top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Krijgt de intensieve menshouderij stilaan vorm?

Updated: Mar 29, 2021


Op het eiland Bornholm loopt een proefproject met een intensieve teststrategie. Personen worden om de drie dagen getest. Iedereen die negatief test, mag doen en laten wat ie wil.

Bij deze krijgt onze toekomt een eerste maal een concrete gestalte, in de vorm van een testcultuur. Een intensieve menshouderij als het ware! Dit is wat ons vanaf mei langzaamaan zal ingelepeld worden. Na de introductie van een vaccinatiepaspoort zal het in de zomer kiezen zijn tussen een vaccin of je tweemaal per week laten testen. Waarom draaien ze anders dergelijke proefprojecten?

Ondertussen is het rijk der vrijheid wederom opgeschoven, nu naar de herfst. Het ideale moment waarop de variant zal "ontdekt worden" die de bescherming die de vaccins enigzins nog bieden, omzeilt. Dan staan we opnieuw op square one. In het aanschijn van opnieuw een lockdown, veroorzaakt door het intensieve testbeleid van echte en vals positieven, en een nieuwe massale vaccinatiecampagne.

Als we niets doen, zal deze cyclus zich blijven herhalen tot er niets meer van onze maatschappij overblijft waar onze voorouders voor gevochten hebben en die wij opgebouwd hebben. We zullen slaaf zijn van de farma en van big tech (die je medische gegevens zullen gebruiken om winst mee te maken) in een regime met bestendig beperkte vrijheden.


Lockdowns forever? We mogen er niet aan denken. Slechts wee instanties kunnen aan dit circus een einde maken: de rechters en de politiek. Raak de politici daar waar het het meest pijn doet: pak hun leden en hun kiezers af. Maak je lid van PV&V, dé partij voor al wie het niet eens is met het corona-beleid van Frank Vandenbroucke & Alexander De Croo.


√ Geef onze vrijheid terug

√ Versterk de zorg

√ Open de economie

√ Haal die mondmaskers van de kinderen

√ Hef het reisverbod op

√ Stop de maatregelen en de avondklok


___

Steun Viruswaanzin vzw | Procedures tegen de Belgische Staat zijn meer dan ooit nodig. Maar procederen is ook duur. U hoeft zelf uw nek niet zelf uit steken gezien het risico voor professionele gevolgen, disciplinaire sancties of maatschappelijke terechtwijzingen. Dat doen wij wel voor U. Uw bijdrage, groot of klein, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd.

U kan ervoor kiezen online te storten met dit formulier of via een overschrijving op BE51 7512 1067 6562 met vermelding "viruswaanzin".____

referenties
____

Tekst: partieel van Lorenzo Goossens


1,868 views62 comments

Recent Posts

See All

59 Comments


Matt Em
Matt Em
Mar 27, 2021

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210326_97511540?hkey=&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=ochtend&adh_i=fe8e0dd9e52a632626c396ba7250338b&imai=b026b336-f4e5-48ca-a284-805a3b67b080&adh_i=fe8e0dd9e52a632626c396ba7250338b&imai=b026b336-f4e5-48ca-a284-805a3b67b080&M_BT=4926125317223


Zo, wie nu nog geloofd dat Gates een filantroop is die het beste voorheeft met de bevolking mag van mij buikpijn krijgen van zijn spuitjes.

Hij zegt het zelf: veel geld naar big pharma totdat iedereen zijn spuit heeft gehad en daarna kan alles weer normaal worden in 2022. Jaja, tegen die tijd heeft hij weer wat anders verzonnen: covis 21 of zo.

Als de regimes dus nu versoepelingen beloven is dat een keiharde leugen want ze mogen in hun handjes klappen als er dit jaar 50% bereikt wordt in het vax program.

Like

Covid-19 vaccins zijn massavernietigingswapens - en kunnen het menselijk ras vernietigen.

Dokter Vernon Coleman :

https://vernoncoleman.org/videos/covid-19-vaccines-are-weapons-mass-destruction-and-could-wipe-out-human-race

Like

Hoogleraar Pierre Capel pakt uit: “Mensen! Word eens wakker!” / A 549: “Groeimiddel” in vaccins – wat groeit er nou beter dan kankercellen?


Vorig jaar oktober waarschuwde Pierre Capel ons al:

Hoogleraar Pierre Capel pakt uit: “Mensen! Word eens wakker!”

Wij worden niet gevaccineerd, maar genetisch gemodificeerd. De dierproeven slaan we over, zo’n haast wordt er gemaakt.

Pierre Capel is hoogleraar en immunoloog.

Wat een half jaar FAKE NIEUWS met ons doet, tart iedere beschrijving.

De PCR test veroorzaakt de tweede golf, maar er is niets aan de hand. Het is een najaarsgriep, zoals ieder jaar. Een we krijgen een voorjaarsgriep, ook zoals ieder jaar.

De maatregelen hebben geen enkel effect, behalve op de verwoesting van de maatschappij. Afstand houden,…


LikeLike

https://commonsensetv.nl/mark-van-ranst/

Like
bottom of page