top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Had niemand van de journalisten Rt gezien?Het is de voorbije weken merkwaardig stil geweest rond het reproductiegetal. Rt van de

ziekenhuisopnames vlakte al af vanaf 11 oktober 2020 en zit in dalende lijn vanaf 23 oktober.


Blijkbaar past dat niet in de alarmberichten van de voorbije dagen. Vandaag zien de virologen plots een “lichtpuntje”. Laat mij niet lachen. Dat de journalisten dat niet hebben gezien, tot daar aan toe. Maar dat de virologen dat niet zouden gezien hebben …


Zoals wij een paar dagen geleden schreven op onze FB groepen: de lockdown werkte blijkbaar al voor hij was begonnen.


Het wordt tijd dat de virologen toegeven dat hun waarzeggerij, wasrituelen, verkleedpartijen, sjamanische tests, dansverboden, fysieke periodieke onthouding, zelfkastijding met steeds hardere maatregelen, alcoholische onthouding en de aanraking van een relikwie door slechts één persoon, niet hebben verhinderd dat de curves omhoog gingen. En daar doen we het toch voor zeker? Niet om een hoogstens een paar besmettingen te vermijden maar de curves toch omhoog te zien gaan.


Al maanden roepen de virologen dat er een tweede golf staat aan te komen. Waarom werd de zorg dan niet afdoende versterkt? Waarom werden geen maatregelen genomen om bij die tweede golf voldoende IC bedden te hebben? Was de eerste golf niet duidelijk genoeg? In de plaats van iets te doen aan de versterking van de zorg hebben ze ons de hele zomer beziggehouden met een tweede golf die er geen was.


Wij pleiten nu al sedert onze oprichting voor de versterking van de zorg. Nu pas gaat men zoeken naar mensen die de verpleging kunnen bijstaan.


De maatregelen werken niet omdat de mensen ze niet naleven. Gelooft u dat zelf wel? De bubbels is inderdaad een niet werkende maatregel en hier en daar wordt wel eens een illegaal feestje gehouden. Maar voor het overige: overal mondmaskers in het openbaar vervoer en in de winkels, plexischermen, dansverbod, verbod om te betogen … Allemaal maatregelen die wel zijn gevolgd.


En wat gaan we nu doen? Maanden in lockdown blijven tot er bijna geen besmettingen meer zijn? En gaan we dan ook de grenzen hermetisch afsluiten om ervoor te zorgen dat de besmettingen die over de hele wereld verspreid zijn niet meer binnen kunnen? Wat een ongelofelijk dwaas idee. Nog altijd denken de “virologen” dat ze dit virus kunnen controleren met hun niet – pharmaceutische maatregelen.

2,808 views169 comments

Recent Posts

See All

168 Comments


Jordi Dermauw
Jordi Dermauw
Nov 09, 2020

https://www.demorgen.be/nieuws/ziekenhuizen-liggen-vol-en-griep-moet-nog-komen~b4842f8e/


De ziekenhuizen liggen niet vol nu! Ze lagen al vol. Wat dit een ander verhaal maakt.

@ rudolf: is zelfs uw artikel😉

Like

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
Nov 08, 2020

Tweede golf Zweden;


https://experience.arcgis.com/experience/09f821667ce64bf7be6f9f87457ed9aa


Kijk naar het aantal opnames in de ICU. Het zijn lage aantallen, maar waar het om gaat is dat ze verviervoudigd zijn tov een paar weken terug.

Like

@rudolf.

Om de uiterst gunstige invloed van een strakke lockdown te bewijzen, verwijst u naar China.

Maar als het gaat om een land, Zweden voor de duidelijkheid, waar mijns inziens een vrijwel experimenteel wetenschappelijk bewijs geleverd wordt van uiterst gunstige resultaten voor de hele maatschappij, met minimale maatregelen, ja zelfs een versoepeling vandaag de dag (ref over-bescherming in woonzorg centra) dan zou u er beter aan doen nog eens na te denken over uw filosofische paradox, en zich open te stellen voor de resultaten van een controlegroep en die als aambeeld van uw gehamer te gebruiken.


Like

@rudolf...Zweden today. Tweede Golf ?


https://www.google.com/search?q=death+toll+covid+19+sweden&oq=death+toll+corona+sweden&aqs=chrome.2.69i57j0i22i30j0i10i22i30l2j0i22i30.38636j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Like

@janssens vs lydia Foei ?

Een normale seizoensgolf, omgedoopt met een frauduleuze test, die de naam wijzigt.

Chronische onderbezetting in de ziekenhuizen dat is pas Foei !


Voor straf naar Zweden gij !


Like
bottom of page