top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Het is mijn lijf!Hoe kunnen "experts" hopen om ernstig genomen te worden als zij op zo'n aangebrande manier kritiek afblaffen?

Wat een schertsvertoning.

We zijn het er nu toch al wel enkele decennia over eens dat de dokters geen goddelijke positie innemen. De patiënt heeft het recht om geïnformeerd te worden, en dan zelf een beslissing te nemen over zijn lijf.


Baas in eigen lijf!


Dr. Fouché ondersteunt die stelling met het gemak die deze logica inhoudt. Er is niets aan gelegen de mensen gewoon correct te informeren. Dat is de essentiële taak van de arts. Niet om strategisch te gaan denken wat er moet worden gezegd om het in de plaats van de patiënt beter te weten.


Het wantrouwen tegenover de burger is een rode draad door de maatregelen en de Covid-politiek.

Maar weet u, heren "experts", wij burgers hebben ook nog iets te piepen over wat u met ons uitspookt.


Overigens, door het geschreeuw heen bevestigen ze wel de twijfels, maar dat moeten we normaal vinden.


___

Mr. Verstraeten

3,192 views121 comments

Recent Posts

See All

121 Comments


Like

The media now has the masses convinced that a magical vaccine will solve everything, despite reams of evidence that the specific antibodies within these vaccines attack non-specific antibodies so critical to our immune systems for later illnesses. -- Matthew Piepenburg.

Like
Replying to

Wat velen niet beseffen is dat de electro-magnetische motoren van elektrische auto's krachtige magneetvelden opwekken die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid van de inzittenden.


Microgolfovens zijn veilig als men er minstens op een halve meter afstand van blijft als ze in werking zijn. Met uw gezicht vlak voor het raampje van het toestel naar binnen zitten kijken of het voedsel al voldoende opgewarmd is, is echter sterk af te raden.

Van stopcontacten, losse stroomdraden en lampen (ook uitgeschakeld) naast uw bed, die met wisselstroom werken, kan men beter minstens 15 cm afstand houden.

Ik heb de veldsterktes zelf met een EMF (Electromagnetic Field) tester nagemeten.

Like

eline19vm
eline19vm
Mar 19, 2021

https://truthcomestolight.com/cna-nursing-home-whistleblower-seniors-are-dying-like-flies-after-covid-injections/


Een zeer moedige man die in een afdeling geriatrie werkt, maakt niet uit waar, het gebeurt overal ter wereld.

Stuur dit door aan zij die nog in een wolk zitten, aan de zorgwerkers en iedereen die met deze mensen werkt, uw huisarts.

We moeten zulke berichten met herhaling blijven sturen.

HERHAAL.

MAAK HET GEWETEN WAKKER.

Ga vooral niet in discussie, laat de beslissing bij hen. Zij die een geweten hebben, zullen wel doen wat ze moeten doen, vroeg of laat.


Ook aan hen die veinzen en geld hebben gekregen, en plots een huis kunnen renoveren of kopen (ik spreek als getuige van wat ik rondom mij zie gebeuren) die u plots niet meer recht in de ogen kijken, niet…


Like
eline19vm
eline19vm
Mar 20, 2021
Replying to

https://thefreedomarticles.com/electoral-politics-same-containment-strategies-as-alzheimers-facilities/


vergis u niet, dit gebeurt overal en zeker in universitaire ziekenhuizen

Like
bottom of page