top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Groot nieuws! - Viruswaanzin had altijd al gelijk


De intellectuele rijkdom van Viruswaanzin. Weet u nog hoe het vorig jaar begon? De Britse onderzoekers van het Imperial College voorspelden 200 miljoen doden in de wereld. 500.000 in de UK. Het enige dat zou helpen waren lockdowns. Het Imperial College adviseert de WHO en weegt op de besluitvorming van alle landen ter wereld.


Eind mei kwam dan hun studie over dit onderwerp in Nature. Met de loftrompet voor de lockdowns die prima zouden hebben gewerkt.


Weet u nog dat we toen schreven en zegden dat dit artikel helemaal verkeerd was. Verkeerde wiskunde. Waarzeggerij. Ik herhaal dit al maanden. Tot het uw oren uitkwam, wellicht.


De Brusselse kortgedingrechter noemde ons "intellectueel armoedig" en hechtte geloof aan het artikel van Flaxman.


De voorbije maanden zagen we steeds meer studies komen die op basis van de reële cijfers aantoonden dat inderdaad de theoretische modellen van Ferguson en C° totaal niet kloppen. Ook Molenbergs en zijn collega's gebruiken nochtans deze volledig verkeerde wiskunde.


Welnu!

Nature publiceerde op 5 maart 2021 zelf een artikel dat stelt dat de lockdowns niet werken. Dat blijkt volgens het artikel uit de reële cijfers. De fouten in de modellen die we in juni aanhaalden, zijn nu wetenschappelijk bewezen.


En dan nog in Nature zelf. Het tijdschrift dat het artikel van Ferguson publiceerde.

Het goede nieuws is dat de wetenschap dus werkt.


De vraag is of de politiek in staat is om nu het roer te keren, of men gaat blijven de mensen wijsmaken dat de maatregelen werken.


De basis van de thuisblijfplicht "blijf in uw kot" is gewoon een totaal foute analyse.3,330 views42 comments

Recent Posts

See All
bottom of page