top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Kan de K.U.L. de kul van prof. Van Ranst nog handhaven?De epidemie van de vallingen

Hoevelen onder u hebben het ooit aangedurfd om niet naar de dokter te gaan omdat ze een valling hadden? Een behoorlijk aantal, durf ik te wedden. De Belg gaat niet zo graag in de wachtzaal van mijnheer doktoor zitten voor een simpele snotneus of wat hoesten.


Vandaar dat de virologen de “epidemische drempel” definiëren aan de hand van het aantal mensen dat een huisarts raadpleegt. De rest is niet ziek (genoeg) om meegeteld te worden. Er is pas een epidemie als er voldoende zieke mensen zijn. Logisch toch?


De onvolprezen Nederlandse dansleraar en farmacoloog gespecialiseerd in aerosolen, Dhr. Willem Engel, heeft de vermetele moed gehad om in Nederland op te merken dat sedert april vorig jaar de epidemische drempel niet is overschreden en dat er dus geen epidemie meer is. In België is dat sedert eind 2020 trouwens ook nauwelijks het geval. In Nederland waren de cijfers lager dan in België.


Is daar een zekere Marc Van Ranst, Grootviroloog, die op Twitter de arme mijnheer Engel komt uitkafferen voor “amateur” en “game over” met de volgende argumentatie.Om vast te stellen dat er een epidemie is moet men niet kijken naar het aantal huisartsbezoeken voor covid-19, maar naar het aantal positieve tests, omdat de mensen niet naar de huisarts gaan maar zich laten testen in het testcentrum. Dat weten alle virologen, maar Engel is een amateur. En volgens de Grootviroloog is het dus “game over” voor Engel, die de mensen wat voorliegt om donaties te kunnen krijgen.


Een interessante theorie voorwaar.


Dus: de mensen die positief testen, maar die niet naar de dokter gaan omdat ze niet ziek genoeg zijn, worden door de Grootviroloog plotseling wel meegeteld om te besluiten tot het bestaan van een epidemie. Nochtans is deze definitie nooit aangepast, wat alle virologen toch zouden moeten weten. Zelfs de amateurs weten dat. Het staat nog altijd zo zwart op wit op sciensano.be.


Hebben we ooit de vallingen in ons land getest of geteld? In Nederland al zeker niet want daar kennen ze het woord “valling” niet eens. Wie nu een hoest heeft of wie getest wordt omwille van de één of de andere vreemde testverplichting, en positief test, maar niet ziek is, zit in de cijfers van de tests, maar gaat niet naar de dokter wegens niet ziek of niet ziek genoeg.

Een epidemie bestaat uit zieke mensen. Niet uit positieve tests.


We zijn niets met de positieve tests omdat er ook veel mensen niet worden getest, die wel besmet zijn. We zijn niets met de tests omdat veel mensen die positief testen niet ziek zijn.


Al de hele tijd vervormt de Grootviroloog de werkelijkheid naar zijn goesting en werkelijkheidsvreemde inzichten. En onze regering luistert gedwee. Meer nog, deze adviseur van de regering kan open en bloot mensen schofferen op basis van wetenschappelijke prietpraat, die hij verheft tot grote wetenschap. En dan nog doet alsof alle virologen het daarmee eens zijn.


Beschamend is dat.


Een “viroloog” die een “amateur” beschuldigt van foute informatieverstrekking, gebaseerd om een totaal verkeerde voorstelling van de epidemiologische indicatoren.


Gaat hij morgen een examen maken waarin de studenten de epidemische drempel moeten definiëren als het aantal positieve PCR-tests?

Wat zal de wetenschappelijke kennis zijn van de studenten die deze man moet opleiden?


Als de KUL zich ernstig neemt kan zij zo’n kul toch niet tolereren.
4,436 views156 comments

Recent Posts

See All

156 ความคิดเห็น


eline19vm
eline19vm
27 ก.ค. 2564

Viruswaarheid sleept Marc van Ranst voor de rechter

Marc van Ranst sputterde nog even tegen met de bewering dat hij geen tijd had om naar de rechtbank te komen. Hij had een BBQ de 28e dus die datum kwam hem niet zo goed uit. "Een andere keer misschien" zo twitterde hij op 17 juli naar Willem Engel. Inmiddels is duidelijk dat van Ranst zijn BBQ opzij moest zetten om voor de rechter te verschijnen.


ik krijg dat bericht omdat ik tevens ingeschreven ben bij virusWAARHEID...en jullie? Er staan nog details bij maar ik verwacht dat ze het zelf zullen aankondigen hier dus laat ik het aan de blogmakers hier over.

ถูกใจ
eline19vm
eline19vm
28 ก.ค. 2564
ตอบกลับไปที่

Hey, Lydia, ja, idd.had viruswaanzin gezet ipv -waarheid, heb het nu verbeterd.

Dank voor het aanvullen.

ถูกใจ

patrickvermeiren
patrickvermeiren
27 ก.ค. 2564

Waar is het meest recente bericht van eline19vm gebleven?

ถูกใจ
eline19vm
eline19vm
27 ก.ค. 2564
ตอบกลับไปที่

verdwenen...had een stukje nieuwsbrief doorgestuurd van viruswaarheid waarin stond dat Willem Engel VR morgen uitnodigt in A'pen >> gerecht (niet voor de BBQ)

en had erbij geschreven 'waar of niet waar' om het aan de blogschrijvers hier te laten uitzoeken...werd idd.gewist 😌

ถูกใจ

eline19vm
eline19vm
27 ก.ค. 2564

WAAR OF NIET WAAR ? Viruswaarheid sleept Marc van Ranst voor de rechter

Marc van Ranst sputterde nog even tegen met de bewering dat hij geen tijd had om naar de rechtbank te komen. Hij had een BBQ de 28e dus die datum kwam hem niet zo goed uit. "Een andere keer misschien" zo twitterde hij op 17 juli naar Willem Engel. Inmiddels is duidelijk dat van Ranst zijn BBQ opzij moest zetten om voor de rechter te verschijnen.

ถูกใจ

eline19vm
eline19vm
26 ก.ค. 2564

https://jermwarfare.com/podcast


VIRUS MANIA....iets wat niet bestaat... EXOSOMEN = genetische info, dood materiaal, celvernieuwing, uitsmijter van toxische stoffen... = dus top ! uw immuniteit werkt!

ziek zijn = een genezingsproces

in PROPAGANDA is alles OMGEKEERD / PERVERS


wàt? kijken en luisteren naar dr.Kaufman

https://corona-nuchterheid.nl/bronnen/dr-kaufman/

+ te vinden op bitchute


of luister naar het interview met P.Vereecke > jornluka.com

ถูกใจ

eline19vm
eline19vm
26 ก.ค. 2564

JERMWARFARE: gedeeltelijk IRONISCH BERICHT in mijn mailbox, deze man zoekt ook allerlei manieren om de wakker wordenden te bereiken


I'm still receiving angry emails after my recent war report in which I pointed out that Covid vaccines have absolutely zero long-term safety trials.

I will type it again, and I will keep typing it.

Covid vaccines do not have any long-term safety trials.

None.


What this means is that nobody knows what might or might not happen a few years from now, as a direct or indirect result of being injected with an experimental cocktail that's become a multi-billion-dollar industry.

Furthermore, the pharmaceutical giants are immune from being sued for vaccine-related injuries, thanks to a bill passed by Ronald Reagan…


ถูกใจ
bottom of page