top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Ik zit met indringende vragen


Het is mij al meermaals overkomen dat ik een "moordenaar" werd genoemd, zoals zoveel tegenstanders van de maatregelen. Omdat ik verantwoordelijk zou zijn voor meer besmettingen omwille van mijn standpunt. Alsof het niet onze bedoeling zou zijn om veel minder doden te hebben.

- Hoe zouden we dan de mensen moeten noemen die gevaccineerd zijn, toch besmet, en andere mensen besmetten omdat ze zichzelf de illusie aanpraten dat ze safe zijn en het doen voor een ander? - Hou zouden we dan de mensen moeten noemen die een negatieve test doen, toch besmet zijn en op reis tal van andere mensen besmetten, omdat ze zichzelf de illusie aanpraten dat ze safe zijn? - Hoe zouden we het kind noemen dat zich laat vaccineren, en daarna toch besmet gootvader gaat knuffelen?

Of doen we daar niet aan mee, aan het demoniseren van medemensen die ziek zijn, besmet zijn en iemand anders infecteren? Zoals dat vroeger in de goede oude tijd het geval was.

Er moet toch iemand het hoofd koel houden, zelfs al krijgen we de apartheid 2.0 op ons dak. Michael Verstraeten

Voorzitter Viruswaanzin vzw

3,261 views105 comments

Recent Posts

See All

105 Comments


In sommige landen krijg je geen orgaantransplantatie als je niet bent gevaccineerd. Worden donors die niet zijn gevaccineerd dan ook geweigerd?

Like

Ze kunnen foto’s maken van atomen, elektronen en quarks. Ze kunnen kleurentekeningen maken door individuele atomen naast elkaar te zetten. Er zijn al quantumcomputers. Ze zijn bezig met teleportatie en telecommunicatie aan 80 GHz. Maar ze zouden geen foto kunnen maken van het coronavirus dat COVID-19 veroorzaakt. Denken ze dan dat wij onnozel zijn of zo? Geen foto = geen virus. Eerst een foto, dan zie ik nog wel wat ik er van geloof.


Oh, ik zie het al. Het coronavirus is een slim virus. Het teleporteert zich als je er een foto wilt van maken.

Like

Als je moordenaar wordt genoemd, dan moet je zeggen: "Wijs mij de graven aan van de mensen die ik heb vermoord." Als ze zeggen dat ze zoveel levens hebben gered dan moet je zeggen: "Wijs mij de mensen aan wiens leven je hebt gered."

Like

Een vraagje waar ik al een tijdje mee zit: hoe is het gesteld met de autopsieën op alle door Belgische (FAGG) en Europese databanken gepubliceerde overlijdens ?

Like
Replying to

Die zijn er veel te weinig. De pathologen moeten er in veel landen voor vechten ! In dat verband : wist je dat het hoofd van het intsituut voor pathologie van Heidelberg, Peter Schirmacher, aandringt om meer obdukties te mogen doen op lichamen van mensen die gestorven zijn kort NA VACCINATIE ! Interessant, wat ? Hij heeft er al 40 kunnen doen, en zegt dat er bij 30 à 40 percent - dus 12 à 16 mensen van die 40 - de vaccinatie de doodsoorzaak lijkt te zijn. "Eine politisch brisante Aussage", noemen de Duitsers dat. Ja, ja. Schirmacher neemt geen blad voor de mond en stelt ook dat hij vermoedt dat veel vaccinatiedoden onder de radar blijven. Me…

Like

De Amerikaanse TV-arts "Dr Drew" heeft een interessante invalshoek om de coronapas mee te bekampen: aangezien Afro-Amerikanen een veel lagere vaccinatiegraad hebben dan de blanke Amerikanen, zou discriminatie op basis van de vaccinatiestatus in realiteit resulteren in racistische discriminatie.

Hier in België hebben we dezelfde situatie: allochtonen hebben een lagere vaccinatiegraad, en discriminatie op basis van vaccinatiestatus resulteert in de facto discriminatie van allochtonen!


https://www.zerohedge.com/covid-19/dr-drew-vaccine-passports-are-new-form-segregation-black-communities


Like
bottom of page