top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Heiligt het doel de leugens?Premier Alexander De Croo vaarde vandaag ongemeen hard uit tegen wie zich niet heeft gevaccineerd. Meteen inbegrepen alle mensen die met covid besmet zijn geweest, en beter beschermd zijn dan met een vaccin. Dat doet het blijkbaar niet toe. De zweep gaat over alle ruggen. Natuurlijke immuniteit of niet. Volgens de premier zijn bijna alle patiënten op intensieve zorgen niet gevaccineerd. Hij vindt dat onbegrijpelijk.

Een boude conclusie, die verleidt tot enig opzoekingswerk. En wat blijkt, de realiteit is nog meer onbegrijpelijk. Meer nog, wat De Croo heeft gezegd is totaal onbegrijpelijk.

Uit het wekelijks rapport van Sciensano van 17 september 2021 blijkt dat de laatste volledig geregistreerde week die van 16 augustus is. Dat is een maand geleden. In die week was van 71,84 % van de gehospitaliseerde covidpatiënten de vaccinatiestatus onbekend. 20,29 % had geen vaccin gehad, en zo’n 8 % had één of 2 vaccins gekregen. Maar relevant is de vaststelling dat van bijna 72 % van de covidpatiënten niet eens geweten is of ze al dan niet gevaccineerd zijn. De cijfers van Sciensano over het percentage gevaccineerden in de ziekenhuizen is dus totaal onbetrouwbaar.Zo onbetrouwbaar dat Sciensano er zelf dan maar de brui aan heeft gegeven. Paardendokter Van Gucht en zijn collega’s hebben de publicatie van het aantal hospitalisaties per vaccinatiecategorie gewoon opgeschort! Leren we trouwens meteen ook dat die niet echt geteld worden, maar “geëxtrapoleerd”. Er zijn dus al een maand, minstens, geen betrouwbare cijfers meer over het aantal gevaccineerden in het hospitaal.En we gaan nog een stap verder. Over het aandeel van de gevaccineerden op de intensieve zorgen en bij de doden, zijn er gewoon geen cijfers. Die werden tot nu toe niet vrijgegeven, en ze zijn er ook doodgewoon niet. Waar haalt De Croo de wetenschap vandaan dat er op de IC’s op dit ogenblik bijna alleen niet gevaccineerde mensen liggen? Van horen zeggen, of uit de gazet wellicht. Of van die Brusselse dokter die kwam melden dat zijn intensieve vol lag met niet gevaccineerden. Wat dan bleek te bestaan uit 2 patiënten.

We zijn benieuwd welke oppositiepartij hierover een vraag durft te stellen aan de premier. Doorgaans worden liegende premiers naar huis gestuurd. Premiers die uit hun nek kletsen ook. Maar hier zal wellicht zelfs de oppositie niets over zeggen. Waarvoor hebben we eigenlijk nog parlementsleden?


4,921 views126 comments

Recent Posts

See All

126 Comments


Andy Vande Reyd
Andy Vande Reyd
Nov 20, 2021

Het werkelijke virus zit in Brussel en draagt een kostuum, wordt overbetaald en kan zetelen zonder verkozen te worden. Dit is het echte gevaar in dit land, in deze Europese ''Unie''.

Like
carine quidousse
carine quidousse
Mar 06, 2022
Replying to

Inderdaad , en die rijden blijkbaar al dik in 6e versnelling hedendaags , hun moeizucht met alles en met ieder detail uit ons leven loop stilaan de spuitgaten uit, ze maken hun eigen eutopische wetten boven onze hoofden , en zoals u daar zegt zonder democratisch her verkozen te zijn geweest ,gewoon uitgespeelde politiekers die gewoon een zitje gaan ophalen via vriendjespolitiek uit alle partijen.. die zomaar de levens van Europese burgers kunnen domineren met een vingerknip,, dit overmachtige orgaan die indertijd opricht is geweest met de fundamentele gronden uitgesproken en dicteert "NOOIT MEER OORLOG IN EUROPA " door deze vereniging op te richten , nu gaat deze zelfde oprichting EU organisatie wapens gaan leveren n…


Like

Helena Wijnen
Helena Wijnen
Oct 31, 2021

DE PANDEMIE WET MOET VERDWIJNEN DIE DWANG DIE NU OPGELEGD WORD BRENGT VEEL TE VEEL DRAMA.S MEE IN GEZINNEN DIE DAARDOOR HELEMAAL ONTWRICHT WORDEN;EN HET EGOISME EN ONVERDRAAGZAAMHEID WORDT ALSMAAR GROTER AUB STOP DIE WAANZIN.

Like

peter van hecke
peter van hecke
Sep 24, 2021

coronaterreur, ik denk niet dat ze hier het virus zullen vinden!


“It’s scary”: Police swarm shopping centre with helicopters, drones, and horses - YouTube

Like

Volgende leugens.

Het vaccin beschermt, ook tegen de deltavariant.

Ook al word de bescherming minder, het blijft beschermen tegen ziekenhuisopname en ernstige symptomen.

https://www.tvl.be/nieuws/28-gevaccineerde-senioren-toch-met-corona-besmet-tijdens-uitstap-naar-blankenberge-125948


Meer dan de helft is besmet, met hoge virale lading en ernstige symptomen, dus het vaccin beschermt minder of niet tegen besmetting en ook niet tegen ernstige symptomen wanneer het bijna is uitgewerkt.

Like
Replying to

Inderdaad, het vaccin beschermt ook tegen de deltavariant. Hoe komt het dan dat er zoveel gevaccineerden positief testen? Rusthuizen als één blok besmet raken?

De leugens die onze experts nog maar een paar maanden geleden de wereld instuurden worden door de realiteit snel ontmaskerd. Het toont nog maar eens hun onvermogen om toe te geven dat ze niet alles weten, laat staan in de hand hebben. Zich deemoedig buigen voor het niet-weten is geen schande. Volharden in de leugen daarentegen...

Like

Kijkt u even naar deze grafiekjes van sciensano aub.

men heeft het maar wat graag over covidbesmettingen (PCR) en vaccinatiegraad.

bekijkt u eens de covid doden in het best gevaccineerde Vlaanderen aub. Tijdens de gehele vaccinatiecampagne is de grafiek donkergroen gekleurd.

Kijkt u even naar Brussel deze zomer.

U moet zoeken om een grasgroen balkje te vinden in deze rampzalig slecht gevaccineerde gedeelte van het land.

Nu ziet u wat ze met de vaccinatiedoden doen, ze maken er covid doden van.

Hoe meer vaccinatie, hoe meer doden in de WZC.

Bron: https://covid-19.sciensano.be/sites/default/files/Covid19/Meest%20recente%20update.pdfLike
Replying to

Kijkt u ook even naar de covid overlijdens algemeen, kijk vanaf week 2 2021 hoe goed Vlaanderen het doet tijdens volle vaccinatie.

De bescherming van het vaccin, dood ze door het vaccin en na de vaccinatie zie je minder doden.

Ha ja, ze zijn al dood.

Maar ik zie het verkeerd waarschijnlijk, dat is altijd zo.

Zelfde bron, 2 blaadjes verder/

https://covid-19.sciensano.be/sites/default/files/Covid19/Meest%20recente%20update.pdfLike
bottom of page