top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Juridisch geklungel in uitnodigingen vaccinatie


Viruswaanzin waarschuwt het Agentschap Zorg en Gezondheid. Viruswaanzin vindt het in het belang van elke burger dat de Vlaamse overheid de rechten van de patiënt niet naast zich neer legt. We mogen toch verwachten dat Wouter Beke, minister van Welzijn en Volksgezondheid zich pro-actief juridisch zou laten adviseren bij het opstellen van een medische uitnodiging van de overheid. Al was het maar opdat eventuele geschillen het trage vaccinatieproces in ons land niet nog meer zouden gaan vertragen. Niets blijkt minder waar.


Essentieel bij vaccinatie is dat de mensen die willen gevaccineerd worden op een correcte manier worden ingelicht. De rechten van de patiënt dienen te worden gevrijwaard.

Een uitnodigingsbrief voor vaccinatie moet de juiste informatie bevatten, of deze informatie moet correct worden overhandigd voorafgaand aan de injectie.

Men kijkt zich toch de ogen uit hoe er bij zowat elke maatregel inzake Covid-19 fouten worden gemaakt.

De wil om de politiek correcte lijn inzake Covid-19 door te zetten is zo sterk, dat hij gepaard gaat met een vreemde blindheid.

Zou daar geen vaccin tegen bestaan?


Onderstaand ons aangetekend schrijven van 20.20.21 aan het Agentschap Zorg en Gezondheid. Wij eisen respect voor de rechten van de patïent.SKM_C450i21022010260
.pdf
Download PDF • 182KB


2,122 views24 comments

Recent Posts

See All
bottom of page