Horeca Vlaanderen wil openen op 1 maart


De horeca 3 maanden sluiten? Didn't flatten the curve.

Matthias De Caluwe, CEO van Horeca Vlaanderen, gaat in ieder geval over tot een belofte van actie:

https://www.hln.be/binnenland/horeca-vlaanderen-wil-cafes-en-restaurants-op-1-maart-heropenen-het-woord-perspectief-ik-ben-dat-zo-beu~a4abf83c/


Waarom ook niet? Wanneer volgt de rest? De virocratie bekommert zich erom hoe lang we leven, terwijl het enkel in ons bereik ligt om goed te leven, niet om lang te leven (Lucius Anneus Seneca, Romeins schrijver en stoïcijns filosoof, 4 v. Chr - 65 n. Chr.).


Als de druk uit het buitenland te groot wordt dan zullen we wel moeten versoepelen verklaarde Van Ranst onlangs in HLN. Het lijkt erop dat Italië en het UK de Vlaamse horecabaas hebben besmet. We duimen alvast voor hem en zijn achterban. Voor velen hoeft hij zelfs niet te wachten tot maart. Of is dit ingegeven door zijn goede vriend De Croo?


Burgerlijke ongehoorzaamheid in een onmenselijk systeem is het onvervreemdbare recht van een burger. Geeft hij die prijs, dan houdt hij op mens te zijn. Wie burgerlijke ongehoorzaamhied onderdrukt, tracht het geweten gevangen te zetten, (Ghandi).1,397 views15 comments

Recent Posts

See All

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang alle posts, nieuws en feiten in jouw mailbox.

viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid. Dit informatieportaal verzamelt betrouwbare coronavirus informatie, feiten, opinies en cijfers.

© 2020 VIRUSWAANZIN - FOLIE VIRUS VZW - Beelbroekstraat 60 - 9040 Gent - Ond. nr. 0752.629.037

  • Facebook
logo viruswaanzin lang.png