top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Het zijn gevaarlijke jongens, die virologenMarc Van Ranst doet in de Bijzondere Covid-Commissie een boekje open en bekent dat hij in de krokusvakantie bewust paniek zaaide ter heil zijner persoonlijk paradigma dat je ziekten kan bestrijden met lockdowns.


Lees meer hierover hier. De burgers worden dus al 14 maanden angstig gemaakt.

Gemanipuleerd, o.a. door bovenstaande man.

Om maatregelen te nemen die geen zin hebben. Om maatregelen te nemen die integendeel een pak doden hebben veroorzaakt. Wat zou het geweest zijn zonder die paniek? Wellicht een zwaar "griepjaar". Zoals er in het verleden ook al zijn geweest.

Deze virologen zijn gedragsspecialisten.

De essentie van hun werk, zoals ze dat zelf zien, is ons gedrag te veranderen op een manier waarvan zij denken dat ze daarmee het virus kunnen controleren. Een groot deel van hun sector denkt dat.

Zoals een groot deel van de bankensector voor 2007 dacht dat er wonderproducten konden worden gemaakt met huizenprijzen en intrestrates. Zoals de Amerikaanse autoindustrie 3 keer failliet ging omdat het niet nodig was kleine auto's te produceren bij hogere brandstofprijzen. Zoals ze in Fukushima een kerncentrale hadden op een paar meter van de zee en dichtbij de grootste breuklijn in de zee op aarde, maar toch geen tsunami hadden ingeschat. Zoals ze dachten bij L&H dat een bedrijf bouwen op basis van fictieve contracten een perfect verdienmodel is. Zoals de hele economische wereld voor de financiële crisis in diverse landen dacht dat overheidspapier risicoloos is. Zoals voor de grote crash op Wall-Street bedrijven verkocht werden aan 80 keer hun jaarwinst. Zoals de pestdokters dachten dat de pest door de lucht werd overgedragen, en niet door de vlo die op hun benen zat.

Zo zijn de virologen naar aanleiding van een proefwerk op een Amerikaanse middelbare school, met de illusie gaan leven dat ze een virus kunnen controleren door het gedrag van de mensen te controleren. De meeste onder hen zullen niet eens weten dat hun "wetenschap" daarop teruggaat.

Zoals de meesten onder hen er zich geen rekenschap van geven dat deze "gedragswetenschap" in wezen de invoering is van het totalitair regime.

Daarom ook zijn ze totaal niet in staat in te schatten dat hun geloof ingaat tegen fundamentele mensenrechten.


Gevaarlijke jongens, die virologen.


____

Photo: Viroloog Marc Van Ranst woensdag, 21 april 2021, in een hoorzitting in de bijzondere Covid-commissie van de Kamer. © BELGA

3,716 views125 comments

Recent Posts

See All
bottom of page