top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Het volk staat klaar voor de Covid-revolutie


Op school hebben we geleerd dat tijdens de opvoering van de opera La Muette de Portici (De Stomme van Portici), op woensdag 25 augustus 1830 in de Brusselse Muntschouwburg, rellen uitbraken tegen het (Hollandse) bewind, een conflict dat rechtstreeks heeft geleid tot de Belgische onafhankelijkheid. In werkelijkheid was de opera slechts de lont in het kruitvat.


De revolutie kende diepere oorzaken. Na de val van Napoleon waren tijdens het Congres van Wenen in 1815 de voormalige Oostenrijkse Nederlanden, het oude prinsbisdom Luik en het groothertogdom Luxemburg samengevoegd met de provincies van de voormalige Republiek tot het Verenigd Koninkrijk der Nederlanden. Dit nieuwe koninkrijk moest de ideale bufferstaat vormen om eventueel hernieuwde machtsaspiraties van Frankrijk af te remmen. Aanvankelijk bloeide de economie dankzij het stimuleringsbeleid van Willem I van Oranje, maar eind jaren 1820 trad een recessie in. Door de hoge accijnzen op primaire levensbehoeften groeide de ontevredenheid onder het proletariaat. Voorts zette het autoritaire en eigenzinnige bewind van de vorst kwaad bloed, waren veel van de katholieke zuiderlingen niet blij met het feit dat Willem I protestants was en vond de Franstalige elite het weer vervelend dat de regering Nederlands sprak. Reken daarbij de impact van de Julirevolutie in Frankrijk en de vele politieke bannelingen die in voorgaande jaren een goed heenkomen hadden gezocht in Brussel en hier het vuurtje nog wat kwamen opstoken. Tot de vlam in de pan sloeg!


Ondanks de oplopende spanningen in de weken vooraf werd van overheidswege besloten de geplande opera, ter gelegenheid van de verjaardag van Willem I daags tevoren, toch te laten doorgaan. Men vreesde ‘erg geestdriftige uitbarstingen’ en ‘enige baldadigheden’ tijdens de vertoning. Geen woord echter over de affiches in de stad die als ‘feestprogramma’ vermeldden: Maandag: vuurwerk - Dinsdag: feestverlichting - Woensdag: REVOLUTIE! De gebeurtenissen die avond werden waarschijnlijk geregisseerd. Enkele tientallen jongeren, merendeels afkomstig uit de gegoede burgerij, wachtten het moment af om bij de aria Amour sacré de la Patrie (De Heilige Liefde voor het Vaderland) in actie te komen tegen het bewind.


170 jaar later is het tijd voor een nieuwe revolutie. Want eens temeer is de vijand het bewind, niet het virus. Er vallen meer doden door de maatregelen dan door het virus. Jullie moeten iets doen! In het belang van jullie kinderen en kleinkinderen. Begin alvast met het uithangen van zwarte vlaggen buiten, als protest tegen de collectieve dwaling van de virologenjunta die denkt de wereld te kunnen bevrijden van sterfelijkheid. Maar ook als rouwbetuiging van de duizenden slachtoffers van de maatregelen. Voor een retour naar de "leukigheid" van het leven. Een terugkeer naar het fysieke en sociaal contact.


Je zal maar een gewone burger zijn. Je leven zo hebben ingericht als het hoort. Vol vertrouwen. Want nog even doorbijten en dan wordt alles in 2021 beter. Dan kunnen we weer op vakantie. Gelukkig doet de overheid daar alles aan.


Gelukkig komt er straks een vaccin. Als we maar netjes blijven luisteren naar de maatregelen.

We hebben nooit geleerd om verder te denken dan hoe we het hebben meegekregen. We hebben niet geleerd te vertrouwen op onze intuïtie. We kunnen de gedachte niet verdragen dat het wellicht allemaal anders blijkt te zijn. Dus al moet je een luier dragen van de overheid, je doet het braaf. Niet wetende dat 2020 nog niets is bij 2021. Niet wetende waar dit echt naartoe gaat.


Het zal wel goed zijn want in de hele wereld moet het om de pandemie eronder te krijgen. Voor De Croo is dit ook niet makkelijk. Je begrijpt wel dat er meer maatregelen moeten komen als mensen niet luisteren. Braaf volg je het nieuws. Je hebt geen idee wat er in de rest van de wereld gebeurt, dat het nieuws van andere landen die massaal in opstand komen bij je vandaan wordt gehouden.


Je hebt geen idee hoe jij met burgerlijk vertrouwen en gehoorzaamheid niet alleen bijdraagt aan het in standhouden van de kwetsbare mensen die wel echt schade ondervinden aan dit virus, doordat je maatregelen volgt waarvan je weet dat ze niet werken. Doordat jij je laat testen met testen die bewezen niet werken. Je hebt geen idee dat je zo bijdraagt aan een wereldwijd gedragsexperiment. Aan een transformatie naar een wereldwijde supra controlerende overheid. Dat jij ze de controle in handen geeft bij iedere test die je doet. Zodat zij kunnen zeggen, kijk eens het virus neemt toe. Er is nog meer controle nodig.


Je hebt geen idee dat ze ons met cijfers, angst en straf manipuleren. Dat kan toch niet waar zijn? Dat is nepnieuws waar wappies in geloven. Maar ondertussen dragen we massaal bij aan nieuwe kwetsbare slachtoffers. Armoede, geweld, suïcide, onthouding van zorg. Totdat je op een dag wakker wordt en zegt "ich habe es nicht gewusst."


