top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Lockdown 3. Wil u dat de rest van uw leven? Word lid van PV&VLockdowns forever? 2 instanties kunnen aan dit circus een einde maken: de rechters en de politiek. Raak de politici daar waar het het meest pijn doet: pak hun leden en hun kiezers af. Word lid van de Partij voor Vrijheid en Vooruitgang: https://www.pvenv.be/lid-worden.


____

2,855 views64 comments

Recent Posts

See All

64 Comments


Alain Graulus
Alain Graulus
Mar 24, 2021

“Politics is the entertainment branch of industry.” Frank Zappa

Like

Dit is ook forever, met een aan- en uitknopje. Nu voor corona, dan voor "pandemie 2" (dixit Gates en Co), daarna voor het klimaat (dixit alweer diezelfde persoon en al redelijk wat kranten).

Beter de mensen al vertellen hoe het zit, dat is minder uitzichtloos dan valse hoop die keer op keer in duigen valt. En msh ondernemen ze er dan iets tegen. Noem het maar een 'complottheorie', elke 'complottheorie' dat ik ooit al heb verkondigd is inmiddels al helemaal de waarheid geworden.

Like

Ik heb onlangs de film CONTAGION bekeken. Ik raad iedereen aan om deze film te zien.


Het lijkt wel of een aantal mensen hun inspiratie uit deze film hebben gehaald want het is een kopie van wat nu in realiteit wordt gebeurd en gedaan!!! Het enige verschil is dat C-19 niet dodelijk rechstreesk dodelijk is maar de virus in de film wel en super dodelijk. Dus daar zijn zulke maartregelen wel ergens begrjipbaar. Toch zie ik hoe mensen toch voor de vrijheid en contact kiezen ipv zich laten opsluiten! Zelfs al zijn ze bang!


En ook hoe kritisch men kan zijn tov de maatregelen en de opgelegde vaccinaties.


De film dateert van 2011!!! En rara, de virus komt van.... kijk…


Like
Polar79
Polar79
Mar 24, 2021
Replying to

Kijk eens naar de film songbird...

Like

ik wordt lid!


Like
Replying to

Misschien toch eerst een taalexamen afleggen...

Like

Wat mij betreft . Doorgaan om op om die manier er beweging in te krijgen lijkt me een goede denkpiste. ik ben beschikbaar als ik iets kan doen. Toch denk ik dat we over Belgen moeten spreken en niet over Vlamingen alleen dus een partij over de taalgrenzen heen zou aangewezen zijn.

Like
bottom of page