top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Labo's zijn ziekelijk verslaafd aan subsidiedopingDe voorbije jaren zijn we allemaal met elkaar overeengekomen dat wie het land leidt, transparant moet zijn in zijn inkomsten. Daarom moeten politici daarvan aangifte doen. Het voorbije anderhalf jaar is het land geleid door een paar staatsvirologen. Zij hebben zich daarmee ingeschakeld in het politiek besluitvormingsproces. Dat ze zich daarbij niets aangetrokken hebben van de belangentegenstellingen waarmee ze zitten, is de voorbije dagen zeer duidelijk geworden. Er was het artikel van Jeroen Bossaert in HLN over de vergoedingen van de regering voor de labo’s. Er is het artikel van Stefan Lambrechts in P-Magazine, de nieuwe Standaard. Daarin werd ook blootgelegd hoe de labo’s en instellingen waaraan deze professoren zijn verbonden, geld krijgen van de vaccinatie industrie en van Bill Gates.


Destijds verklaarde Fank Vandenbroucke dat hij voor zijn werk als minister niet werd benaderd door de vaccinatie industrie. Dat hoeft ook niet want zijn adviseurs werken zelf voor de vaccinatie industrie. De vaccinboeren zitten gewoon bij de minister op schoot. Anderzijds breken ze ook in het politiek besluitvormingsproces binnen via de WHO. In deze WHO zitten Gates en zijn vaccinvrienden van GAVI tot in de commissies die beslissingen nemen. Zo breken ze binnen in de politieke besluitvorming van de lidstaten van de WHO die moeilijk van de internationale lijn kunnen afwijken. Als ze dat doen dreigen ze een paria te worden. Welke politicus wil in zo’n situatie duizenden doden zien komen in zijn land? Als de politici de WHO volgen, dan kan hen niets gebeuren. Denken ze. Op die manier barsten de staatsvirologen van belangentegenstellingen. Zij adviseren, beslissen eigenlijk, maatregelen waar hun broodheren en hun eigen onderzoeksinstellingen pakken geld mee verdienen. Ze zitten in een jarenlang keurslijf van onderzoeken naar de werking van vaccins en de ontwikkeling ervan mocht er een nieuwe “Spaanse griep” komen. Ze werken al jarenlang met de mathematische modellen, en denken samen met Bill Gates dat ze in staat zijn om God te spelen. Met name door de griep te kunnen controleren. Ooit zal de mens dat misschien wel eens kunnen, maar dat is zeker nu nog niet aan de orde.


Vanuit die mindset is het bijzonder moeilijk om een objectief beeld of een objectief advies te geven aan de regering. In de teksten van de GEES en andere ongewervelde instellingen die de regering tot stand heeft gebracht, vindt men met een vergrootglas een artikel dat aantoont dat de maatregelen niet hebben gewerkt, of dat kritisch is. Als er al een referentie is, dan wordt die referentie zelfs nog verkeerd geïnterpreteerd ook. Zo vinden we in één van deze verslagen een studie van Ioannidis terug waarin wordt geconcludeerd dat de maatregelen wel een effect lijken te hebben gehad, maar dat dat effect verwaarloosbaar is. Vreemd genoeg wordt dat artikel opgevoerd in een lijstje met artikels die zouden moeten aantonen dat de maatregelen wel werken. Zo komt het dat ook de politici, die dagdagelijks door deze lieden worden geadviseerd, een zeer enggeestige kijk hebben op de stand van de wetenschap. Zij slagen er niet in op de één of ander manier, zoals wij dat doen, om kritisch naar deze artikels te kijken, en te vergelijken wat die professoren aan de beide zijden nu eigenlijk allemaal op papier zetten. Nochtans is het niet zo moeilijk om de verschillende gebruikte methodologieën met elkaar te vergelijken, de kritieken te lezen, en op basis daarvan zich een beeld te vormen. Artsen en virologen zijn geen goden. Wat ze doen behoort ook binnen de systematiek van de logica te zijn opgebouwd. Behoort.


Het is fundamenteel verkeerd om staatsvirologen te gaan zoeken waar de vaccinatie industrie haar belangen heeft. Daar komt hommeles van. Het is al even verkeerd om staatsvirologen beslissingen te laten nemen over het beleid rond bijvoorbeeld testen, als ze zelf instaan met hun instellingen voor de labo’s die deze testen moeten genereren. Je kan niet winkelier, groothandelaar, klant en overheid tezelfdertijd zijn. Maar dat zijn de staatsvirologen wel. In het buitenland worden al lang antigeen testen gebruikt op basis van speeksel. Waar wij nog altijd een neusstok moeten gebruiken die naar het labo moet. Intussen weten we dus waarom. En dat is niet omwille van de volksgezondheid.

In die omstandigheden zouden zij zoals elke andere politicus, of persoon die zich inschakelt in de politiek, transparant moeten meedelen welke financiële belangen zij hebben, rechtstreeks en onrechtstreeks, bij de coronamaatregelen, bij de vaccins en bij de wiskundige modellen die ze aan de wereld hebben verkocht. Daarom is het strikt noodzakelijk dat we van alle instellingen en labo’s waar de staatsvirologen belangen bij hebben, binnen de kortste keren balansen en resultatenrekeningen krijgen, met opgave van al hun belangentegenstellingen en de financiële impact daarvan.

1,927 views31 comments

Recent Posts

See All

31 Comments


Politiek moet verdwijnen, wijsheid van liefdevolle vrouwen en mannen zodat de bevolking een leven van waarheid kan tegemoet kijken.

LICHT en LIEFDE


Like

https://www.brighteon.com/f04cabf8-a610-43c6-9436-15d1e872dac0

Mike Adams: another conversation with dr.Peter Breggin

corporate profit - business model (15:00 - 17:12) - infertility, population control

WHO is the predator? What they already did in the past with our brain.

Totalitarian visions. Transhumanism a a goal .

From GMO seeds to GMO people ? A wake up call for our humanity !

Like

Hoe farma bedrijvendokters omkopen – Peter Gøtzsche, M.D.


Volgens de Deense onderzoeker en hoogleraar Peter Gøtzsche verdoezelen farmaceuten onderzoeksresultaten, wordt er gezwegen over bijwerkingen, worden artsen omgekocht en worden er leugenachtige advertenties geplaatst. Ik heb in het verleden zijn boek gelezen:


Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad Peter Gøtzsche (zoek even op dit boek Google of klik op de link onderaan)


Correctie al deels gelezen, wat ik persoonlijk heel hard zelf al vaak ondervonden heb bij mezelf en omgeving, ben ik uit harde emotie… gestopt met lezen toen. Want dit was wat ik al wist de harde realiteit. Leest van dit boek bijvoorbeeld alleen al de omslag, doe wat moeite aan wat zelfstudie met zoveel kennis beschikbaar, en je kent de…


Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Oct 08, 2021

https://www.youtube.com/watch?v=WR-pqrMWu3E&t=1s

Like

Voor geld danst de beer.

Dan gaat de broek...

Like
bottom of page