top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Recent Posts

See All

206 opmerkingen


Bijkomende indicatie dat het CST voor geen meter werkt, en zelfs contra-productief werkt, maar wel de basis vormt voor onrechtmatige discriminatie:


"Volgens de cijfers van zaterdag, de laatste beschikbare cijfers, op het coronadashboard van Sciensano, blijft het zwaartepunt van de vierde golf van besmettingen momenteel liggen in de Vlaamse provincies, op basis van de incidentiegraad.

In de voorbije 14 dagen zijn de meeste besmettingen per 100.000 inwoners te vinden in de provincie West-Vlaanderen, met 2.553 besmettingen per 100.000 inwoners.

Daarna volgen Oost-Vlaanderen (2.230 besmettingen per 100.000 inwoners), Limburg (2.103), Antwerpen (1.962) en Vlaams-Brabant (1.671).

Pas dan volgen de Waalse provincies, met Namen (1.660) als Waalse provincie met de hoogste incidentiegraad, voor Luxemburg (1.536), Waals-Brabant (1.430), Luik (1.375) en Henegouwen (1.201).


Like

Fons De Wolf
Fons De Wolf
28 nov. 2021

Meester Verstraeten, ik apprecieer uw oproep aan ieder om voorzichtig te zijn, een oproep voor zelftest, "besmet geen ander als u zelf besmet bent", ...

De oproep aan de kwetsbaren om zichzelf te beschermen is maar voor een deel van hen haalbaar. Sommigen hebben dagelijkse verzorging nodig, anderen leven gewoon thuis met partner en kinderen. Ze kunnen zich niet afzonderen. Denk aan de mensen die behandeld worden voor kanker en de mensen met een verzwakt immuunsysteem.

Volgens de Belgische Cardiologische liga zijn er in België 2.5 miljoen mensen met hoge bloeddruk. Er zijn in België meer dan 70.000 diagnoses van kanker per jaar. Sommige behandelingen duren jaren. Volgens de Nederlandse dienst van volksgezondheid heeft ongeveer 3.5% van de Nederlandse bevolking…


Like
Reageren op

Beste mijnheer Fons De Wolf,


Uw oproep om op te komen voor de mensen met een verzwakt immuunsysteem, voor hun veiligheid, voor hun vrijheid eert u.

In theorie hebt u volkomen gelijk.


Helaas valt voor iedereen vast te stellen en te betreuren dat de zgn. vaccinaties ondermaatse resultaten weergeven en in hun werking zodus gefaald hebben met als gevolg dat nu terug de vrijheid van alle burgers beknot word.

Het is nu nl. een evidentie zelf dat zelfs meerdere malen "gevaccineerd" mensen toch in de ziekenhuizen terecht komen.

Tijdens een zitting van de Kamer van volksvertegenwoordigers werd vrijgegeven dat zowat 3/4 van de opgenomen Corona patiënten in oktober vooraf ingeënte burgers waren in Vlaanderen hetgeen ongeveer overeenkomt met de toenmalige…


Like

En meteen een volgend probleem voor de virologen: de slachtoffers van de o-variant zijn voorlopig niet ernstig ziek! Alle hens aan dek en testen want wie weet hoeveel besmettingen zijn er wel niet!


Nee, idioten: hoe ziek mensen zijn en met hoeveel die zijn is het enige relevante. Besmet maar toch nauwelijks of niet ziek: deze opdelingen gaan we zeker niet maken want dan komt uit hoe 'erg' de epidemie is.

Like
Reageren op

Dat is zeker waar alleen is deze waarheid een probleem voor onze experts die maar zo graag op het scherm 'duiding' komen geven.

Like

Ah Valentin, nu je toevallig zelf ziek bent geworden noem je de vaccinweigeraar egoïst..het is vrijwillig dus geen sprake van weigeraar..ma goed, nu je zelf ziek bent ga je de grote egoïstische klootzak en het slachtoffertje uithangen. Als je morgen kanker krijgt zal je waarschijnlijk iedereen die rookt of met de wagen rijd ook egoïsten noemen, niet?!


Zelfde geldt voor die andere egoïst, risicopatiënt Bert. Ieder verdient de beste zorg, maar dat jij ziek bent of risicopatiënt heb je geen recht de fascist uit te gaan hangen en de mensen te verplichten om jou te beschermen. En zo zie je altijd hetzelfde egoïsme terugkeren, vanaf ze er zelf mee geconfronteerd zijn moet de wereld zich aanpassen aan hen. Het mooiste…


Like
Reageren op

Akkoord ik ben het helemaal niet eens met de beschuldigingen en emotionele chantage van Valentin maar zo op de man spelen is niet nodig.

We spreken per slot van rekening over een verlamd persoon die zich heeft laten ophitsen door propaganda vanwege het regime en hun handlangers.

Like

smartbleach
smartbleach
28 nov. 2021

Jean Marie slaat weer nagels met koppen, vandaag in Knack:


Open brief aan minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke


Weledelgestrenge Heer,


Niettegenstaande je upper stiff lip als alumni van Oxford en Cambridge (of is het pruillip?) neem ik de vrijheid u te tutoyeren. Het bekt beter, en het is de omgangsvorm waarmee we met elkaar omgaan in de koffiekamer van de praatbarak aan de Wetstraat, net zoals met de kameraden in het Achturenhuis of café Germinal. Ooit deden we samen een dubbelinterview voor de krant De Tijd.'Interview' was een opgerekt woord, het was eerder een monoloog, want voor andermans opinie blijf je stekeblind en kwarteldoof.


Eigenlijk is het met pijn in het hart dat ik dit briefje tot je richt, want…


Like
Reageren op

Daar zit heel de politiek vol me op een uitzondering na.


Like
bottom of page