top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Krijgt de intensieve menshouderij stilaan vorm?

Updated: Mar 29, 2021


Op het eiland Bornholm loopt een proefproject met een intensieve teststrategie. Personen worden om de drie dagen getest. Iedereen die negatief test, mag doen en laten wat ie wil.

Bij deze krijgt onze toekomt een eerste maal een concrete gestalte, in de vorm van een testcultuur. Een intensieve menshouderij als het ware! Dit is wat ons vanaf mei langzaamaan zal ingelepeld worden. Na de introductie van een vaccinatiepaspoort zal het in de zomer kiezen zijn tussen een vaccin of je tweemaal per week laten testen. Waarom draaien ze anders dergelijke proefprojecten?

Ondertussen is het rijk der vrijheid wederom opgeschoven, nu naar de herfst. Het ideale moment waarop de variant zal "ontdekt worden" die de bescherming die de vaccins enigzins nog bieden, omzeilt. Dan staan we opnieuw op square one. In het aanschijn van opnieuw een lockdown, veroorzaakt door het intensieve testbeleid van echte en vals positieven, en een nieuwe massale vaccinatiecampagne.

Als we niets doen, zal deze cyclus zich blijven herhalen tot er niets meer van onze maatschappij overblijft waar onze voorouders voor gevochten hebben en die wij opgebouwd hebben. We zullen slaaf zijn van de farma en van big tech (die je medische gegevens zullen gebruiken om winst mee te maken) in een regime met bestendig beperkte vrijheden.


Lockdowns forever? We mogen er niet aan denken. Slechts wee instanties kunnen aan dit circus een einde maken: de rechters en de politiek. Raak de politici daar waar het het meest pijn doet: pak hun leden en hun kiezers af. Maak je lid van PV&V, dé partij voor al wie het niet eens is met het corona-beleid van Frank Vandenbroucke & Alexander De Croo.


√ Geef onze vrijheid terug

√ Versterk de zorg

√ Open de economie

√ Haal die mondmaskers van de kinderen

√ Hef het reisverbod op

√ Stop de maatregelen en de avondklok

___

Steun Viruswaanzin vzw | Procedures tegen de Belgische Staat zijn meer dan ooit nodig. Maar procederen is ook duur. U hoeft zelf uw nek niet zelf uit steken gezien het risico voor professionele gevolgen, disciplinaire sancties of maatschappelijke terechtwijzingen. Dat doen wij wel voor U. Uw bijdrage, groot of klein, is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd.

U kan ervoor kiezen online te storten met dit formulier of via een overschrijving op BE51 7512 1067 6562 met vermelding "viruswaanzin".____

referenties

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/03/22/intensief-testen-maakt-coronamaatregelen-overbodig-op-deens-eila/

https://www.dezondag.be/frankvandenbroucke21032021/


____

Tekst: partieel van Lorenzo Goossens


1,867 views62 comments

Recent Posts

See All
bottom of page