top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

It's politics playing medicine. Een dodelijke combinatie.Vragen aan "The Joker"____


Als alle politieke leiders ervoor kunnen zorgen dat de hele wereld op vier maanden tijd een mondmasker draagt, waarom kunnen ze er dan niet voor zorgen dat de hele wereld gezond eet en voldoende beweegt?


Als ze zomaar naar believen winkels, schoonheidssalons, kapperszaken, massagepraktijken, etc. kunnen sluiten zonder rekening te houden met de financiële gevolgen hiervan, waarom sluiten ze dan niet de fastfoodproducenten, tabaksfabrieken, wapenindustrie en de kinderporno-industrie?


Als maskers werken, waarom moeten dan zoveel zaken hun deuren nog gesloten houden?


Als maskers NIET werken, waarom wordt het dragen hiervan dan verplicht?


Waarom wordt de PCR-test nog afgenomen na error proof in de retraction paper?


Als ziekenhuizen afgelopen jaren ook al onderbemand waren, waarom werd hier dan niet al eerder op ingezet?


Als België al zoveel staatsschuld had vóór het virus uitbrak, van welk geld worden al die premies voor ondernemers dan betaald?


Als junkfood, alcohol en sigaretten jaarlijks 21 miljoen doden veroorzaken, waarom zijn deze producten dan nog steeds verkrijgbaar?


Als er al 78 jaar griepvaccins bestaan, waarom bestaat de griep dan nog?


Als vaccinaties zó effectief zijn, waarom zouden de anti-vaxxers dan een gevaar zijn voor de gevaccineerden?


Als alle staatshoofden wereldwijd pleiten voor wereldvrede en geen oorlog meer willen voeren, waarom sluiten ze de wapenindustrie dan niet?


Als de gezondheid van het volk zo belangrijk is, waarom is gezonde voeding dan zoveel duurder geworden dit jaar?


Als er zoveel ouderen sterven waarom worden die dan niet extra beschermd?


Als kinderen niet ziek worden waarom moeten ze dan een mondmasker op? Volstaat het niet dat enkel de leerkracht een masker draagt in de klas?


Waarom worden er extra ziekenhuizen begroot als ze nu al niet mogen vol liggen en patiënten toelaten?


Als feestvierders en babyborrelers geen verzorging verdienen wegens roekeloos gedrag waarom snelheidsovertreders en zatte chauffeurs die verantwoordelijk zijn voor gewonden en doden nog naar het ziekenhuis voeren?


Als kritisch leren denken een leerdoel is in het onderwijs, waarom mag dat dan niet wanneer dit van cruciaal belang is?


Als vrijheid van meningsuiting een grondrecht is, waarom worden kritische stemmen dan gecensureerd?


Als de overheid het virus zo graag wil bestrijden, waarom wordt er dan gezwegen over de werking en versterking van het immuunsysteem?


Als het algemeen bekend is dat angst de grootste vijand is van het immuunsysteem, waarom wordt er dan enkel over het aantal besmettingen gesproken en niet over het aantal genezingen?


Nog vragen?2,725 views36 comments

Recent Posts

See All

36 Comments


Hier een interessant interview rond het wetenschappelijk bewijs (die er natuurlijk niet is) bij vaccineren:

https://m.youtube.com/watch?v=8FJie-1MLcI&t=2522s

Like

Hey Fred, bedankt voor de interessante links. Eén ding is zeker, ik geloof de MSM niet meer. Al mijn Sociale Media accounts heb ik afgesloten en mijn TV abonnement opgezegd. Wat de waarheid is, laat ik op me afkomen. Als ik jouw artikels allemaal lees dan worden eerdere geruchten bekrachtigd, maar of Biden, Obama en dergelijke gearresteerd zijn ... dat wil ik graag nog betwijfelen.

Ik lees dat er enkele spiritualisten onder ons zijn. Velen zullen dan ook de wijze woorden en voorspellingen over Chiren en WOIII gehoord en gelezen hebben. Chiren is de verwijzing naar China in mijn ogen. Voor het duizendjarige rijk van de vrede zal verrijzen, moet er eerst nog een duistere periode doorgesparteld worden. Een oorlog…

Like

Er is sowieso een samenhang "plandemie" en "amerikaanse verkiezingen".

Van beiden krijgen wij dagelijks een hoop desinformatie via onze mainstreammedia.

Ondertussen staat Trump niet stil en bereidt hij zijn tweede ambstermijn voor, niet met

de "Great Reset", maar met "The Great Awakening". Vlgs. deze alternatieve media werd

Obama gearresteerd, Biden onder enkelband en Directeur CIA Gina Haspel gearresteerd.


Truth11.com is een alternatieve media + nieuwssite die is gewijd aan de waarheid, echte journalistiek + de waarheidsbeweging. De waarheid zal ons bevrijden, het zal ons verlichten, inspireren, ontwaken + verenigen. Gewapend met de waarheid verenigd staan ​​we voor vrede, vrijheid, gezondheid + geluk voor iedereen.


Obama, Biden, CIA-directeur Gina Haspel blijkbaar gearresteerd voor spionage, kiezersfraude Dinsdag 1 december 2020 Voordat het news.com is Judy…

Like

Beste Reinhilde, ook ik ben spiritueel aangelegd maar durf er hier niet te veel over spreken omdat ik niet weet of dat hier in de smaak valt. Wat ik je wel kan vertellen is het volgende: 1) wat nu gebeurt is precies die overgang naar het aquariustijdperk die geforceerd wordt 2) kosmisch gezien worden wij enorm gesteund en geholpen door hoge lichtwezens die inderdaad bevestigen dat er een complot gesmeed wordt van duistere krachten om macht over ons te verwerven 3) lees de channelings van commander Ashtar bij Artura Hector van de voorbije maanden en je weet alles 4) weet dat wij gaan overwinnen

Like

Jo, juist wat je schrijft als het zo is natuurlijk maar is er niet altijd licht aan het einde van een tunnel ? ik ben wel ook nogal spiritueel aangelegd , kennis is licht en onwetendheid is duisternis en ik las dat de grondwet van de funding Fathers (nu Nesara genoemd) wel terug in voege moet komen en dat is dan voor de hele wereld en daar geloof ik wel in we zijn toch in het aquarius tijdperk aan het komen

Like
bottom of page