top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Met wat tapas ben je veiliger!


De revolutie verdampt en wat overblijft is het slijk van een nieuwe bureaucratie.___


We schreven het al eerder: Covid-19 laat mondaine 200-man traiteur feestjes aan zich voorbij gaan. Het grote gevaar schuilt aan de tafels van zelf-patatjes-kokende 10 kindergezinnen in de slecht verluchte woonkamer thuis. Arm Vlaanderen.


Maar met een ietsje voortschrijdend inzicht blijkt het virus nu nog veel selectiever dan eerder gedacht.


De eerste keer ‘avondklok’ voor de Brusselse horeca, daar viel maandag zo rond de klok van 23 uur nog niet veel van te merken. Nee, vol zaten de terrasjes en cafés in het centrum niet, maar dat is eigenlijk nooit het geval op een maandagavond. Zeker niet wanneer die eerder druilerig is qua weer. 


In café Kafka (what's in a name) leek niemand zich al klaar te maken om huiswaarts te keren. Hoefde ook niet, want de zaak mag wel nog openblijven tot 1 uur. Er staan immers tapas op de kaart, en waar je ook iets kan eten, geldt het vervroegde sluitingsuur niet. 


Geachte mijnheer de voorzitter van Celeval, Tom Auwers: Vroeger begrepen we niet waarom we op onze vragen geen antwoorden kregen. Thans begrijpen we niet waarom we de vragen stelden want er zijn geen antwoorden.


Wie bedenkt dit allemaal bij Celeval. Expert Blindness ten top!____

STOP de viruswaanzin!

Als politici blijven capituleren voor de virologen wordt onze democratie een virocratie.

Elk plezier wordt geofferd in de strijd tegen het virus, en elke feest- en cultuurzaal wordt drooggelegd en herschapen in een mortuarium van doffe ellende. Sluitingsuur, uitgaansverbod en nachtklok, de verbodsideologie is besmettelijk.

De mondkapjesplicht heeft absurde dogmatische vormen aangenomen die ons economisch en sociaal ten gronde richten. De economische giganten, van Colruyt tot Amazon, worden met megasprongen groter en rijker terwijl onze kleine winkeliers en zelfstandigen gedecimeerd worden. Iedereen wordt opgehokt in sociaal isolement, elk voor zich in zijn eigen bubbel. Er sterven meer oudjes van eenzaamheid dan in het ziektebed. Angst wordt een gewoonte, en gewoonte een depressie. Het leven wordt gemarginaliseerd en het hart wordt weggesneden uit ons sociaal weefsel.

De "collaterale" schade wordt steeds groter. De maatregelen doden. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie


1,173 views15 comments

Recent Posts

See All

15 comentários


@ Vanwilderode,


Wees gerust, ik neem hier niemand voor een kleuter. Dat zal Vandenbroucke wel doen. Met 'overdonderend' wou ik enkel wijzen naar het mekaar onderbreken/overroepen. Sommige mensen hebben daar een hekel aan. Daarom gaf ik een link naar een 'rustiger' interview. Maar ik begrijp nu dat je vooral wou focussen op de reactie van de 'trut'.

Curtir

Serge Boeckx
Serge Boeckx
03 de out. de 2020

Het is in Frankrijk serieus aan 't donderen. Magistraten (https://en.wikipedia.org/wiki/Martine_Wonner) beginnen nu op te staan en hun mening te uiten, wat uiteraard niet in goede aarde valt maar ondertussen toch is gezegd.

https://www.youtube.com/watch?v=oMuRdxCSPCg&feature=youtu.be

Onze beurt komt nog wakkere burgers

Curtir

Met Zweedse aanpak zijn we veiliger/beter !?

Senator Paul sloopt Dr Fauci over C-maatregelen (Ned subtitles :-)

https://www.youtube.com/watch?v=Qq2zPLSVI_s

Curtir

De Nood-regering-wetgeving van Wilmès l & ll (voor een noodtoestand die er nooit was) bestaat niet meer sinds 30 sept. Aansluitend zijn haar noodmaatregelen en bevoegdheden aan provincie gouverneurs en burgemeesters uitgedoofd. Er blijkt daar (dwang & boetes) geen wettelijk toepasbare begronding meer voor te bestaan.

Dit in het kort wat Carine Knapen daarmee overvloedig uit de doeken doet op haar fb groep.


Over het drama tussen politiek en wetenschap deze twee vid's, je hoeft geen duits te verstaan om te zien met welke heftigheid de politiek bezetene 'dokter/wetenschapper zijn these in stand wil houden. Prof Dr Bhakdi met zijn Boedhistische levensstijl wordt als een doetje weggeblazen...en laat zich wandelen sturen. Pijnlijk ergerlijk, in mijn geval woede opwekkend.

https://www.youtube.com/watch?v=-ZAuPa5f91g

https://www.youtube.com/watch?v=Vr8aRs4lRr8&t=116s

Curtir

@david. Overdonderend? Wat bedoel je daarmee??Ben geen kindje hoor.Ok hij laat zich niet overbluffen. En dan? Dat maakt haar optreden niet minder gemeen. Je kon hetzelfde schema zien bij Raoult, bij de Gillet Jaunes, etc..Dat is wat voor mij telt.

Je 'moet'(enfin moeten..) niet luisteren naar diegene die je gelijk geeft maar eerder naar je tegenstrever. Als je naar haar luistert, hoor je wat ze van plan zijn.

Ben er trouwens nog niet zeker van, moest je een niet zeer geïnformeerde, modale, burger naar dit debat laten luisteren, door wie van de twee die zou overtuigd worden.


Wat hier wel geldt is dat de moderator eerder neutraal optreed, wat zelden het geval is.


Mag ik je in deze een werkje…


Curtir
bottom of page