top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Mensifestatie: betogen volgens de regels (Brussel, 16/08)
Laten we duidelijk zijn: wij zijn geen complot theoretici, wij distantiëren ons van de 5G- polemiek, wij zijn geen anarchisten maar democraten, wij zijn politiek neutraal, wij zijn geen ontkenners van deze ziekte.


Corona maakt wel degelijk slachtoffers. Wij vinden dat de maatregelen van de overheid niet in verhouding staan tot de omvang en de dreiging van de ziekte. Deze coronacrisis is klein bier in vergelijking met de Spaanse Griep van een eeuw geleden.


Alle aandacht en middelen gaan nu naar corona, maar daardoor blijven andere groepen in de kou. Mensen hebben te laat of minder zorgen gekregen. Andere mensen stellen hun bezoek aan de dokter uit omdat ze bang zijn voor besmetting. En het aantal mentale problemen neemt toe, net als de vereenzaming bij senioren.


Er is een opbod van maatregelen van lokale besturen. Maar vooral de mondmaskerplicht slaat alles. De overheid doet er alles aan om de publieke opinie te beïnvloeden. Maar als het in Nederland zonder maskers lukt, waarom kan dat hier dan niet? Wij zijn toch geen kleine kinderen?


16 augustus 2020: We betogen volgens de regels

Pas nadat we de betoging hadden aangekondigd en georganiseerd in Brussel, werd het dragen van een mondmasker verplicht. Ook op de betoging dus.


We zijn daartegen een procedure gestart bij de Raad van State die zal worden behandeld op 20 augustus2020.


Dat wil zeggen dat er zondag zal moeten betoogd worden MET een mondmasker. We gaan de wet volgen, hoewel we het er niet mee eens zijn. We willen niet dat iemand een boete krijgt of dat we de volgende keer niet meer mogen betogen.


Wat zegt de minister - president in zijn besluit?

"Het dragen van een mondmasker dat de neus en de mond bedekt is verplicht voor alle personen van 12 jaar en ouder op de openbare plaatsen en op de voor het publiek toegankelijke private plaatsen over het hele grondgebied van het Brussels hoofdstedelijk gewest. Onder "mondmaskers" wordt verstaan: elke voorziening of stuk stof dat de neus en de mond van een persoon volledig bedekt."


Viruswaanzin, de organisator van de betoging, zal daarom aan de deelnemers die geen maskertje meehebben (hoewel dat dus in heel Brussel moet) "een stuk stof" ter beschikking stellen waarmee men de mond en de neus kan bedekken. We hebben omwille van de kostprijs gekozen voor een licht stofje waarmee u weinig hinder zal ondervinden. Weliswaar missen we nu een paar gordijnen. Maar wie maalt daarom.


Het dragen van dit stukje stof zal op zich al een protest inhouden. U zal het wel zien.


Kom zondag naar de Financietoren in Brussel en laat jouw protest horen!

2,862 views57 comments

Recent Posts

See All

57 Comments


Nee hij beslist daar niet over. Hij heeft wel een fortuin geïnvesteerd in vaccins, is sinds kort de hoofdsponsor vd WHO en heeft al flink geoefend in India en Afrika. Wie heeft hem toen tegengehouden? En welke regering gaat er dit keer het zaligmakende advies van die WHO niet volgen? Vraag me af wie hier in een verwrongen paranoïde wereldje zit...

Like

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
Aug 19, 2020

BG beslist daar toch niet over. Hij zegt letterlijk dat de regeringen mee betrokken moeten worden omdat dat inderdaad geen lichtzinninge beslissing is!


Uiteraard gaan jullie nu weer zeggen, ja, maar, de regeringen zitten mee in het complot en de zak van BG. Leef maar verder in jullie verwrongen paranoide wereldje.

Like

1 in 10.000 side effects. Yeah, right Rudolf. Wel ik mag hopen voor jou dat je er geen deel van uitmaakt van die 700000. Wie is Bill Gates eigenlijk wel om zo maar te beslissen over de rest van het mensdom. Hij is er niet eens in geslaagd om zijn Windows virusvrij te houden.

Like

Jimmy Soenens
Jimmy Soenens
Aug 18, 2020

De niet aflatende media aandacht voor het aantal "nieuwe besmettingen" is mij ook een raadsel. Ik adem waarschijnlijk teveel zuurstof in.


https://www.weblyf.com/2020/05/coronavirus-the-truth-about-pcr-test-kit-from-the-inventor-and-other-experts/


Like

Rudolf Janssens
Rudolf Janssens
Aug 18, 2020

Dit is wat Bill Gates heeft gezegd ivm de 700 000 "issues".


“Here, we clearly need a vaccine that works in the upper age range because they’re most at risk of that,” Gates said. “And doing that so that you amp it up so it works in older people and yet you don’t have side effects … you know, if we have 1 in 10,000 side effects, that’s way more, 700,000 people who will suffer from that. So, really understanding the safety at gigantic scale across all age ranges — you know, pregnant, male, female, undernourished, existing comorbidities — it’s very, very hard. And that actual decision of, OK, let’s go and give this vaccine to the entire world —…

Like
bottom of page