top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Intro Virtueel Ledencongres Viruswaanzin


Intussen hebben we in totaal al meer dan 600 inschrijvingen voor het Groot Virtueel Ledencongres van Viruswaanzin aanstaande 14 maart 2021 om 15u. Mocht u nog niet ingeschreven zijn, doe dat snel! Het wordt een onvergetelijke gebeurtenis.


Sharing is caring. Dank ook om deze trailer zoveel mogelijk te delen.


___

STEM MEE! - Schrijf u in voor het Groot Virtueel Ledencongres van Viruswaanzin | 14 maart 2021 via deze link - Nu al, zonder twijfel, de meest spraakmakende COVID-19-uitzending van het jaar! Op de verjaardag van de eerste lockdown in België schakelt Viruswaanzin een versnelling hoger. Vanuit onze eigen TV-studio gaan experten, juristen en professoren in gesprek en maken een evaluatie van de Belgische aanpak van deze pandemie. Schandalen worden uitgespit en getuigen geven tijdens deze live uitzending de collaterale schade een stem en een gezicht.


P.S.: Diverse regionale en nationale tv-kanalen hebben al aangegeven dat hun filmcrews op 14 maart 2021 naar onze studio afzakken. Niet te missen dus!3,036 views27 comments

Recent Posts

See All

٢٧ تعليق


Johan Goris
Johan Goris
٠٩ مارس ٢٠٢١

De sympathieke viroloog Van Gucht zegt nu dat het virus niet weg zal gaan. Maar dat is iets dat toch al langer gezegd werd door mensen die bedenkingen heeft over de maatregelen. De experten passen hun communicatie steeds aan naar wat niet meer ontkent kan worden, maar hun strategie blijft dezelfde. In dit geval over de vaccinatie. Eerst diende deze voor de kwetsbaren te beschermen. En dan moesten we het doen om groepsimmuniteit te bereiken. En nu ? Nu moeten we het doen omdat we anders met grote kans in het ziekenhuis zullen geraken. En we kunnen nu al voorspellen dat na de vaccinatie een nieuwe hervaccinatie nodig zal zijn omdat het virus te hard zal gemuteerd zijn, waardoor we…


إعجاب
الرد على

Fred heeft het onder het artikel-gezondheid uitgebreid weergegeven.

Ik wil het nog eens samenvatten. (Was gisteren er al aan bezig maar wilde ook nog het thema asymptomatische besmetting toevoegen, dit vraagt nog wat research).


1 De vaccins werken niet meer voor alle variaties. De Zuidafrikaanse variant is een voorbeeld.


2 Natuurlijke immuniteit is superieur dmv natural killer cells. Dit zijn een type lymfocyt, welke een soort witte bloedcel is. Bij gezonde mensen althans.


3 Daaruit volgt dat lockdowns een negatief effect hebben door het uitstellen van een vorm van superieure immunisatie.


Bijkomend.


4 Vele zo niet alle spectaculaire effecten van Sars-CoV2 zijn gevolgen van een slecht werkend immuunsysteem. (geen of weinig NK cel effect, stolsels)


5 Wat had moeten gebeuren:…


إعجابإعجاب

Fabrice Selvi
Fabrice Selvi
٠٩ مارس ٢٠٢١

Voor de vaste klanten : hierbij bevestiging dat we morgenavond 10/03 weer welkom zijn op de Grote Markt in Mechelen.

Voor nieuwe mensen die ook eens “coronakritisch” van gedachten willen wisselen : kom gerust af. De sfeer is opperbest en het uurtje (van 20 tot 21 uur) is zo voorbij. De laatste 2 weken waren er 15-17 aanwezigen. We hebben toestemming van stad Mechelen tot 30 personen. Corona regels ivm masker en afstand dienen gerespecteerd te worden.

Hieronder een sfeerbeeld van 2 weken geleden (met dank aan fotograaf Michel). Op naar 20 aanwezigen !!


إعجابإعجاب

Goede morgen Vrienden. Vorige week heb ik en post achtergelaten waar ik veel hoog waardige mensen op een bepaalde positie heb gezegd, dat ze roden wangen moesten krijgen en zich schamen. Dat meen ik nog alvast voor diegene die zich slapeloos neerleggen bij de niet wettelijke wetgeving die vandaag de dag ons doen en laten bepaald.


Wat mij echter opvalt bij het zoeken en lezen van brieven en initiatieven is , dat op heden toch al heel wat hoog geplaatste mensen mee helpen duwen aan onze strijd naar vrijheid. Of deze mensen dat met overtuiging schrijven of niet , kun je helaas niet weten , maar ik ga ervan uit dat wie zijn nek uitsteekt , en zijn naam durf…


إعجاب
eline19vm
eline19vm
٠٨ مارس ٢٠٢١
الرد على

https://www.theepochtimes.com/video-the-anti-lockdown-anti-woke-actor-running-for-london-mayor-exclusive-with-laurence-fox_3723552.html


Waardevol hoe hier een ervaring wordt gedeeld.

Wat opening creëert want je voelt de geborgenheid van het niet oordelen.

Andere journalistiek, één die woorden hun betekenis teruggeeft.


Gisteren (7/3/2021) was er ook een boeiend en intens symposium op artsenvoorvrijheid. (verschijnt nog op hun site)

Er werd vrijuit gesproken en zonder schema, vanuit het hart.


Op het einde werd het duidelijk waarover het afgelopen jaar niet is gesproken. Waar de virulentie zit. Wie er aan de knoppen zit.

Het internet of things is een metafoor die toont hoe wij alles uit handen lieten nemen.

Het internet of US kan dit omkeren en ons uitnodigen tot iets beter.

Zij die zeggen : ' Ik heb niets te verbergen. ' of met…


إعجاب
bottom of page