top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Hilarische initiatief van dr. Boudry


John Snow Memorandum


Ene Professor Dr. Maarten Boudry, fan met spandoek van Prof. Marc Van Ranst, vindt dat hij als professor wetenschapsfilosofie zijn collega's moet aanzetten om in de pas te lopen.

De miserie met het filosoofje is dat hij denkt dat hij de "wetenschappelijke consensus" vertegenwoordigt. Grappig trouwens hoe de geestesgenoten van het filosoofje dat van zichzelf ook vinden.


Als "tegenbrief" tegen The Great Barrington Declaration, hebben deze figuren het "John Snow Memorandum" gemaakt. Een hilarisch initiatief. Fier als een gieter en getooid in mondmasker, adverteert het filosoofje voor dit gedenkwaardig document. In The Lancet hebben de auteurs postierlijk hun werkstuk als volgt voorgesteld: "Scientific consensus on the Covid-19 pandemie: we neet to act now."


Potsierlijk omdat ze een TEGENBRIEF tegen de Great Barrington, een "consensus" zijn. Dat zulks een joekel van een contradictio is, ontgaat deze geleerden.

Potsierlijk omdat ze beweren 6.900 handtekeningen te hebben verzameld, maar als je naar hun lijst gaat, komen ze aan iets meer dan 4.000.


Potsierlijk omdat The Great Barrington er meer dan 53.000 heeft.


Nu is wetenschap geen democratie met stemmingen, maar een minderheid die 90 % kleiner is dat de brief waartegen deze minderheid zich verzet, is wel bijzonder pretentieus om zichzelf de "wetenschappelijke consensus" te noemen.


Potsierlijk omdat, wie eens gaat kijken naar de indrukwekkende lijst van 8 (acht!!!) referenties waarop dit onding is gebaseerd, zich de ogen uitwrijft.


- Een studie op basis van de valse cijfers van Wuhan, over het succes van de Chinezen in Wuhan.

- Een studie over 24 doden in China en 165 genezen mensen buiten China waaruit blijkt dat men meer kans heeft om dood te gaan als men ouder is.

- Een editoriaal in Nature over de zoektocht naar de gevolgen op lange termijn van Covid.

- Een artikel over de humorale responses bij Sars-CoV-2.

- Een artikel over één geval van herval in Hong Kong.

- Het befaamde sukkelartikel van Flaxman e.a. in Nature waarmee intussen dermate de vloer is aangeveegd dat het schaamtelijk is om daarover nog te spreken.

- Een studie die het Bayesiaans model toetst aan de evolutie van de eerste golf in Duitsland.

- Een studie die schat hoeveel mensen er in de wereld zijn met comorbiditeiten.


😊😊😊😊


De eerste de beste masterstudent die met zo'n indrukwekkende literatuurlijst aankomt in een paper, moet voor straf 2 uur in de hoek staan bij de prof na de lesuren. Met zijn knieën op een regel.


En dan noemt de Brusselse rechter de wetenschappers die stellen dat de maatregelen niet werken "dissidenten".


Het zijn leuke tijden.


FOTO: johnsnowmemo.com

1,966 views17 comments

Recent Posts

See All
bottom of page