top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Jullie zijn formidastisch!

Updated: Feb 11, 2021


Lieve mensen, hartelijk bedankt voor de vele steunbetuigingen!


Michael Verstraeten waardeert dit enorm.


VZW Viruswaanzin zal blijven strijden tot uw onvervreemdbare rechten hersteld zijn.

Het recht om te gaan en staan waar en wanneer u wil.

Het recht op vereniging en betogen.

Het recht op de uitoefening van uw beroepsactiviteit.

Het recht om te reizen zonder beperkingen.

Het recht op onderwijs zonder mondmaskers en testen voor de kinderen.

Het recht op zelfbeschikking zonder verplichte vaccinatie.

Het recht op reguliere niet covid gezondheidszorg.

Het recht op eerlijke transparante informatie waar de burgers zelf naar eigen inzicht hun beslissingen op kunnen baseren.

Het recht op schadevergoeding voor het leed en verlies dat u werd aangedaan.

Het recht op een onafhankelijke rechtsstaat die de schuldvraag grondig zal onderzoeken en gepaste straffen zal toepassen.


U kan onze VZW op verschillende manieren steunen:

Wordt lid met van Lidmaatschap VZW via deze link.

Doe een donatie als u zich dat kan permitteren in deze harde tijden (storting aan Viruswaanzin vzw op: BE51 7512 1067 6562 met vermelding "donatie”).

Deel onze artikels en facebook posts.

Praat met vrienden, familie, collega's en kennissen over ons initiatief en vraag om mee te helpen.

Organiseer zelf een betoging op uw dorpsplein zoals in Sint Niklaas elke woensdag om 20u.

Ontwikkel zelf initiatieven naar eigen inzicht die onze strijd ondersteunen.

Hou de moed erin, draag goed zorg voor uw immuunsysteem door gezond te eten en te bewegen.

Samen komen we hieruit, wij gaan niet stoppen tot we onze vrijheid terug hebben.


Bram Christiaens

Secretaris VZW Viruswaanzin

3,366 views30 comments

Recent Posts

See All

53 Comments


@luk: soms denk ik dat we dat een beetje mankeren, een soort symbool.

Like

Aan Spam, Geen masker willen dragen in winkels is maar een zeer kleine daad van verzet. Zoveel moed is er echt niet voor nodig. Je moet je enkel kunnen onttrekken van de groepsdwang. Groepsdwang is een raar beestje; Je weet dat je het volle recht hebt om je vrij te gedragen zeker omdat de maskerdracht vanuit medisch oogpunt volledig onzinnig is, maar toch voel je je schuldig en onwennig. Daar moet je je in het begin overzetten. Als mensen je vriendelijk aanspreken: "Mijnheer U bent Uw masker vergeten", antwoord dan even vriendelijk; "O maar ik ben niet ziek hoor, en U bent ook niet ziek zie ik, dus er is geen probleem". Fanatiekelingen "roepen" "Masker!!" daar reageer je niet op…

Like

@Luk Vanhauwaert:

vergis u niet hoe fanatiek en angstig die zijn. Toen het niet verplicht was, was het nog geen 30% die het deed. Maar ik vraag mij af, hoeveel mensen een mondmasker zouden dragen als het verboden zou zijn? Want dat is de enige faire vergelijking.


Ik kan hier enkel een pover virtueel hartje geven voor je verzet, maar mijn respect heb je zeker en vast, dat zouden we allemaal meer moeten doen.

Like

Aan Spam,

Zouden dat er werkelijk zo weinigen zijn die de maatregelen steunen? Ik heb geen weet van peilingen en ik ging volledig voort op mijn eigen ervaringen. Bijvoorbeeld ga ik altijd elke winkel, supermarkt of groothandel binnen pertinent zonder masker. Zo probeer ik met mijn houding de massadwang te doorbreken. Tot heden met weinig resultaat. Mijn winkelronde duurt nooit erg lang. Al heel snel is er een medewinkelaar die op de security of de manager roept. Ik lok dan steeds een beleefde en rustige discussie uit in de hoop dat medeluisterenden mij zouden bijspringen. Tot heden nog nooit gebeurt. Tenminste niet in het westen. Aan de deur, als de manager mij buitengeleide heeft gedaan, zegt die dan wel dat…


Like

@Luk Vanhauwaert:

ik denk dat er maar 30% echt heel fervente aanhangers zijn van strenge maatregelen. Iets meer dan de meerderheid heeft op zijn minst een vorm van kritiek vermoed ik. Dat blijkt zelfs uit de statistieken van de groep die er alle baat bij hebben om het aantal critici zo laag mogelijk voor te stellen. Peilingen zijn peilingen, dat is waar, maar toch geloof ik dat er veel meer mensen zijn die kritisch zijn dan we denken. Zolang deze mensen denken dat ze in de minderheid zijn, zal slechts een beperkt deel dat publiek durven zeggen.


Maar voor de rest wel helemaal akkoord met wat je schreef. Het is de betere manier om mensen te overtuigen.

Like
bottom of page