top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Met alle Chinezen maar niet met ons!De minister van Volksgezondheid verklaarde zichzelf tot een gevaccineerde risicopatiënt in het VTM nieuws van 22 oktober 2021. Dus, uit puur egoïsme en ter heil zijner (nochtans bespoten) ribben en leden wil hij zijn QR-fetish en mondmasker masochisme opnieuw opleggen aan onze landgenoten. Kan hem het schelen dat anderhalf jaar lang die verkeerd gemanipuleerde maskers die zo lek zijn als een keukenvergiet voor geen sikkepit beschermden. Over het opschalen van de zorg, gerichte opleidingen van verplegend personeel en inzetten op een versterking van zijn en éénieders immuunsysteem heeft dit verfoeilijk onverkozen heerschap in zijn kanariehersenen met periferisch zicht nog nooit gehoord. Als een ploeg van 11 miljoen geen 250 patiënten op intensieve aankan dan heeft dat niks met U en mijn gedrag te zien. Dit is alleen het resultaat van jarenlang Tsjeven, sossen en libiro malgoverno.


De zelfverklaarde gezondheidsdictators gaan echter aan één ding voorbij: Er bestaat geen enkele wet die het bezit van een smartphone, laptop of computer en het kijken naar Vivladi's radio & Tell-a-vision (VRT) verplicht.


Zoals te verwachten viel en te lezen in “snappie-voorspellingen”: vlak voor het griepseizoen 'versoepelt' de regering zodat men alles weer van voor af aan kan opbouwen eens besmettingen beginnen op te lopen (wat in een GEZONDE samenleving totaal geen probleem is!). Want oh nee, dit is geen jaarlijkse cyclus hoor, het feit dat niet-zo-veel mensen sterven aan de griep tijdens de zomer is door de vrijheidsbeperkingen die we toen hadden... Hoe overduidelijk is dit theaterstuk?


Stap 1 is de mondmaskerverplichting weer invoeren, als we dat aanvaarden is de volgende stap weer een lockdown. Dit gaat tot in de eeuwigheid voortgaan, want virussen zijn een intrinsiek onderdeel van het leven. De virale cyclus hoort er te zijn, de fascistische dictatoriale cyclus kunnen we wel missen.


Zet je tv, radio af, kijk niet naar de nieuwssites. Wie geeft er om wat de door kijkbuisvirologen geïndoctrineerde Alexander De Kleine te zeggen heeft? Leef je leven zoals jij dat wil, laten we samen laten zien dat wij als mensen en burgers eigenwaarde hebben en niet wensen dat elk onderdeel van ons leven gecontroleerd wordt door... wezens die ook maar mensen zijn en vaak niet eens verkozen maar door ons gescheiden worden door de illusie van macht die we hen geven.


Degenen die nu nog geen spuit hebben gehaald, gaan dat ook niet meer doen. Welke chantagemiddelen je ook uit de kast probeert te halen.. Een basiscursus psychologie zou volstaan om tot deze conclusie te kunnen komen. Er is een steeds grotere groep mensen die beseft dat het vaccin er niet is voor covid, maar covid voor het vaccin. Een BV en Vlaams Plastisch chirurg stelde terecht de vraag of we allemaal debiel zijn geworden nu labo's zelf pcr-testen mogen voorschrijven, en dit tegen medisch advies in en op kosten van de ziekenkas...https://www.hln.be/binnenland/online-tool-zal-binnenkort-bepalen-of-je-getest-moet-worden-zodat-huisartsen-niet-langer-overrompeld-worden~af359125/


Voor wie het nog niet door heeft, het rijk der vrijheid bouwen we nog steeeeeeds zelf! 😄 En nee mensen reduceren tot QR-codes die werkend zijn afhankelijk van dit en dat, en waar een vervaldatum opstaat, is nog steeds GEEN vrijheid, integendeel, misschien (of vrij zeker?) wel het omgekeerde ervan.


Accepteer en respecteer het, voor jouw gezondheid gaat het alleszins geen verschil maken. En aan al diegenen die de spuit hebben maar geen overheidsslaaf en wél vrij mens wensen te zijn: GEEN SMARTPHONE = GEEN QR-CODE! Ook zonder mondmaskerhoreca zullen we geen honger hebben. Leef uw eigen leven. Let them shit their own pants. En bij een volgende lockdown: REVOLUTIE! Wij Belgen gaan ons niet onderwerpen aan cyclisch dictatorialisme.3,283 views90 comments

Recent Posts

See All
bottom of page