top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Interview met dr. Denis, dr. De Smet en mr. VerstraetenIn tijden waarin we ondergedompeld worden in een informatie-bad vanwege de reguliere media waarin we dreigen te verzuipen, en een reddingsboei hopen te vinden op de sociale media, moeten we tot onze ontgoocheling onderkennen, dat men voortdurend gaten aan het prikken is in deze reddingsboei, aan de hand van 'uit de hand lopende' censuur.


We hebben drie moedige mensen bijeengebracht, die onverbloemd het 'figuurlijke blad voor de mond' in hun achterzak hebben gestopt, en over 'vele nachten ijs' zijn gegaan om tot allerlei slotsommen te komen, die we graag met jullie delen.


_____

NIEUW (!) - ADVERTEREN op VIRUSWAANZIN.BE - Je kan als bedrijf nu ook adverteren op onze website. Via de publicatie van uw advertentie, met rechtstreekse link naar uw bedrijf, webshop of take away, willen we ondernemers steunen door hen te tonen aan onze 50 000 maandelijkse sitebezoekers. Met uw advertentie steunt u ook de werking van viruswaanzin.be.

HOE? Stort 249 euro op BE66 9670 1628 4343 met vermelding "donatie" en "uw url" en "directe email". Wij zorgen voor de graphics en de publicatie onder de artikels gedurende 1 maand. Daarna verhuist uw advertentie permanent naar de nieuwe pagina "partners”. U ontvangt tevens een fiscaal bewijs.

7,178 views25 comments

Recent Posts

See All

25 Comments


We zien in deze sociale crisis nu toch wel duidelijke parallellen met andere vormen van overheidsfraude. Neem nu de windmolenparken, die eigenlijk niets anders zijn dan subsidies voor banken op de rug van de belastingbetaler met een groen sausje overgoten? Is dat nu ook niet weer een gelijkaardige financiële structuur die hier op de achtergrond afspeelt? Waarom is het anders zo moeilijk voor de overheid om transparant te zijn en waarom blijven de beleidsmakers steken binnen dit dominant paradigma ? Iedereen weet nu toch al dat het bewijs voor de proportionaliteit van de maatregelen gewoon niet leverbaar is? Een bevolking gijselen met als doel subsidies voor banken. Want het levensgevaarlijk en onvoldoende getest en niet werkend vaccin wordt U grat…

Like

De genen!

Van Kooten en De Bie : zeer actueel gezien dit rond 1978 gemaakt werd.

Vooral het stukje vanaf 3:05 is uiterst actueel.

https://www.youtube.com/watch?v=R3kfFJeq3nU

Like

Dank U Hilde,

weerom een helder en openhartig verhaal. Ik heb twee kleinkinderen van 10 jaar en 8 jaar die wonen in Bretagne (Frankrijk). Daar is het verplicht voor hen om mondmaskers te dragen in klas en op de speelplaats. De oudste klaagt voortdurend over hoofdpijn en een benauwd gevoel wanneer hij het masker moet dragen. Ook het warm aanvoelen van het masker speelt hem uiteraard parten. De ouders zijn eveneens bezorgd en proberen zich hierover te informeren bij hun huisarts (en vele andere bronnen). De huisarts is eveneens van dezelfde opinie als U, maar hij zegt er wel bij: "il faut jouer le jeu". Hier raken we natuurlijk het thema van het ethisch handelen als ouder, leerkracht en arts.…

Like


luuk.humblet
luuk.humblet
Nov 18, 2020

Een uitstekend interview dat heldere en waardevolle informatie biedt. Dr. Denis, Dr. De Smet en Mr. Verstraete, dank voor Uw bijdragen en Uw moedig opkomen voor de waarheid in deze openbare stellingname.

Like
bottom of page