top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Laat de mensen gerustJe wil niet meer maar net (veel) minder overheid? Maak kennis met VRIJHEID. Verbind met gelijkgestemden en kom naar het programmacongres te Gent, 14 november a.s.

Registreer je hier: www.pvenv.be/programmacongres


Laat de mensen gerust

Laat onze kinderen gerust

Laat onze dokters gerust

Laat onze auto gerust

Laat onze horeca gerust

Laat onze fitness gerust

Laat onze artiesten gerust

Laat ons huis gerust

...


_____

MUTS, SJAAL en HANDSCHOENEN We moeten van de onnozele maatregelen een deugd maken. Omwille van het grote aantal inschrijvingen houden we ons congres in de propere buitenlucht van 't Boerenhof in Oostakker. HET EERSTE POLITIEK OPENLUCHTCONGRES IN BELGIË. Terug naar de Griekse roots van de democratie.3,170 views36 comments

Recent Posts

See All

36 Comments


Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Nov 13, 2021

In vele recente Koninklijke Besluiten is er sprake van " een mondmasker " .

De enige correcte beschrijving is : " een voorwerp in synthetische stof of textiel dat tot doel heeft de mond te maskeren , de mond aan het zicht te onttrekken , de mond te verbergen " .


Dat het dragen van een mondmasker de ademhaling bemoeilijkt , een broeihaard van bacteriën veroorzaakt aan de binnenkant , dat er op termijn ernstige gevolgen kunnen optreden aan ademhalingsorganen , dat interesseert de regering niet .


Daarom roep ik op tot een protestcampagne .

Draag op plaatsen waar het verplicht is een mondmasker dat enkel de mond bedekt en gebruik geen mondmasker dat door de vorm de verleiding zou…


Like
Replying to

Het bedekt je neus en mond, het is wel degelijk Mond-neuskapje, wat de Van Dale vindt kan me niet schelen. Een mondkapje bedekt niet noodzakelijk de neus.

Masker of kapje is lood om oud ijzer, maar niet welk doel het heeft.


https://nl.wikipedia.org/wiki/Chirurgisch_mondmasker


https://nl.wikipedia.org/wiki/Mond-neusmasker


Veel plezier, want de wettelijke omschrijving is fout en verplicht me slechts mijn mond te bedekken. Ook jouw beschrijving is niet correct, een rechter maakt hier brandhout van.


Trouwens een stof die tot doel heeft je mond en neus te maskeren is ook niet juist.

Het zou zo omschreven moeten zijn:


Een mond en neus bedekkend masker dat tot doel heeft de uitademing van waterdruppens of dampen en partikels tegen te gaan om zodanig verspreiding van virusdeeltjes…


Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Nov 12, 2021

EINDELIJK , na 1,5 jaar medemens-pesten heeft Van Gught het licht gezien .

Hij heeft , op de openbare omroep !!!! , toegegeven dat maatregelen voor welke periode dan ook , nadien een inhaaleffect hebben dat minstens dezelfde intensiteit heeft , het jojo-effect dus . Een lockdown , avondklok , beperken van contacten , wat ze ook dicteren , zodra ze terug wat toelaten gaan we op korte termijn gewoon terug naar de oude situatie . Ze willen maar niet inzien dat we sociale wezens zijn die niet meer zonder vrijheid en contacten kunnen leven .

Toch nog een minpunt : hij blijft een vurige aanhanger van de mondmaskers . Dat mensen normaal willen ademen interesseert hem dus niet ,…


Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
Nov 12, 2021
Like
Replying to

De vaccins werken maar eventjes, zelfs de universiteiten schreven dit al in februari 2021. Lees gewoon even mee hoe het vaccin werkt:


https://www.auckland.ac.nz/en/news/2021/02/24/how-the-pfizer-vaccine-for-covid-19-works.html


Once the spike protein is made, the cell destroys the mRNA, so it probably only hangs around for a few hours or days. The cell also chops up the spike protein and displays the pieces on its surface for our immune cells to see. That triggers our immune response which trains our immune cells to recognise the spike protein and so destroy the real SARS-Cov-2 virus if they see it in the future.

Why are there two doses of the vaccine? The first dose of the vaccine “primes” the immune system. It’s the body’s first opportunity to se…

Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Nov 11, 2021

https://www.youtube.com/watch?v=lB5oR2gFQEw

Like

Dirk Michiels
Dirk Michiels
Nov 11, 2021

hoe breder de nieuwe wetten zullen zijn, hoe korter het politiek manifesto;

Hier een paar voorbeelden:

- onmiddellijke invoering van Class Action. Zo ruim mogelijk. Laat de advocaten er maar op los.

- alle data van de overheid, emails, memo's, heel de bataklan, zonder uitzonderingen, van de laatste 10 jaar, wordt bij wet allemaal op het internet gegooid. Laat de bevolking er maar op los.


Like
Replying to

Politiekers die zaken verbergen (behalve in landsbelang, leger etc) moeten gewoon strafbaar gesteld worden en vervolgd kunnen worden door de bevolking.

Heel die onschendbaarheid afschaffen en laat de rechter bepalen of het gaat over vrije meningsuiting danwel de zoveelste politieker die de boel bedriegt en belazert.

Maak ze verantwoordelijk voor justitie, dat die bepaald of ze juist handelen.

Like
bottom of page