top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Het coronabeleid stevent wereldwijd in sneltreinvaart op zijn faillissement af

Updated: Dec 28, 2021
Het lijkt erop dat omikron het volledige failliet van de coronamaatregelen dik in de verf komt zetten. Vaccinatie helpt niet tegen deze variant. Het is geen nieuw gegeven dat er nieuwe varianten zijn omdat virussen constant muteren. In de landen waar omikron binnenkomt zijn er hoge graden van besmetting. Een nieuw vaccin kan nog zo’n 6 maanden op zich laten wachten. Vaccinatie gaat de besmettingen dus in elk geval niet tegenhouden.

Ook de niet farmaceutische maatregelen die andermaal in stelling worden gebracht, zijn – dat is bekend en zien we nu weer – geen oplossing. Het heet dan dat de variant nog meer besmettelijk is dan de vorige. Terwijl we met de vorige varianten vergelijkbare curves hadden gezien. Hoewel de omikron wel iets hoger blijkt te uit te komen. De golven komen er overal. In Florida zonder veel maatregelen, zowel als in New York waar de hardliners voet bij stuk houden. Niet in de mate zoals de Britse drama queens die zich virologen noemen alweer hebben voorspeld. wWe zouden intussen aan zo ongeveer 2 miljoen besmettingen per dag moeten zitten. Met 120.000 zitten we daar nog erg ver van af en de versnelling blijkt al niet meer zo sterkt te zijn.


Wat gaan de regeringen nu doen om de besmettingen tegen te houden? Ze hebben massaal ingezet op de vaccins die de zaak niet gaan redden. Wat ons nu nog kan overkomen is dat Geert Vandenbossche gelijk krijgt en dat de natuurlijke immuniteit van de gevaccineerden is aangetast. Dat het daarom is dat we een “verminderde werking” van de vaccins zien. Dan is het hek helemaal van de dam.


Zowat geen enkele niet-farmaceutische maatregel blijft nog overeind om met ernst uit te proberen. Karren kuisen, de wereld ontsmetten, anderhalve meter, plexischermen, looplijnen, winkelen op afspraak, met 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, bubbels in allerlei geuren en kleuren, beperkte toegang, en allerlei wisselende zaken en instellingen gewoon dicht. Het wil allemaal niet baten. Naar schatting is meer dan de helft van de wereldbevolking besmet geraakt, en er komt weer een golf aan. Over de mondmaskers wordt nog steeds mysterieus gedaan, maar de wetenschap slaagt er niet in om het voodoogeloof daarin te overstijgen.


Ventilatie is nu het toverwoord. Eindelijk iets zinvol dat de vrijheden van de mensen niet beperkt en dat de economie ook niet hoeft aan te tasten. Het virus heeft inderdaad geen boodschap aan de beperking van mensenrechten noch aan de vraag hoeveel geld we op onze bankrekening hebben staan. Virologen maken ons wijs dat het bestrijden van het virus met opoffering van onze rechten en de economie moet, maar dat is helemaal niet het geval. De enige maatregel waarover iedereen het op dit ogenblik eens is dat hij werkt, is een maatregel is die de mensenrechten en de economie niet aantast. Het kan verkeren.


De modellen zijn ook helemaal aan hun faillissement toe. Voorspellingen op één dag zelfs blijken zowat onmogelijk. De vierde golf zonder maatregelen zou 400 tot 500 bedden op IC opleveren. Het werden er het dubbele. Met maatregelen. De Britse epidemiologen voorspellen 2 miljoen omikron besmettingen per dag in de UK, en 6.000 doden. Maar we zien een paar dagen later al dat zo’n cijfers gewoon totaal van de pot zijn gerukt. Zoals de 200.000 besmettingen die we per dag zouden zien na freedom day deze zomer. Maar andermaal worden Ferguson en zijn kornuiten opgevoerd om voor ons omikron in te schatten. Alsof ze een oneindig aantal tweede kansen verdienen daar bij het Imperial College.


Het controleren van het virus is een volkomen illusie gebleken. Een bijzonder dure illusie. De samenleving helemaal ontwricht. Talloze collaterale doden. Bijwerkingen van vaccins. De economie aangetast en een voorthollende inflatie. Polarisatie, indoctrinatie – waarvoor eigenlijk – en een volstrekt gebrek aan vertrouwen in de overheid. Politici die er niets meer van bakken. Een zwalpende EU wiens voornaamste wapenfeit erin bestond een contraproductief coronapasje te maken en een pak geld uit te geven voor niet werkende sluitingen van de economie.


Hier zijn we dan aan het eind van 2021 beland. Aan de vooravond van een nieuwe grote golf. Het is geen verdienste van de virologen of van de regeringen en nog minder van Bill Gates of de WHO dat het geen golf zal zijn met veel doden. Het is de natuur zelf die daarvoor zorgt.


Dat is ons nog gegeven. Het geluk dat de natuur gewoon verder zijn ding doet. Alle pogingen van de virologen en de wereldlijders om het te verkloten ten spijt.

5,650 views313 comments

Recent Posts

See All
bottom of page