top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Het zijn gevaarlijke jongens, die virologenMarc Van Ranst doet in de Bijzondere Covid-Commissie een boekje open en bekent dat hij in de krokusvakantie bewust paniek zaaide ter heil zijner persoonlijk paradigma dat je ziekten kan bestrijden met lockdowns.


Lees meer hierover hier. De burgers worden dus al 14 maanden angstig gemaakt.

Gemanipuleerd, o.a. door bovenstaande man.

Om maatregelen te nemen die geen zin hebben. Om maatregelen te nemen die integendeel een pak doden hebben veroorzaakt. Wat zou het geweest zijn zonder die paniek? Wellicht een zwaar "griepjaar". Zoals er in het verleden ook al zijn geweest.

Deze virologen zijn gedragsspecialisten.

De essentie van hun werk, zoals ze dat zelf zien, is ons gedrag te veranderen op een manier waarvan zij denken dat ze daarmee het virus kunnen controleren. Een groot deel van hun sector denkt dat.

Zoals een groot deel van de bankensector voor 2007 dacht dat er wonderproducten konden worden gemaakt met huizenprijzen en intrestrates. Zoals de Amerikaanse autoindustrie 3 keer failliet ging omdat het niet nodig was kleine auto's te produceren bij hogere brandstofprijzen. Zoals ze in Fukushima een kerncentrale hadden op een paar meter van de zee en dichtbij de grootste breuklijn in de zee op aarde, maar toch geen tsunami hadden ingeschat. Zoals ze dachten bij L&H dat een bedrijf bouwen op basis van fictieve contracten een perfect verdienmodel is. Zoals de hele economische wereld voor de financiële crisis in diverse landen dacht dat overheidspapier risicoloos is. Zoals voor de grote crash op Wall-Street bedrijven verkocht werden aan 80 keer hun jaarwinst. Zoals de pestdokters dachten dat de pest door de lucht werd overgedragen, en niet door de vlo die op hun benen zat.

Zo zijn de virologen naar aanleiding van een proefwerk op een Amerikaanse middelbare school, met de illusie gaan leven dat ze een virus kunnen controleren door het gedrag van de mensen te controleren. De meeste onder hen zullen niet eens weten dat hun "wetenschap" daarop teruggaat.

Zoals de meesten onder hen er zich geen rekenschap van geven dat deze "gedragswetenschap" in wezen de invoering is van het totalitair regime.

Daarom ook zijn ze totaal niet in staat in te schatten dat hun geloof ingaat tegen fundamentele mensenrechten.


Gevaarlijke jongens, die virologen.


____

Photo: Viroloog Marc Van Ranst woensdag, 21 april 2021, in een hoorzitting in de bijzondere Covid-commissie van de Kamer. © BELGA

3,719 views125 comments

Recent Posts

See All

125 Comments


Dirk De Wolf
Dirk De Wolf
Apr 25, 2021

VR, de psychopatische leugenaar:Like

Andy Sels
Andy Sels
Apr 25, 2021

Wat is er bij vtm veranderd?

Een paar weken geleden waren ze zo fier dat ze mondmaskers gingen dragen in de studio en nu zag ik gisteren dat ze het niet meer doen!

Like

https://www.greenmedinfo.com/blog/alert-meta-analysis-65-studies-reveals-face-masks-induce-mask-induced-exhaustion-?utm_campaign=Daily%20Newsletter%3A%20ALERT%3A%20Meta-Analysis%20of%2065%20Studies%20Reveals%20Face%20Masks%20Induce%20Mask-Induced%20Exhaustion%20Syndrome%20%28MIES%29%20%28WftGYR%29&utm_medium=email&utm_source=Daily%20Newsletter&_ke=eyJrbF9jb21wYW55X2lkIjogIksydlhBeSIsICJrbF9lbWFpbCI6ICJmdmFud3luQHlhaG9vLmNvbSJ9

Like
Andy Sels
Andy Sels
Apr 25, 2021
Replying to

Geen idee wat de lange termijn effecten zullen zijn maar voor de onmiddellijk effecten heb ik geen studie nodig.

- hoofdpijn

- vermoeidheid

- last van prikkende ogen (bril drager)

- verminderd zicht, soms met 90% (bril drager)

- irriterend, elke paar minuten het masker terug goed trekken omdat dit niet blijft zitten door mijn werkzaamheden

- irritant aan de neus omdat er soms losse vezels aan je neus kriebelen (wat als je deze in ademt?)

- soms pijn aan de oren (ze staan precies al een beetje meer naar voor)

- verstaanbaarheid is ook een pak minder, heeft ook zijn voordelen natuurlijk

Like


10,000+ leden!! Proficiat viruswaanzin!!

Like
Polar79
Polar79
Apr 24, 2021
Replying to

En er zullen er nog bijkomen !

Like
bottom of page