liefst door andere onderzoeken bevestigd.


Maar relevanter is wat ze niet gevonden hebben:

"Lastly, government actions such as border closures, full lock- downs, and a high rate of COVID-19 testing were not associated with statistically significant reductions in the number of critical cases or overall mortality."


Correlatie betekent nog niet dat er een causaal verband is - maar omgekeerd impliceert een causaal verband wel dat er zeker een correlatie moet zijn.


Als de overheidsmaatregelen enig effect zouden hebben, dan moet er wel een correlatie te vinden zijn - en die is er NIET. In ieder geval niet met het aantal doden of kritieke gevallen (wel met het aantal gevallen, en met het aantal herstelde zieken).


Als er dus weer eens een viroloog is die bij u komt beweren dat de maatregelen nodig zijn om het aantal doden te beperken, dan levert deze studie u alvast een overtuigend tegenargument.


Photo: rozenactie van viruswaanzin: Leg een witte roos bij elk monument bij wijze van protest tegen de corona-maatregelen (als u wil met een kaartje die onze website vermeld en uw boodschap)


_____

De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .


Viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid.

2,662 views86 comments

Recent Posts

See All

86 Comments


Hey Rudolf


Ik moet je antwoord nog hebben post maar je negeert niet meer wel jammer maar je blijft zeggen dat je ik ongelijk heb geen uitleg meer waarom haal je nog wat leuke discussies boven hou ik van om zo zielige mensen als jouw op zijn plaats zetten

Like

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
Aug 08, 2020

David_ bevestigt zichzelf


Like

Damn, hoe verkrijg je hier een klikbare link ?

Like

Test:

<a href=“https://dailycaller.com/2020/07/17/world-health-organization-coronavirus-celebrity-influencers/“>Bron</a>

Like

@ Rudolf Janssens,


Aangezien u mij beschuldigt van een litanie van insinuaties en veronderstellingen aan uw adres:


Lees mijn post nog ’s opnieuw. Ik veronderstelde niets. Ik insinueerde niets. Laat staan dat ik daar een litanie van hield. Ik herformuleerde de vaststellingen die ik deed op een andere thread en stelde een heleboel vragen. Als dat volgens u niet mag, dan getuigt u van de typische arrogantie van de macht. Die voelt zich ook ‘verheven’ boven de vragen van het Volkstribunaal, en bestempelt een simpele vraag als een ‘insinuatie’, waar ze vervolgens haar ‘verontwaardiging’ over kan acteren.


Tevens pleegde ik helemaal geen karaktermoord op u. Dat deed u zelf. Mijn vragen vormden hoogstens het touw rond uw nek. En dat…


Like
bottom of page