top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Het coronabeleid stevent wereldwijd in sneltreinvaart op zijn faillissement af

Updated: Dec 28, 2021
Het lijkt erop dat omikron het volledige failliet van de coronamaatregelen dik in de verf komt zetten. Vaccinatie helpt niet tegen deze variant. Het is geen nieuw gegeven dat er nieuwe varianten zijn omdat virussen constant muteren. In de landen waar omikron binnenkomt zijn er hoge graden van besmetting. Een nieuw vaccin kan nog zo’n 6 maanden op zich laten wachten. Vaccinatie gaat de besmettingen dus in elk geval niet tegenhouden.

Ook de niet farmaceutische maatregelen die andermaal in stelling worden gebracht, zijn – dat is bekend en zien we nu weer – geen oplossing. Het heet dan dat de variant nog meer besmettelijk is dan de vorige. Terwijl we met de vorige varianten vergelijkbare curves hadden gezien. Hoewel de omikron wel iets hoger blijkt te uit te komen. De golven komen er overal. In Florida zonder veel maatregelen, zowel als in New York waar de hardliners voet bij stuk houden. Niet in de mate zoals de Britse drama queens die zich virologen noemen alweer hebben voorspeld. wWe zouden intussen aan zo ongeveer 2 miljoen besmettingen per dag moeten zitten. Met 120.000 zitten we daar nog erg ver van af en de versnelling blijkt al niet meer zo sterkt te zijn.


Wat gaan de regeringen nu doen om de besmettingen tegen te houden? Ze hebben massaal ingezet op de vaccins die de zaak niet gaan redden. Wat ons nu nog kan overkomen is dat Geert Vandenbossche gelijk krijgt en dat de natuurlijke immuniteit van de gevaccineerden is aangetast. Dat het daarom is dat we een “verminderde werking” van de vaccins zien. Dan is het hek helemaal van de dam.


Zowat geen enkele niet-farmaceutische maatregel blijft nog overeind om met ernst uit te proberen. Karren kuisen, de wereld ontsmetten, anderhalve meter, plexischermen, looplijnen, winkelen op afspraak, met 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, bubbels in allerlei geuren en kleuren, beperkte toegang, en allerlei wisselende zaken en instellingen gewoon dicht. Het wil allemaal niet baten. Naar schatting is meer dan de helft van de wereldbevolking besmet geraakt, en er komt weer een golf aan. Over de mondmaskers wordt nog steeds mysterieus gedaan, maar de wetenschap slaagt er niet in om het voodoogeloof daarin te overstijgen.


Ventilatie is nu het toverwoord. Eindelijk iets zinvol dat de vrijheden van de mensen niet beperkt en dat de economie ook niet hoeft aan te tasten. Het virus heeft inderdaad geen boodschap aan de beperking van mensenrechten noch aan de vraag hoeveel geld we op onze bankrekening hebben staan. Virologen maken ons wijs dat het bestrijden van het virus met opoffering van onze rechten en de economie moet, maar dat is helemaal niet het geval. De enige maatregel waarover iedereen het op dit ogenblik eens is dat hij werkt, is een maatregel is die de mensenrechten en de economie niet aantast. Het kan verkeren.


De modellen zijn ook helemaal aan hun faillissement toe. Voorspellingen op één dag zelfs blijken zowat onmogelijk. De vierde golf zonder maatregelen zou 400 tot 500 bedden op IC opleveren. Het werden er het dubbele. Met maatregelen. De Britse epidemiologen voorspellen 2 miljoen omikron besmettingen per dag in de UK, en 6.000 doden. Maar we zien een paar dagen later al dat zo’n cijfers gewoon totaal van de pot zijn gerukt. Zoals de 200.000 besmettingen die we per dag zouden zien na freedom day deze zomer. Maar andermaal worden Ferguson en zijn kornuiten opgevoerd om voor ons omikron in te schatten. Alsof ze een oneindig aantal tweede kansen verdienen daar bij het Imperial College.


