top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Jessa Gate - deel 2De factcheckers worden stilaan een farce van zichzelf. Neem nu Mevr. Karin Eeckhout, met hoed, die het verhaal over Jessa "factcheckt". Het verhaal was dat de spoedafdeling van het Jessa "overspoeld" wordt met zatlappen en covids die niet gevaccineerd zijn. Bij zoverre dat daar 7 vrijwilligers aan te pas komen om te helpen bij de grote rompslomp.

Wij hadden gemeld dat uit de opnamecijfers blijkt dat er bijna geen covids in het hospitaal liggen.

Ergo gaat het om niet zo erg zieke mensen die op de spoed komen zodat men met die mensen ook niet veel werk heeft.

In deze factcheck zeggen ze van het ziekenhuis dat die mensen naar huis kunnen gaan met een sneltest.


Als de spoed bezwijkt omdat er zich patiënten aandienen die "binnenwandelen" met geen of weinig symptomen en die worden zoals dat hoort gewoon naar huis gestuurd met een sneltest, dan moeten het toch wel bijzonder veel patiënten zijn die daar komen "binnengwandeld" of het ziekenhuis is in de werkelijkheid niet overspoeld.


Een beetje journalist gaat dan bij een factcheck uitzoeken hoeveel niet gevaxte "wandelaars" zich daar dan wel aandienen en hoeveel tijd er wordt besteed aan hen per patiënt. Niet Karin. Neen. Het volstaat voor haar te melden dat het artikel ging over de spoed en dat dus niet het ziekenhuis overbelast is.


Daarmee doet ons Karin een vrolijke rondedans rond de hete brij en de reden waarom we dit massaal gedeeld hebben: er zijn helemaal niet zo veel patiënten die zich aandienen op de spoed met lichte covid. Maar dat kan Karin niet zeggen want dan moet ze toegeven dat het artikel inderdaad valse informatie verspreidt en dat het Jessa niet daarom op spoed in moeilijkheden is. Het reëel probleem is immers de uitval bij het personeel dat al gevaccineerd is. De overblijvers worden zenuwachtig van de zatlappen. En ook van de gevaccineerden omdat ze denken dat de vaccins werken tegen besmetting en lichte symptomen, terwijl ze zelf een groter aantal zieken hebben bij het personeel ... met covid en lichte symptomen.


In heel Limburg met 7 ziekenhuizen waren er vorige week 2.500 "cases". Als daarvan 1/4 naar de spoed loopt, dat zou dan wel ongelofelijk veel zijn, dan zijn dat 13 patiënten met covid per dag. Aan wie wordt gezegd een sneltest te nemen en naar huis te gaan.

Daar valt een spoeddienst niet van omver.


Advies aan ons Karin: go home, doe een sneltest op uzelf en uw creaties, en stop met zinloze dansjes.

3,963 views113 comments

Recent Posts

See All

113 comentarios


Hebben jullie dit gelezen,normaal lees ik geen media maar dit overschrijft alles.Nogmaals de hetze tegen niet gevaccineerden is al maanden aan de gang.Waarom,.wel die hebben een betere imuumsysteem.Nogmaals elke dag gebruik ik mijn vitamines ,dat is Zink is belangrijk voor een functionerend immuunsysteem. Het is het op twee na meest aanwezige mineraal in het lichaam.De mens kan zelf geen Vitamine C aanmaken en moet het innemen via de voeding of supplementen.Vitamine C is erg belangrijk voor het immuunsysteem en de afweer in het lichaam. Heel veel mensen hebben een vitamine D te kort ik slik zelf vitamine D3 forte op basis van visolie.Veel baat bij.Het lichaam kan zelf Vitamine D maken door middel van zonlicht. Een periode van 15 minut…


Me gusta

Weer mondmaskers

Idioten die kinderen willen vaccineren

Grondwet aan de kant


TIJD OM TE BETOGEN!

Me gusta
Contestando a

Geef je gelijk.

Me gustaMe gusta

Plain proof that there is no pandemic and that the vaccination has another purpose. How else can a placebo-vaccinated get a Covid-pass? "Placebo vaccine means you are fully vaccinated - Covid-19 - UK government" https://rumble.com/vk9d0a-placebo-vaccine-means-you-are-fully-vaccinated-covid-19-uk-government.html

Me gusta

smartbleach
smartbleach
27 oct 2021

Hoe lang moeten we dit nog pikken? De leugens, de halve waarheden, de polarisatie? En dit zonder enige wetenschappelijke background. Onze niet verkozen dictator VDB is voor mij rijp voor opname, waarna het gerechtstribunaal volgt wegens schending van AL onze mensenrechten.

welke advocaat stopt deze waanzin???

en waar is de persconferentie van dit WE naartoe van onze europarlementairen?

Me gusta
Kurt Wayenberg
Kurt Wayenberg
27 oct 2021
Contestando a
Me gusta
bottom of page