We kunnen er niets aan doen. Onze onbevangenheid siert ons. Evenals het vertrouwen op het goede en op de toekomst. We zijn het volledige contact met ons gevoel kwijt geraakt omdat we op school alleen geleerd hebben om ons hoofd te gebruiken.

En weet je we kunnen vertrouwen hebben, want ook de Spaanse griep ging voorbij, en ook de oorlog ging voorbij.


We moeten alleen allemaal nog even door een bewustzijnsproces heen. Het is de bedoeling dat we in deze tijd de echte waarheid leren kennen. Om in tijden waarop je niemand kunt vertrouwen, je eigen buikgevoel weer te leren kennen en helemaal in je eigen waarheid te gaan staan. Wie ben ik zonder alles? Wat super spannend is als je de groepsdruk voelt die met trots een mondkapje draagt onder het motto "kijk eens ik doe alles om het virus eronder te krijgen, je bent egoïstisch als je je er niet aan houdt."


Maar zou je een kwetsbare in huis nemen om de druk en de verspreiding in de zorg te voorkomen? En waar stopt het? Als je een luier moet dragen om virus verspreiding via het riool te voorkomen?


Het virus is niet onze vijand dat is het nooit geweest. Wij zijn niet elkaars vijanden. Mensen die zich niet laten controleren zijn niet egoïstisch. Ze zijn bereid uitgekotst te worden door de kudde. Ze zijn bereid opgepakt te worden om ons te beschermen. En om alle schijnmaatregelen te doorbreken om nog meer kwetsbaren te voorkomen.


Het is de bedoeling dat de maatregelen niet werken. Er wordt niet gericht op wetenschappelijk bewezen maatregelen die wel echt werken. Er wordt geen hand in eigen boezem gestoken voor de bezuinigingen op de zorg. Ze maken mensen die niet te controleren zijn verantwoordelijk voor het feit dat er mensen doodgaan. Kan je je dat voorstellen dat we dat bij de griep zouden hebben gedaan? Dat je als kind je oma zou hebben vermoord omdat je een snotneus had? Ze willen dit virus niet onder controle krijgen ze willen jou onder controle krijgen.


Het stopt niet met een vaccin. Want net als bij de griep, muteert een virus steeds opnieuw.

Wij zijn de enige die bepalen hoelang dit duurt. "Gelukkig" raakt dit ons allemaal.


Na de horeca ondernemers, de evenementsector, de vuurwerkverkopers zijn nu de winkeliers aan de beurt.


En nu moeten er gewoon vaccins aan de man gebracht worden, dus moet de ernst van de situatie even stevig worden neergezet.


Lieve mensen vertrouw op je hart, dat al heel lang roept dat de manier waarop we als mens, de aarde en virussen die al langer bestaan dan wij willen controleren niet klopt. En dat de manier hoe de overheid met ons omgaat ook allang niet meer klopt.


We wachten op je, elke woensdag, bij voorkeur op de Grote Markt in Sint-Niklaas, of je eigen dorpsmarkt, tussen 20u en 22u. We mogen niet opgeven en moeten onze stem laten horen!1,874 views6 comments

Recent Posts

See All

6 comentarios


Von der Leyen: 'Vaccinaties in Europese Unie starten vanaf 27 december' De vaccinatie tegen covid-19 start in de hele Europese Unie op 27, 28 en 29 december. Dat heeft Commissievoorzitter Ursula von der Leyen donderdag aangekondigd op Twitter. 'Dit is het moment van Europa. De vaccinatie start op 27, 28 en 29 december in de hele Europese Unie. We beschermen samen onze burgers.' Woensdag had von der Leyen in het Europees Parlement de lidstaten opgeroepen om hun vaccinatiecampagnes op dezelfde dag te lanceren. De Duitse deed dat nadat was bekendgemaakt dat het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) allicht al op 21 december het coronavaccin van Pfizer/BioNTech zal goedkeuren. Daarvoor was sprake van 29 december.

Het C-regime (corona regime) sluit het net langzaam maar…


Me gusta

patrickvermeiren
patrickvermeiren
17 dic 2020

😁😊🤗

Me gusta

Bigfeet_E
Bigfeet_E
17 dic 2020

Aan de redactie : Graag uw invoerbronnen omtrent video platvormen te verruimen.

Zoals bv. brandnewtube.com en bitchute.com De 3 die u toelaat worden zwaar gecensureerd. Ik wil graag verwijzen naar het volgende artikel getiteld :

100,000 Doctors & Medical Professionals Oppose COVID-19 Vaccine : https://principia-scientific.com/100000-doctors-medical-professionals-oppose-covid-19-vaccine/


Deze bevat een video , gecensureerd op YT, nu gepupliceerd op brand newtube.

Een direkte getuigenis en oproep van menig medici (waaronder 3 belgen) : https://brandnewtube.com/watch/ask-the-experts-covid-19-vaccine-now-banned-on-youtube-and-facebook_qIsNohSIeSgfz2J.html Er zijn reeds slachtoffers gevallen, metname medische hulpverleners, van dit nieuwe gif. Zoals verwacht en voorspeld door 'complotdenkers'. De bal is aan het rollen.

Me gusta

Tedros, een vaxin beëindigt de pandemie en de maatregelen niet !

https://www.youtube.com/watch?v=639SH4O-jqQ


Me gusta

Zwarte vlag uithangen was mijn idee ook al. Kunnen we dit niet gestructureerd organiseren met Viruswaanzin? Iedereen oproepen dit te doen? => particulieren

=> Horeca => kleine zelfstandingen => .... Als dit gestructureerd wordt doen wij mee!

Me gusta
bottom of page