top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Je suis Michael Verstraeten


Wij hebben vandaag een aantal teksten op de website moeten verwijderen.

Wij stellen vast dat wij van de voornaamste redacteur van onze teksten, mr. Michael Verstraeten, geen reactie meer bekomen.

Wij stellen vast dat in de pers wordt verklaard dat hem het zwijgen werd opgelegd en dat hem de vrijheid werd ontnomen om te schrijven in vrijheid en naar zijn geweten.

Wij zien ons daarom verplicht de publicatie van onze artikels voorlopig te staken tot deze censuur een einde heeft genomen.

Wij verduidelijken dat wij altijd hebben gehandeld en opgeroepen om te handelen in het kader van het democratisch bestel.

Nooit hebben wij op viruswaanzin.be een tekst gepubliceerd waarbij werd opgeroepen om de heer Van Ranst de doodstraf te geven.

Als het zo is dat er in de wereld 130 miljoen doden zullen vallen, niet bij COVID-patiënten maar door de maatregelen, zoals nu al door meerdere wetenschappelijke artikels en internationale instellingen voorspeld, dan vinden wij dat een rechter moet oordelen over diegenen die daarvoor verantwoordelijk zijn. Daarbij moet een passend straffenarsenaal worden voorzien. 130 miljoen doden door de maatregelen is geen peulschil.

Hopelijk tot binnenkort.

4,861 views3 comments

Recent Posts

See All
bottom of page