top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Recent Posts

See All

181 commentaires


Bravo Michael!!!


Je bent een brave burger die zijn binnnen-opname netjes onder de dampkap doet.


Ik wist dat je het in je had 🤣

J'aime

pas moar up da je sjerpe nie in de fik schiet:)

J'aime

zit er in de dampkap soms 5G of alleen in de microwave?

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19398310/


J'aime

Ik zal mij in de groep zetten van de placebo

damkap sta uit

maar aan niemand vertellen hè.

Ook ramen en deuren blijven dicht. Ik ga toch onnodig mijn verwarming hoger zetten om geen kou te krijgen in mijn eigen huis. ik wil ook niet dat mijn bezoek ziek valt met een verkoudheid. Dus beste vrienden ik doe echt mee. Ahja en Mondmasker blijven in mijn woning verboden.

mocht er toch gasten zijn waar het nood zich opdringt om het op te zetten, mogen ze op dat ogenblik even op afzondering gaan op de openbare weg. Maar hiermee vervalt ook hun veiligheid om gezond en wel naar huis te mogen gaan.

J'aime

Als het CDC iets zegt, zeggen de staatsvirologen het in internationaal koor na:

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/prevent-getting-sick/improving-ventilation-home.html

J'aime
bottom of page