top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Ledencongres - Resolutie 8 | naam van de partij“Kiest u voor de naam “STOP”?

Of kiest u voor de “PV&V”?


Een partij moet een naam hebben. Het is aan de leden om daarover te beslissen.


“Stop” heeft het voordeel van de duidelijkheid. De huidige toestand moet stoppen. De actuele zinloze maatregelen moeten stoppen. De beperking van de economie moet stoppen. De manier waarop de politici met de burgers omgaan moet stoppen. De afglijding naar totalitaire staat moet stoppen.

Voor sommigen is “Stop” te weinig opbouwend. Heeft het woord een te negatieve bijklank. Daarom hebben we een alternatief voor te stellen: De Partij voor Vrijheid en Vooruitgang, afgekort PV&V. De actuele politiek beperkt op een ongeziene manier de vrijheden van de mensen. De vooruitgang en welvaart van de mensen wordt totaal onzinnig onderdrukt. Het virus heeft er geen boodschap aan dat we minder verdienen. De nieuwe partij is gebouwd rond de vrijheid en de vooruitgang. Het is die positieve richting waarin moet worden gewerkt.


____

STEM MEE! - Schrijf u in voor het Groot Virtueel Ledencongres van Viruswaanzin | 14 maart 2021 via deze link - Nu al, zonder twijfel, de meest spraakmakende COVID-19-uitzending van het jaar! Op de verjaardag van de eerste lockdown in België schakelt Viruswaanzin een versnelling hoger. Vanuit onze eigen TV-studio gaan experten, juristen en professoren in gesprek en maken een evaluatie van de Belgische aanpak van deze pandemie. Schandalen worden uitgespit en getuigen geven tijdens deze live uitzending de collaterale schade een stem en een gezicht.

P.S.: Diverse regionale en nationale tv-kanalen hebben al aangegeven dat hun filmcrews op 14 maart 2021 naar onze studio afzakken. Niet te missen dus!

926 views38 comments

Recent Posts

See All
bottom of page