top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Het actuele coronabeleid.


Video: Michael Verstraeten belicht het actuele coronabeleid


De vaccinatie. U doet het niet voor uzelf, als u geen risicopatiënt bent, u doet het voor een ander. Vaccinatie betekent immers immuniteit. Groepsimmuniteit, zorgt ervoor dat wie een risicopatiënt is, niet meer besmet geraakt. Dus moeten we eerst de risicopatiënten vaccineren, zodat die alvast niet meer besmet kunnen worden. De rest moeten we dan vaccineren om de risicopatiënten die niet meer besmet kunnen worden niet meer te besmetten.


De groepsimmuniteit ligt rond 50 %. Of misschien 60. Mogelijks 70. Of wel 80. Intussen 90 %. Minstens.


Maar die kan niet bereikt worden doordat mensen ziek worden. Dat was alleen bij andere ziekten het geval. Bij covid is dat anders. Uit studies blijkt immers dat wie covid heeft doorgemaakt beter beschermd is dan wie gevaccineerd is. Dus moeten we de mensen vaccineren. Dat is beter.


Mensen die ziek zijn geweest moeten namelijk immuun worden door vaccins. Ook al zijn ze al immuun. Ook wie nog niet ziek was moet gevaccineerd worden om immuun te zijn. Alleen, wie gevaccineerd is, is niet immuun. Die kan nog altijd besmet worden en anderen besmetten. Maar dat geeft niet. We doen het om een ander niet te besmetten, om sociaal te zijn. Dat telt. Als we gevaccineerd zijn en we besmetten iemand dan is dat ok. Dat is sociaal zijn.


Dus groepsimmuniteit kan er niet komen met vaccins. Vandaar dat we moeten vaccineren om groepsimmuniteit te bekomen. Als 90 % en meer van de bevolking gevaccineerd is, dan kunnen die gevaccineerden nog anderen besmetten. En dat is dan groepsimmuniteit.


Daarom moeten ook de mensen die geen risico’s lopen zich laten vaccineren zodat ze geen risico’s lopen en anderen toch nog altijd besmetten.


Begrijpt u?

De corona-paspoorten en covid-safe tickets.


Als u op reis wil, of u wil naar een festival, of in Frankrijk met uw lief op restaurant, dan moet u een paspoort of een covid-safe ticket hebben. Als uw ticket groen is, dan mag u overal door. Uw ticket is groen als u gevaccineerd bent. Want dan bent u niet meer besmettelijk. Ook als u ziek bent, krijgt u een groen licht, want u ben gevaccineerd. Als u besmet en besmettelijk bent na vaccinatie is dat geen probleem. U kan dan immers een ander niet meer besmetten, want u bent besmettelijk na vaccinatie. Dat is iets anders dan besmettelijk zijn voor vaccinatie. U mag zonder mondmasker uw lief en de hele weide kussen. U mag als u uit een rode zone komt naar huis zonder test en zonder controle. Hoestend en proestend. Maar u krijgt geen contacttracing en uw quarantaine wordt niet gecontroleerd. U kan vrolijk uw collega’s besmetten want u bent niet besmettelijk.

Als u niet gevaccineerd bent dat moet u zich laten testen. Want u bent zoals de gevaccineerden nog vatbaar voor besmetting, maar voor hen hoeven er geen tests. De bedoeling daarvan is te weten te komen of u die niet hoest en niet proest, toch besmet bent. U moet dan een PCR-test laten doen in uw neus. Niet in uw mond. Er moet altijd minstens een stuk diep geneuzel bij zijn. In Spanje en andere landen doen ze de test onder de tong. Maar bij de Belgen kan dat niet. Het virus vraagt bij het binnenkomen eerst de nationaliteit van de gastheer of zijn bestemming. Als in het antwoord het woord “Belg” voorkomt, dan rennen alle virussen naar de neus van de gastheer. Zelfs bij geneuzel, zijn de twee eerste dagen na de besmetting 100 % van de tests negatief. De derde dag 98 % en de vierde dag 67 %. De vijfde dag hoest en proest u doorgaans. Dan is zo’n test niet zo’n meerwaarde meer. U heeft dus bij een 72-uur covid-certificaat 96 % kans dat als u besmet bent, u gewoon een groene pas krijgt. Daarom zegt de communicatiedirecteur van de VLD dat zo’n pasje niet werkt. Dat moet afgeschaft worden. Het is omdat de regering weet dat het niet werkt, dat we het nu dus verder moeten gebruiken.