Het controleren van het virus is een volkomen illusie gebleken. Een bijzonder dure illusie. De samenleving helemaal ontwricht. Talloze collaterale doden. Bijwerkingen van vaccins. De economie aangetast en een voorthollende inflatie. Polarisatie, indoctrinatie – waarvoor eigenlijk – en een volstrekt gebrek aan vertrouwen in de overheid. Politici die er niets meer van bakken. Een zwalpende EU wiens voornaamste wapenfeit erin bestond een contraproductief coronapasje te maken en een pak geld uit te geven voor niet werkende sluitingen van de economie.


Hier zijn we dan aan het eind van 2021 beland. Aan de vooravond van een nieuwe grote golf. Het is geen verdienste van de virologen of van de regeringen en nog minder van Bill Gates of de WHO dat het geen golf zal zijn met veel doden. Het is de natuur zelf die daarvoor zorgt.


Dat is ons nog gegeven. Het geluk dat de natuur gewoon verder zijn ding doet. Alle pogingen van de virologen en de wereldlijders om het te verkloten ten spijt.

5,655 views313 comments

Recent Posts

See All

313 Comments


Hier zeer interessant artikel van xandernieuws.net van Nederland

"De gerenommeerde British Medical Journal heeft onlangs toegegeven dat die ‘pandemie’ alleen op het Tv-scherm en het corona dashboard bestaat.

En vergeet ook niet de R&D president van vaccinproducent Novavax, die voor de camera’s van CNN erkende niet de beschikking te hebben over het Covid-virus, maar daar enkel een digitaal model van te hebben (!!). Ook dit was in 2020 en 2021 een ‘wappie’ complottheorie, weet u nog? Al die ‘bekende Nederlanders’ die op TV meenden een bijdrage te moten leveren aan het ongegeneerd haatzaaien tegen de mensen die iets anders durfden te beweren dan dat corona een vreselijk killervirus is, en we ons daarom allemaal tot in het oneindige met experimentele…

Like

Daniël Bruynseels
Daniël Bruynseels
Dec 29, 2021

Egbert Lachaert - Open Vld intimideert UGent-professor in Twitterdebat over verplichte vaccinatie.

https://palnws.be/2021/12/lachaert-intimideert-ugent-professor-in-twitterdebat-over-verplichte-vaccinatie/


Like


Het gaat om geld, veel geld, en spelen met voorkennis!

De vraag is nu, wie heeft geld genoeg om met voorkennis te kunnen spelen!

En wie verdient hieraan, wellicht diegenen die nu de pandemie in stand houden omdat ze anders hun aandelen verspelen op de beurs.

https://www.youtube.com/watch?v=2NuskDgcZ48

Miljoenen commissies, opsporingsonderzoeken en ontslag van politici: de federale overheid heeft al een miljoen keer beschermende maskers besteld, die blijkbaar niet nodig zijn. Wie heeft er geld mee verdiend?

Like
omasimone
omasimone
Dec 28, 2021
Replying to

Follow the money en je vindt de duivels.

Like

Voor diegene die denken dat de regering ook maar ietsje recht heeft de maatregelen op te leggen, alsook te beweren dat hun pandemiewet enig macht kan uitoefenen. Hier enkele artikels uit de grondwet die duidelijk aantonen dat ze al 2 jaar volledig onwettig bezig zijn. Gezien dit zouden deze ministers Vandenbroucke, De Croo, Beke, de virologen, alsook elke politici die hieraan meewerken en ook de spuit op de bevolking willen verplichten onmiddellijk gearresteerd worden en levenslang veroordeeld tot dwangarbeid. Als dit niet duidelijk is, weet ik het ook niet meer.

Lees maar goed Art 11 & 27


Vooral niet vergeten dat dit WETTEN zijn waar geen enkele minister bovenstaat.

(wetten maken a la minute om te doen wat ze willen…


Like
Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Dec 29, 2021
Replying to

Glasheldere uiteenzetting .

Hoe onwettig hun maatregelen en koninklijke besluiten ook zijn , probeer voor de rechtbank uw gelijk maar eens te halen .

U zal snel genoeg ondervinden dat gelijk hebben en gelijk krijgen in België niet hetzelfde is , onwettig of niet .


Like
bottom of page