top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Interview met dr. Denis, dr. De Smet en mr. VerstraetenIn tijden waarin we ondergedompeld worden in een informatie-bad vanwege de reguliere media waarin we dreigen te verzuipen, en een reddingsboei hopen te vinden op de sociale media, moeten we tot onze ontgoocheling onderkennen, dat men voortdurend gaten aan het prikken is in deze reddingsboei, aan de hand van 'uit de hand lopende' censuur.


We hebben drie moedige mensen bijeengebracht, die onverbloemd het 'figuurlijke blad voor de mond' in hun achterzak hebben gestopt, en over 'vele nachten ijs' zijn gegaan om tot allerlei slotsommen te komen, die we graag met jullie delen.


_____

NIEUW (!) - ADVERTEREN op VIRUSWAANZIN.BE - Je kan als bedrijf nu ook adverteren op onze website. Via de publicatie van uw advertentie, met rechtstreekse link naar uw bedrijf, webshop of take away, willen we ondernemers steunen door hen te tonen aan onze 50 000 maandelijkse sitebezoekers. Met uw advertentie steunt u ook de werking van viruswaanzin.be.

HOE? Stort 249 euro op BE66 9670 1628 4343 met vermelding "donatie" en "uw url" en "directe email". Wij zorgen voor de graphics en de publicatie onder de artikels gedurende 1 maand. Daarna verhuist uw advertentie permanent naar de nieuwe pagina "partners”. U ontvangt tevens een fiscaal bewijs.

7,173 views25 comments

Recent Posts

See All
bottom of page