top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Is het Judas of Matthias?


Uiteindelijk zullen we ons de woorden van onze vijanden niet herinneren, maar het zwijgen van onze vrienden.


Het is een eye-opener: die foto van Horeca boegbeeld Matthias De Caluwe die "im Ars genommen wird" door Alexander onder het toeziend oog van de fysiek sterke, en strategisch geniale, iconische F1-piloot Juan Emmanuel Fangio. Judas die in een Belgische Brasserie het zinkend Horecaschip verlaat en persoonlijk de reddingsboei van de politiek wordt toegeworpen. Een geluk voor hen heeft het volk zoveel met zichzelf te doen, dat het voorlopig aan haat tegenover haar vijanden nog niet kan denken.

Premier De Croo is bijlange geen medisch expert maar wel verdomd goed in emotionele manipulatie, een meester in stratego, uitmuntend in het snel neerhalen van de eigenwaarde van zijn slaafs volgend volk. Hij is de architect van een duivels triumviraat. Een politiek bondgenootschap gesloten tussen De Croo, FVDB en Van Ranst, ondanks hun onderlinge wantrouwen. Wat hen verenigde was de wens om de invloed van het parlement en alle oppositie aan banden te leggen. Niets in de Belgische politiek zou nog zonder hun instemming gebeuren. Zo doen ze op meesterlijke wijze iedereen aan zichzelf twijfelen.


Ze ondermijnen jouw perceptie van de realiteit Emotionele manipulators zijn het en ongelooflijk goede leugenaars. Ze blijven volhouden dat iets is gebeurd terwijl dit niet is gebeurd en ze blijven volhouden dat ze iets hebben gedaan wat ze niet hebben gedaan. Het vervelende is dat jij jezelf uiteindelijk gaat afvragen of je het dan toch mis had. Erop staan dat hetgeen er is gebeurd zich alleen in jouw hoofd heeft afgespeeld is een extreem krachtige manier om ergens onder uit te komen.


Geef toe, even dacht je toch echt dat zij die sexen en feesten uw vrijheid blijvend zullen beperken. U ziet en hoort toch zelf dat in elke wijk minstens in een paar huizen Spotify streaming tot het uiterste wordt getest. Really? Stel dat er 1100 Belgen zouden feesten (dat is 20 feesten van ca. 55 man), zou die 0,01% ketteraars dan werkelijk zo veel invloed hebben op de 210 000 testen/week? We don't think so...


Hun daden komen niet overeen met hun woorden Emotionele manipulators zullen je zeggen wat je wilt horen, maar hun daden zijn een ander verhaal. Ze zeggen dat ze je steunen en dat ze er voor je zijn, maar als het er op aankomt dan doen ze alsof jouw verzoek volkomen onredelijk is. Ze vertellen je dat ze zoveel mazzel hebben dat ze jou kennen, om zich vervolgens te gedragen alsof jij een last bent. Dit is weer een andere manier om het geloof in jezelf te ondermijnen.


Geef toe, het moeten de toeristen zijn. Nu we allemaal niet meer werken en de scholen open zijn, is er sprake van exhuberant massatoerisme. Dit is vlak voor de kerstvakantie de zoveelste emotionele manipulatie die grote gevolgen zal hebben voor de toeristische sector. Het is goed om het tijdig te herkennen. De emotionele manipulators zijn erg vaardig. Ze beginnen heel subtiel met een beschuldigende vinger te wijzen, niet toevallig zo een drietal weken voor de kerstvakantie. De cijfers stijgen nu al door de Belgen die in kolonne naar de oranje verboden vruchten Zwitserland en Noorwegen. Een mens vraagt zich af waarom er honderden miljoenen steun wordt gegeven aan de reissector en luchtvaartmaatschappijen als de cijfers zo sterk worden beïnvloedt door een massa toeristen? Ziet u volle luchthavens en overvolle internationale treinen? We don't think so...Ze zijn er erg goed in om jou een schuldgevoel te geven Onze emotionele manipulators zijn er goed in om jouw schuldgevoel in hun voordeel te laten werken. Als jij iets noemt wat je dwars zit dan geven ze jou een schuldgevoel voor het feit dat jij het überhaupt hebt opgebracht. En als je het niet noemt dan geven ze je een schuldgevoel voor het feit dat je het voor jezelf hebt gehouden. Als je te maken hebt met een emotionele manipulator dan is alles wat je doet fout, wat voor problemen er ook zijn, ze zijn jouw schuld.


