top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Groot nieuws! - Viruswaanzin had altijd al gelijk


De intellectuele rijkdom van Viruswaanzin. Weet u nog hoe het vorig jaar begon? De Britse onderzoekers van het Imperial College voorspelden 200 miljoen doden in de wereld. 500.000 in de UK. Het enige dat zou helpen waren lockdowns. Het Imperial College adviseert de WHO en weegt op de besluitvorming van alle landen ter wereld.


Eind mei kwam dan hun studie over dit onderwerp in Nature. Met de loftrompet voor de lockdowns die prima zouden hebben gewerkt.


Weet u nog dat we toen schreven en zegden dat dit artikel helemaal verkeerd was. Verkeerde wiskunde. Waarzeggerij. Ik herhaal dit al maanden. Tot het uw oren uitkwam, wellicht.


De Brusselse kortgedingrechter noemde ons "intellectueel armoedig" en hechtte geloof aan het artikel van Flaxman.


De voorbije maanden zagen we steeds meer studies komen die op basis van de reële cijfers aantoonden dat inderdaad de theoretische modellen van Ferguson en C° totaal niet kloppen. Ook Molenbergs en zijn collega's gebruiken nochtans deze volledig verkeerde wiskunde.


Welnu!

Nature publiceerde op 5 maart 2021 zelf een artikel dat stelt dat de lockdowns niet werken. Dat blijkt volgens het artikel uit de reële cijfers. De fouten in de modellen die we in juni aanhaalden, zijn nu wetenschappelijk bewezen.


En dan nog in Nature zelf. Het tijdschrift dat het artikel van Ferguson publiceerde.

Het goede nieuws is dat de wetenschap dus werkt.


De vraag is of de politiek in staat is om nu het roer te keren, of men gaat blijven de mensen wijsmaken dat de maatregelen werken.


De basis van de thuisblijfplicht "blijf in uw kot" is gewoon een totaal foute analyse.3,331 views42 comments

Recent Posts

See All

42 Comments


Renaat Van Rompaey
Renaat Van Rompaey
Mar 22, 2021

Ik las ergens dat ze gehypnotiseerd zijn.

Like

Laurent Raia
Laurent Raia
Mar 12, 2021

Beste Viruswaanzin,


Ik heb dit al sinds het begin van deze plandemie aangehaald. Er bestaat een hele historiek van deze plandemieën want dit doen ze al jaren, decennia,...

De AIDS plandemie valt onder dezelfde noemer.

Lees onderstaand artikel uit 1990 uit de krant 'De Telegraaf' met als titel Nederlandse AIDS-epidemie overdreven ?

Does it ring a bell ?


De Telegraaf » 07 apr 1990 - Art. 1550 | Delpher

Like
eline19vm
eline19vm
Mar 12, 2021
Replying to

Does it ring a bell?

Ka-tjing ! ...ping...


Like

Wat een fantastische zet toch van NVA en SPA!


Natuurlijk wou NVA niet in de regering met SPA en vlD. NVA wist dat de eerste minister post naar vlD zou en moest gaan. Dat kon niet anders. En uiteraard was SPA zo blij dat ze met vlD in de regering konden dat ze aan de vlD de eerste minister post lieten.

Of wacht even... tuurlijk niet 😄... Dacht je echt dat SPA voor de eerste minister post zou gaan?! Zeer zeker niet. Zij weten ook dat in deze tijd van Corona en de dictatuur van het overleg committee de eerste minister braafjes moet luisteren naar de virologen tirannie. Ze gaan zichzelf niet uitrangeren. Slimme zet van SPA toch!

vlD…


Like

11 maart 2021 Noot van de redactie: lezers worden erop gewezen dat de conclusies van dit artikel onderhevig zijn aan kritiek die wordt overwogen door de redactie. Een verdere redactionele reactie volgt zodra alle partijen de gelegenheid hebben gekregen om volledig te reageren.

Like
Replying to

de VLD is niet verkozen meen ik. Dat eerst Wilmès en dan De Croo zomaar pardoes de macht heeft (genomen of gekregen ?) vind ik al heel raar. Dat het teveel aan politici de oorzaak van alle problemen is, vind ik zelf zeer aannemelijk, België is echt topzwaar, maar ook dan blijft het raar dat wij een niet verkozene aan de macht hebben en er amper oppositie is. Blijkt dat Alexander een "Young leader of the New World Order" is bij WEF ...!? Als dat geen titel is ... Ons hebben ze niets gevraagd.

Een mens zou met al dat verplicht binnen zitten al eens veel gaan lezen en met afgrijzen vernemen dat ene Bill Gates zich de wereld aa…

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Mar 11, 2021

Deze dagen hoor je regelmatig dat de overheid veroordeeld dat er wordt gediscrimineerd op basis van huidskleur , afkomst , sekse , sexuele geaardheid , of wat dan ook . Discriminatie is ontoelaatbaar klinkt het .

Ik voorspel dat nog voor 1 juli er een wet zal zijn die toelaat om naar hartenlust te discrimineren wanneer je niet gevaccineerd bent !!!

En zo zullen ze ( indirect ) de bevolking op de knieën krijgen .


Like
Replying to

ze zullen dat proberen maar het zal hen niet lukken. de menselijke spirit is te groot !!

Like
bottom of page