top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Heiligt het doel de leugens?Premier Alexander De Croo vaarde vandaag ongemeen hard uit tegen wie zich niet heeft gevaccineerd. Meteen inbegrepen alle mensen die met covid besmet zijn geweest, en beter beschermd zijn dan met een vaccin. Dat doet het blijkbaar niet toe. De zweep gaat over alle ruggen. Natuurlijke immuniteit of niet. Volgens de premier zijn bijna alle patiënten op intensieve zorgen niet gevaccineerd. Hij vindt dat onbegrijpelijk.

Een boude conclusie, die verleidt tot enig opzoekingswerk. En wat blijkt, de realiteit is nog meer onbegrijpelijk. Meer nog, wat De Croo heeft gezegd is totaal onbegrijpelijk.

Uit het wekelijks rapport van Sciensano van 17 september 2021 blijkt dat de laatste volledig geregistreerde week die van 16 augustus is. Dat is een maand geleden. In die week was van 71,84 % van de gehospitaliseerde covidpatiënten de vaccinatiestatus onbekend. 20,29 % had geen vaccin gehad, en zo’n 8 % had één of 2 vaccins gekregen. Maar relevant is de vaststelling dat van bijna 72 % van de covidpatiënten niet eens geweten is of ze al dan niet gevaccineerd zijn. De cijfers van Sciensano over het percentage gevaccineerden in de ziekenhuizen is dus totaal onbetrouwbaar.Zo onbetrouwbaar dat Sciensano er zelf dan maar de brui aan heeft gegeven. Paardendokter Van Gucht en zijn collega’s hebben de publicatie van het aantal hospitalisaties per vaccinatiecategorie gewoon opgeschort! Leren we trouwens meteen ook dat die niet echt geteld worden, maar “geëxtrapoleerd”. Er zijn dus al een maand, minstens, geen betrouwbare cijfers meer over het aantal gevaccineerden in het hospitaal.En we gaan nog een stap verder. Over het aandeel van de gevaccineerden op de intensieve zorgen en bij de doden, zijn er gewoon geen cijfers. Die werden tot nu toe niet vrijgegeven, en ze zijn er ook doodgewoon niet. Waar haalt De Croo de wetenschap vandaan dat er op de IC’s op dit ogenblik bijna alleen niet gevaccineerde mensen liggen? Van horen zeggen, of uit de gazet wellicht. Of van die Brusselse dokter die kwam melden dat zijn intensieve vol lag met niet gevaccineerden. Wat dan bleek te bestaan uit 2 patiënten.

We zijn benieuwd welke oppositiepartij hierover een vraag durft te stellen aan de premier. Doorgaans worden liegende premiers naar huis gestuurd. Premiers die uit hun nek kletsen ook. Maar hier zal wellicht zelfs de oppositie niets over zeggen. Waarvoor hebben we eigenlijk nog parlementsleden?

4,914 views126 comments

Recent Posts

See All
bottom of page