Moedwillig vergeet men onderweg de peer reviewed studies die aantonen dat er in gans Europa echt geen correlatie bestaat tussen de strenge maatregelen en dalende cijfers. Luchtwegvirussen hebben lak aan 1,5 meter lockdowns en mondkapjes. Enkel de media houden de paniek in stand. Het gevoerde beleid is niet meer bijdragend, noch proportioneel. Het is repressief. De staatsbemoeienis met wat geneeskunde echt behelst, levert steeds meer uitwassen op. Stop politici die dokter spelen en enkel naar een eenzijdige visie van virus transmissie experts (OMT), maar niet naar ethici luisteren.Zij zijn het slachtoffer Het is nooit de schuld van de emotionele manipulator, lees virologen en experten. Wat ze ook doen, of niet doen, het is de schuld van de ander – meestal die van jou. Als jij boos of verdrietig bent dan is het jouw schuld, want jij hebt onredelijke verwachtingen. Als zij boos worden dan is het jouw schuld omdat jij ervoor hebt gezorgd dat ze boos werden. Emotionele manipulators nemen nergens verantwoordelijkheid voor.


De werkeloosheid loopt fors op, de ontwikkeling van de jeugd is in het gedrang en ook het onderwijs lijdt fors. Cultuur, horeca en evenementen: ze zijn bijna dood. België koerst qua levensvreugde binnen een jaar naar het nulpunt: dat zijn 11 miljoen verloren gelukkige levensjaren.Ze zijn te veel en te snel Of het nou om een persoonlijke relatie of een zakelijke relatie gaat, emotionele manipulators, zowel de virologen tijdens hun advies aan de politici als de politici zelf, slaan een paar stappen over. Ze delen snel te veel -en verwachten dat jij hetzelfde doet. Ze doen alsof ze kwetsbaar en gevoelig zijn, maar dit is een act. Ze doen alsof, zodat jij je speciaal voelt, maar dit is bedoeld om jou het gevoel te geven dat jij verantwoordelijk voor hun resultaten bent.


Weken werd er over Rt met geen woord gesproken. Vandaag zegt Van Ranst dat Vlaanderen zich "plichtsbewust" moet BEGINNEN te gedragen als we willen genieten van de zomer. Net vandaag publiceert HLN de Rt-waarden van elke provincie. Nog daar gelaten dat dit compleet waardeloze informatie is aangezien een virus zich niks aantrekt van provinciegrenzen toont, de uiteraard in het rood gekleurde, staafgrafiek dat enkel Henegouwen, Luxemburg en, jawel, West-Vlaanderen een Rt-waarde hebben boven 1. Ziet u het? Eén Vlaamse provincie dus. Een prima kans voor Van Ranst om ook Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg evenzo besmet te maken.Ze zijn een emotioneel zwart gat Wat de emotionele manipulator ook voelt, ze zijn er goed in om iedereen om hen heen mee te zuigen in die emoties. Als ze in een slechte bui zijn dan weet iedereen om hen heen dit. Maar anderen merken deze bui niet alleen, ze voelen het zelfs. Waardoor mensen hun best gaan doen om ervoor te zorgen dat een manipulator altijd in een goede bui is en zo krijgt de manipulator het voor elkaar dat anderen zich verantwoordelijk voelen voor zijn emoties.


Afgezien van alle secundaire doden die in de derde wereld vallen versus onze dubieuze (want niet bewezen) winst; de recessie die volgt op korte en langere termijn, met nog veel meer schade door gebrek aan middelen voor de zorg. Wie roept een halt toe aan deze waanzin om te luisteren naar zij die een levenswerk en toekomstkansen vernietigen? Waarom laten we toe dat de virologen ijskoud de zelfmoordcijfers laten stijgen ter bescherming van wat zij prioritair achten?


