top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Medisch extremisme: huisarts weigert niet-gevaccineerden


Open mail aan Prof. Dr. Johan Vansintejan M.D. PhD - n.a.v. uw weigering ten aanzien van wie zich niet wil vaccineren


Hooggeleerd Heer Professor,

U bent diensthoofd van de huisartsgeneeskunde aan de VUB. Daarnaast bent u huisarts.

Op uw website lezen we dat wie zich niet wil vaccineren geen toegang krijgt tot uw praktijk. U noemt die mensen “asociaal”. U wil blijkbaar geen mensen verzorgen van wie u vindt dat ze niet sociaal zijn. Dat is een belangrijke stap in het proces naar apartheid op grond van de overtuiging van de mensen. Misschien kan u een meter installeren op uw kabinet om te meten hoe sociaal uw patiënten zijn, en een limiet van sociaal inzicht leggen op de toegang tot uw kabinet. Ik had u graag 3 vragen willen stellen. 1. Vindt u het niet uitermate asociaal om van mensen te eisen dat zij een vaccin nemen met de mogelijkheid - hoe miniem ook - dat zij aan dat vaccin overlijden? 2. Kan u wetenschappelijk onderbouwen dat wie al besmet is geraakt - dat is volgens Geert Molenberghs meer dan 30 à 35 % van de bevolking - zich toch nog moet laten vaccineren wetende dat de beschermingsgraad in die groep zo hoog is dat door vaccinatie er slechts een statistisch verwaarloosbare verbetering van de bescherming optreedt? 3. Kan u wetenschappelijk onderbouwen dat kinderen zich moeten laten vaccineren, terwijl uw collega’s in o.a. de UK zeggen dat dat meer risico’s met zich meebrengt dat vermijdt. Het is onze ervaring dat op dergelijke vragen niet wordt gereageerd. Dat is een optie die u heeft. Wij hopen dat u beseft dat niet reageren en het debat niet aangaan ertoe aanleiding geeft dat wij in staat zijn onze mening in toenemende mate wereldkundig te maken zonder tegenspraak. U weet dat wij voorstander zijn van een gerichte vaccinatie voor die mensen die op de IC’s terecht kunnen komen, de risicopatiënten. Binnen een kader van vrijwilligheid en informed consent zoals het hoort. Zodat u als arts later ook uw patiënten nog in de ogen kan kijken als ze na een vaccinatie toch overlijden of besmet raken. Wij staan in onze visie helemaal niet alleen. In de Verenigde Staten hanteren de meeste staten intussen dezelfde redeneringen als de onze. Ik zie uw bericht tegemoet. Met hoogachting, Michael Verstraeten


______


Bijlagen:

________________________________

WEBSITE:


______________________________________________

Duck Duck:


2,546 views60 comments

Recent Posts

See All

60 Comments


Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Oct 01, 2021

https://www.youtube.com/watch?v=SOwa6-EOohI

Like

Ronald Van Beneden
Ronald Van Beneden
Sep 30, 2021

https://rumble.com/vhux2b-breaking-groot-usa-tv-netwerk-brengt-waarheid-over-vaccin-aan-het-licht.html

Like

Bas Heijermans
Bas Heijermans
Sep 29, 2021

Blijkbaar vergeet die arts dat hij de eed van artsen overtreed en daarmee uit zijn beroep gezet dient te worden:


https://ordomedic.be/nl/orde/artseneed/


Daar lees je dit:


Nu ik toetreed tot de medische professie, beloof ik dat ik mij naar mijn beste vermogen voor een kwaliteitsvolle geneeskunde ten dienste van de medemens en de samenleving zal inzetten.


Ik zal het beroep van arts plichtsbewust en nauwgezet uitoefenen.


Ik zal boven alles voor mijn patiënten zorgen, hun gezondheid bevorderen en hun lijden verlichten.

Ik zal mijn patiënten correct informeren.


Ik zal geheimhouden wat ik krachtens mijn beroep van mijn patiënten weet, ook na hun dood.


Ik zal de professoren en allen die mij gevormd hebben, blijvend waarderen voor wat ze mij hebben bijgebracht.


Like

Zelfs een gedetineerde wordt bijgestaan door een arts en verpleegster binnen de gevangenismuren. Indien de medische klachten alsnog te ernstig of levensbedreigend blijken te zijn, wordt de gedetineerde geholpen in een ziekenhuis. Dit zonder verdere vragen. Dit is het goede voorbeeld vind ik.

Het zijn ook mensen volgens mij.

Like

SLACHTOFFER VAN VACCINATIE ?

In Vilvoorde is een leerlinge uit het tweede middelbaar overleden nadat ze onwel werd tijdens de turnles. Het meisje had geen gekende medische problemen.

Zoek ik het te ver als ik het opmerkelijk vind dat niet mag nagetrokken worden waar ze precies aan overleden is ?

Het parket van Halle-Vilvoorde deelt , zonder een onderzoek of autopsie te laten uitvoeren, mee dat het om een “natuurlijk overlijden” gaat (VTM middagnieuws).

Lijkt mij toch nogal kort door de bocht.

Dat bovendien noch de school, noch burgemeester Hans Bonte bijzonderheden willen vrijgeven over de precieze doodsoorzaak doet ook de wenkbrauwen fronsen (VRT nieuws).

Like
jakeline.meysmans
jakeline.meysmans
Sep 29, 2021
Replying to

Hoop maar dat het kind niet overleden is ten gevolge van de vaccinatie! Mocht het zo zijn, zullen ze toch zeggen dat ze onderliggende risicofactoren had...of ze zwijgen het dood..."De Waarheid"?! 😪🙄😐

Like
bottom of page