In elk geval: wie niet gevaccineerd is en besmet wordt doorgelaten aan 96 %. En wie besmet is maar gevaccineerd, mag gewoon door. Die moet niet thuis blijven.


Begrijpt u?Vaccins bij kinderen.


Kinderen moeten zich zoveel mogelijk laten vaccineren. Om de bomma niet te besmetten. Of de juffrouw. Als de kinderen gevaccineerd zijn dragen ze bij tot de groepsimmuniteit want ze kunnen dan nog perfect iemand besmetten. Zoals dat bij de grote mensen het geval is. Wie gevaccineerd is kan ziek worden en “een ander” besmetten. Hoewel kinderen anders dan bij griep weinig grote mensen besmetten. Maar dat is niet zo belangrijk. Dat kinderen niet dood gaan door het virus is ook niet belangrijk. Ze doen het immers niet voor zichzelf maar voor een ander.

Hoewel ze een ander dus nog perfect na vaccinatie kunnen besmetten.


Begrijpt u?

Verplichte vaccins in de zorg.


Minister Vandenbroucke vindt dat de mensen zin de zorg zich moeten laten vaccineren “voor de veiligheid”. Die veiligheid bestaat daarin dat als een personeelslid in de zorg zich laat vaccineren, hij nog altijd andere mensen kan besmetten. De beschermende kledij kan dus niet weg, want de veiligheid is maar veilig als er geen besmetting meer kan zijn. Daarom moet het vaccin verplicht worden. Zodat het personeel de mensen niet meer kunnen besmetten omdat zij na de vaccinatie nog besmettelijk kunnen zijn.


De mensen in de zorg zijn ook een voorbeeld, vindt professor Frank. Een voorbeeld hoe een rationeel en zinvol coronabeleid wordt gevoerd. Een voorbeeld van solidariteit. Een voorbeeld hoe je door je te laten vaccineren nog altijd besmettelijk bent.


Een voorbeeld hoe je voor joker staat door als zorgkundige te geloven dat vaccins immuun maken tegen besmettingen.


Hoe je voor joker staat als je moet uitleggen dat een vaccin het besmettingsgevaar niet wegneemt maar dat de mensen het moeten doen voor “een ander”.


Een voorbeeld hoe je voor joker staat als vertegenwoordiger van een beleid dat geen wetenschap meer is, maar krankzinnige onzin.


Begrijpt u?4,764 views73 comments

Recent Posts

See All

73 Comments


De pandemiewet van 14 augustus in 4 woorden: "Politie mag migranten tegenhouden." De rest is zoals Mr. Verstraeten het treffend heeft verwoord, geneuzel.

Like

Philippe Gits
Philippe Gits
Aug 21, 2021

Logische gevolgtrekkingen Michael!

Like

peter van hecke
peter van hecke
Aug 20, 2021

Kijk en gruwel,


Australische overheidsmandatarissen en aanranders van de menselijke souvereiniteit en integriteit van kinderen in volle actie!


Australian Gestapo tears screaming daughter from father's arms for forced detention, then pins him to ground as she claws to escape (godlikeproductions.com)


en dit terwijl de ziekte voor kinderen totaal ongevaarlijk is!


Is dit het echt allemaal waard???

Like

peter van hecke
peter van hecke
Aug 20, 2021

Kijk


wat uw zombie-vaccin met je doet!

Hoeveel onschuldige doden en voor het leven verwonde mensen moet je nog hebben alvorens jullie ogen open gaan?


COVID Vaccine Caused a Woman’s Skin to Rot According to Doctors – DailyVeracity


Begrijp je dan niet dat je angst je wordt aangepraat?

Ben je dan zo onmenselijk dat je je eigen lichaam onteert op de kans toe dat je sterft voor een onnozel reisje te maken?

Of denk je meer mens te zijn met je drugje, zoals je hebt met je gsmmeke, je bankkaart en je auto?


Je lichaam is een tempel ter ere van God en je dient hem te onderhouden!

Like

peter van hecke
peter van hecke
Aug 20, 2021

Kijk


hoe de Franse overheid haar eigen onschuldige burgers in de vergeetput smijt!


Tony op Twitter: "Unreal scenes in France as people not allowed into supermarkets without"covid passports". https://t.co/jeSEdkZ84M" / Twitter


Allée, ga


je drugje halen waar je ziek en zot van wordt!

Like
bottom of page