Waarom laten we toe dat de Horeca wordt geslachtofferd door de voorzitter van de belangenvereniging in ruil voor de belofte van een ministerpost. Als het kan, zonder electorale legitimiteit, aub. Geachte heer Matthias De Caluwe u bent dé grootste lafaard aller Galliërs. Dapper staat niet in uw woordenboek. Enkel hen kunnen die hun begeerten overwinnen kunnen we dapperder noemen dan zij die over de vijand zegevieren; want is de moeilijkste overwinning niet de overwinning op zichzelf?


Welke levenskwaliteit willen we nog? En voor hoe lang nog inleveren vanwege de angst die onze overheidskanalen verspreiden? De sterfte is nauwelijks hoger dan die van een slecht griepseizoen.Ze staan toe om je ergens bij te helpen en opeens gedragen ze zich als een martelaar Eerst willen ze graag ergens mee helpen, maar als het zo ver is dan doen ze alsof het geen waarmee ze je wilden helpen een enorme last is. En als jij hier wat over zegt dan draaien ze alles weer om en gaat alles om jou. Natuurlijk willen ze helpen, jij bent gewoon paranoïde.. waardoor je weer aan jezelf gaat twijfelen.


Zij met een verzorgende roeping worden o zo zwaar belast. Kan zijn. Als je in zogenaamde "oorlogstijd" en een gezondheidscrisis zonder weerga (kuch) niet alles uit de kan wil/kan halen, wanneer dan wel? Ziekenhuizen worden nu éénmaal gebouwd en uitgerust om zieken te op te vangen en te helen. De core business van een ziekenhuis is niet mensen buiten houden. Blijf bij uw leest. Als verplegend personeel en artsen haal je voldoening uit de appreciatie van patiënten die u met volle overgave terug een menswaardig bestaan zonder lijden geeft. Niet uit preventie waarop u, inherent aan uw medisch metier, nooit of te nimmer vat zal hebben. Uw roeping is louter curatief. De collectieve culpabilisering van de zorgsector is enkel koren op de molen van de virologenjunta. Het ononderbroken geweeklaag laat u verworden tot waterdragers van de manipulators. Doe uw job, u heeft voor de verpleging gekozen. Niemand heeft u daartoe gedwongen. Wij zullen u heus wel bedanken en eren!Ze overtreffen je altijd Wat je probleem ook is, de virologen hebben het slechter. Jij hebt geen recht om te klagen, dus houd je mond… aldus de manipulator.


Maar de grote genadeslag moet nog komen. Bij veel mensen staat het water nu al aan de lippen, vele anderen weten nog niet wat hen boven het hoofd hangt, zij zullen van hun stoel vallen als ze de rekening gepresenteerd krijgen. Maar de virologen hebben een rotsituatie, zij moeten afwegen wie en wat je allemaal gaat opofferen om wie of wat te redden. Een gammel evenwicht. En de politici, ze hebben bijna psychologische bijstand nodig om de beslissingen die ze zelf nemen te kunnen verwerken. Laat je niks op de mouw spelden. Dat je niet noodzakelijk besmet moet zijn geweest om een coronaslachtoffer te zijn, valt in elk geval niet meer te betwisten.Ze kennen je zwakke plek en pakken je hierop Ze weten wat je zwakke plek is en gebruiken deze wetenschap tegen je. Ben je onzeker over de bestendiging van de vrijheidsbeperkingen? Daarom geven commentaar op de dingen die je doet of zou durven aan te denken om te doen. Ben je onzeker of iets wel of niet nog mag? Zij zullen je erop wijzen dat je met je partner wel samen mag slapen in hetzelfde bed zolang je maar niet samen een winkel binnenstap . Ze zijn zich wel degelijk bewust van jouw emoties, maar ze gebruiken het tegen je, niet om je te steunen. De wortel van de vrijheid voor de neus van menig angsthaas werkt hersenverlammend.


