top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Minister Weyts, leave them kids alone!


01.09.20 - Helaas hebben mondkapjes zich verplaatst naar een groep nieuwe slachtoffers, namelijk onze kinderen.

Steeds meer berichten bereiken ons dat kinderen verplicht worden om op school een mondkapje te dragen, deze tendens verspreid zich in rap tempo over Europa.

We blijven zo ontzettend in shock wanneer we foto’s zien van kinderen die een mondkapje dragen en dit vanwege het feit dat een niet medisch mondkapje niets, maar dan ook niets doet om onze kinderen te beschermen tegen wat voor virus dan ook. Wanneer dringt dit door?

Als ouder zijnde heb je een enorm verantwoordelijke taak, je kunt je in die optiek niet verschuilen achter het nieuws wanneer iemand iets bepaald voor jouw kinderen. Er gaan zelfs foto’s rond waar kinderen op een basisschool als gedetineerde op de gang aan het wachten zijn, allemaal met 1.5 meter afstand van elkaar.


Het politiek virus Covid-19(84) verplaatst zich nu naar kinderen. Er zijn historische precedenten met verplichte symbooldracht voor kinderen vanaf 6 jaar! Wie zoekt naar het verplichten van mondkapjes voor kinderen zal ook hier deze leeftijdsgrens vinden. Onze maag draait werkelijk om.

DE WETENSCHAP

Om ons immuunsysteem actief te houden hebben wij een beetje van alles nodig, dus wat bacteriën hier en een beetje virus daar enzovoorts. Social distancing verzwakt ons immuunsysteem met als gevolg dat de huisartsenpraktijken vol zitten met mensen die normaliter nooit ziek zijn en dus ook niet besmet zijn met Covid-19.

Daarbij blijven we het op zijn minst heel bijzonder vinden dat na een half jaar dit soort maatregelen in het leven worden geroepen, terwijl er inmiddels veel meer bekend is over Covid-19.

Wat weten we tot nu toe uit wetenschappelijke onderzoeken?

- We verwijzen naar een onderzoek van het prestigieuze MIT aan waarin staat dat alleen zieke mensen een medisch mondmasker zouden moeten dragen en zelfs dan is het een illusie om te denken dat dit zal dienen voor volledige bescherming van de omgeving;

- Buiten is transmissie nihil;

- Uit een ander onderzoek is gebleken dat kinderen COVID-19 het vaakst van volwassenen krijgen in plaats van het aan hen door te geven. Deze bevindingen komen overeen met andere recent gepubliceerde HHC-onderzoeken in China. Van de 68 kinderen met bevestigde COVID-19 die van 20 januari tot 27 februari 2020 werden opgenomen in het Qingdao Women's and Children's Hospital, en met volledige epidemiologische gegevens, waren 65 (95,59%) patiënten HHC's van eerder geïnfecteerde volwassenen. Van 7 van de 10 kinderen die buiten Wuhan (China) waren opgenomen, was er in slechts 1 geval een mogelijke overdracht van kind op volwassene;


- De infectiviteit van sommige asymptomatische SARS-CoV-2-dragers is mogelijk zwak;

- Er is een verband tussen IC opname en trombose;

PCR testen zijn zonder een aanvullende serologische test onbetrouwbaar;


- Ventilatie speelt een essentiële rol.

De Volkskrant in Nederland schreef: "Het Outbreak Management Team en de regering hebben zich op het standpunt gesteld dat mondkapjes vanuit gezondheidsperspectief niet noodzakelijk zijn. Mondkapjes kunnen wel nuttig zijn in experimenten met betrekking tot gedragsbeïnvloeding. Voor het onderwijs betekent dit dat er geen medisch argument is om mondkapjes te verplichten. Het beïnvloeden van gedrag behoort standaard tot de pedagogische taak van de docent. Dus nu zijn ook kinderen het slachtoffer van het grootste experiment ooit." Wat we onze kinderen aandoen in naam van de volksgezondheid is wetenschappelijk verwerpelijk. Collectieve gedragsexperimenten op minderjarigen georganiseerd door de staat, begin de de 21ste eeuw,... waarom laten we dit gebeuren?

Als Covid-19 echt het killer-virus is zoals men suggereert dan zouden bepaalde mensen zich buiten de camera’s om strikt aan de maatregelen houden.


En dan die inconsistentie opnieuw. 2 besmettingen op zomerkamp leiden in Assenede tot 89 kinderen die de start van het schooljaar zouden missen doordat die allen per direct in quarantaine moeten. Maar uiteindelijk blijkt het om een "vergissing" van het adviesorgaan te gaan. Deze zegt nu zelf, nota bene na vijf dagen de kinderen te hebben opgesloten en 1 dag voor de start van het schooljaar, dat die kinderen een lage risicogroep vormen en de quarantaine dus niet hoeft. Maar mondmaskers voor diezelfde low risk group, ho maar, die blijven... Begrijpt u het nog?


Er bereiken ons steeds meer berichten van ouders die het heft in eigen handen nemen en nu zelf via thuisonderwijs de educatie zullen overnemen. De Vlaamse Minister van Onderwijs geeft hierover graag extra info via: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/huisonderwijs-wat-en-voor-wie


Viruswaanzin zond op 24 augustus 2020 Minister Weyts via een OPEN BRIEF een aantal constructieve oplossingen. Het blijft opnieuw oorverdovend stil aan politieke zijde.open brief Ben Weyts
.docx
Download DOCX • 140KB


Zoals we al maanden proclameren, de viruswaanzin houdt niet op, niet vanzelf.


Bronnen:

https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.05.21.20108894v2.full.pdf

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32513410/

https://pediatrics.aappublications.org/content/146/2/e2020004879


____

De maatregelen doden. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .1,348 views17 comments

Recent Posts

See All
bottom of page