De collaterale schade is niet meer te overzien. Een volk in gijzeling houden voor een lichte oversterfte: het is disproportioneel. Uw volk dagelijks beschimpen en catalogeren als een groep intellectuele minussen is olie op de smeulende revolutie. Voor de allerlaatste maal: bescherm kwetsbaren en open de maatschappij! Ideeën zijn machtiger dan wapens. We willen onze vijanden geen wapens meer verkopen, waarom dan wel ideeën?


Laat u, beste virologen en politici, het echt zover komen dat u ons geen andere keuze geeft dan het pad van de rede te verlaten en op te roepen tot actie? Ook al is dit wellicht op gevaar van ons eigen bestaansrecht. Maar ooit zal iemand die oproep toch doen. Is het niet wij dan zeker een ander. Zeg niet dat we u sinds mei niet dagelijks respectvol hebben verwittigd...

1,716 views9 comments

Recent Posts

See All

9 Comments


dit is maar weer eens een bewijs De Deep state is behept met 1 % ongeveer rijke Psychpaten Dit zijn lieden zonder empathie naar mensen en ze gaan tot het uiterste niets is hen ontzegd en ze doen het met veel charme hun devies is 1.probleem creeeren 2. het verspreiden 3. en zelf ook de oplossingen bieden met leugen bedrog verraad noem maar op dit heeft een grote proportie aangenomen na de jaren 1960 Misschien gaan jullie beter op internet kijken er zijn daar ook wetenschappers die het heel duidelijk maken ( ze zitten ook in de politiek namelijk) De Deep state zitten in alle landen onder alle soorten mensen ook en zeer moeilijk te ontwarren waar ze zitten

Like

Hoe maak je van slecht nieuws , een " goed nieuws " boodschap ( de VRT manipulators aan het woord ) ,

" België moet volgend jaar 43,61 miljard euro lenen .... bijna 8 miljard euro minder dan verwacht " ....tja , moet dit de indruk wekken dat de overheid " zuinig " is geweest ?


België, nationale schuld : 447 657 600 000 euro.... en tikt elke seconde bij ....

Jaarlijkse intrest : 14 441 065 094 euro

Of 558 euro per seconde ! ( bron Belgium dept clock)


En daar komt dan volgend jaar nog eens extra 43 610 000 000 euro bij !


En wie gaat dat betalen ....wie heeft zoveel ping ping ping ...


De politici…


Like

Unknown member
Dec 08, 2020

Ook al is het misschien niet ten volle van toepassing op de hierboven beschreven persoonsstructuren, toch kan ik dit (bestselling) boek (inmiddels al 13e druk!) aanbevelen:

Jan Storms – “Destructieve relaties op de schop, psychopathie herkennen en hanteren”

https://www.standaardboekhandel.be/productDetails.action?code=9789020211061

https://www.bol.com/nl/f/destructieve-relaties-op-de-schop/30519893/?country=BE (met recensie)

Deze uitgebreide recensie geeft ook al een beeld van waarmee we te maken zouden kunnen hebben:

https://www.lerendeleiders.nl/boekenclub/recensie-destructieve-relaties-op-de-schop-van-jan-storms

De benaming “psychopathie” is wat ongelukkig want vaak gebruikt als een “weaponized word” (benaming als een wapen/stok om mee te slaan, zoals “racist”) maar dat is in het boek zeker niet het geval: de auteur gaat uit van het lijden aan de ziekte ‘psychopathie’, niet aan een of ander boosaardig opzet. Misschien kan dit helpen aan het doorgronden waar we vandaag steeds…

Like

leovandeneeden
leovandeneeden
Dec 08, 2020

Morgenavond woensdagavond, wie gaat er morgen op het dorps of kerkplein staan om 20u. Ik zal er zijn in Herent en hoop daar toch enkele zielsverwanten tegen te komen. Ook al weet ik dat het een proces van lange adem zal zijn moeten we toch ergens mee beginnen en hopen dat we inderdaad tegen het voorjaar de massa op het been krijgen. Want tegen dan zullen we pas echt te zien krijgen hoe groot het fiasco is, het zal tegen dan faillisementen regenen.

Like

De volksopstand zal gebeuren in de vorm van een algemene burgerlijke ongehoorzaamheid. Niet alleen in Belgie trouwens.

Like
bottom of page