top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Moordende maatregelenWe zijn ultiem aanbeland bij de top van de waanzin. De maatregelen zijn er niet meer voor het virus. De maatregelen houden zichzelf in stand. Wat blijkt immers? Van de 3000 mensen in het hospitaal met Omikron zijn er tussen 30 en 50 % die daar niet liggen voor omikron, maar voor iets anders. Na een positieve test. Op de IC’s liggen vooral nog mensen uit de tweede golf. Of enkele mensen die zware onderliggende ziektes hebben die “ontregeld” geraken door omikron. Van doden is er zelfs in dit artikel geen sprake meer.


Maar toch hebben de hospitalen het moeilijk. Waarom? Wel, omdat er een rist coronamaatregelen zijn die gemaakt zijn omdat corona zo’n gevaarlijke ziekte is. Alleen is de nieuwe variant geen gevaarlijke ziekte meer. Maatregelen als daar zijn: verplichte quarantaine voor Jan en Alleman. Van verpleging over de kinderen van de verpleging en de ouders van de kinderen van de verpleging. Verplichte beschermende kledij, die het werken zwaar bemoeilijk, terwijl dat dus geen zin heeft.


Uitbreiding van de zorg, dat is iets waar deze regering schandalige idioten (I’m sorry maar ik ben nu even kwaad) niet aan doet. Met als gevolg: doden. Mensen op die op de lijsten staan voor operaties, maar door de idiote maatregelen dood gaan omdat er geen bedden zijn voor hen. Mensen die doodgaan omdat er stupide maatregelen zijn die gelden voor een situatie met een gevaarlijk virus dat er niet meer is. Andermaal collaterale doden die “moeten” vallen omdat ze bij de regering niet in staat zijn 2 cellen verstand samen te brengen.

Schaf die maatregelen toch af!!! Laat inderdaad de besmette personeelsleden komen werken. Stop nu toch eens die collaterale doden. We weten dat zij de focus niet zijn van de regering en de virologen. Het kan hen geen “flying fuck” schelen dat mensen doodgaan als ze geen covid hebben.

Waarom worden die maatregelen nog behouden? Omdat ze de schijn hoog moeten houden om de vaccinatie niet te ondermijnen? Zoals de bijwerkingen best niet worden gemeld om de schijn hoog te houden. De wereld van de computermodellen - games voor de virologen - waarin de mens niet centraal staat, is een gruwelijke wereld. Neil Ferguson zei het gewoon openlijk: de collaterale doden zijn onze focus niet. Fuck them! Ze moesten maar covid hebben.

Herinnert u zich nog hoe er werd beweerd dat de ongevaccineerden de bedden bezetten waardoor er doden vallen? Hoe zieke mensen - overigens ten onrecht - werden aanzien als een soort moordenaars.


Wat dan te denken van een overheid die doden laat vallen omwille van maatregelen tegen een virus dat niet meer gevaarlijk is. Omwille van de maatregelen zelf. Zonder enige zinvolle reden. En de zorg participeert daaraan. Kunnen die artsen eindelijk eens allemaal de kant van de patiënt kiezen en collectief zeggen dat ze in Brussel hun maatregelen en hun quarantaineregels waaraan intussen geen mens nog uit kan, met onmiddellijke ingang moeten stopzetten. En als niet dat ze die gewoon collectief zelf gaan stopzetten.


Hiermee is de top van de waanzin bereikt.


Deze regering zorgt andermaal voor nodeloze doden. Dit is een harteloos en gruwelijk beleid. En dat is meer dan een liegende premier.


4,580 views248 comments

Recent Posts

See All

248 Comments


Johan Goris
Johan Goris
Feb 09, 2022

9 februari. Vanmorgen Vandenbroucke gehoord. Hij wil absoluut het CST eeuwig behouden. Alhoewel voor heel wat zaken een 2G-beleid geldt en we eigenlijk op weg lijken naar een 1G, spreekt hij in de radio eerder over 3G. Ik vermoed dat hij dat doet omdat de steun naar deze onzinnige pas wat vermindert. Hij wil dus naar oranje gaan in de barometer, maar het lijkt er op enkel als de CST een verworvenheid blijft.

Gaat hij het land dan chanteren als hij zijn goesting niet krijgt?

Like
Liliane Delcaert
Liliane Delcaert
Feb 09, 2022
Replying to

Kan nu niemand die FVDB zijn mond snoeren en die onmiddellijk uit zijn functie zetten !!!!!!! Hij is toch niet verkozen maar aangezet door vriendjespolitiek ! hoe meer leugens hij verkondigt hoe meer naar hem opgekeken wordt -

Like

Al anderhalf jaar loop ik te roepen dat alle covid-maatregelen bedoeld zijn om schade toe te brengen — en velen verklaarden mij gek.


Wat in deze video wordt aangetoond, geldt net zo goed voor ons land.


Minister koos bewust voor catastrofaal beleid! – Jeroen Pols & Maria Louise


https://cafeweltschmerz.nl/videos/minister-koos-bewust-voor-catastrofaal-beleid-jeroen-pols-maria-louise/


"If you're one step ahead, you're a genius. If you're two steps ahead, you're a lunatic." — Michael Yeadon

Like

Gaat Vivaldi deze retro stijl verplichten op bals, fuiven, recepties en in discotheken?

'Hoop skirts' met een minimum diameter van 3 meter, zodat er altijd een veilige 1,5 meter afstand bewaard wordt. Dit zou volledig passen in het rijtje van absurde maatregelen...Like
Replying to

Als enkel vrouwen 'hoop skirts' dragen en mannen niet, dan is 2 x 150 cm wel nodig voor man-vrouw contacten om 1,5 meter afstand te bewaren. Voor contacten tussen vrouwen volstaat 2 x 75 cm. Mannen zonder hoop skirt moeten maar een laser meter gebruiken met ingebouwd alarm om minimum 1,5 meter afstand te bewaren

Dergelijke accessoires zouden alleszins de corona vaudeville compleet maken.

Like

Als het aan communistisch mateke Conner Rousseau lag, dan had de vaccinatieplicht in België al lang ingevoerd geweest. In zijn hoofd zit immers dat, als die kleine zeven procent ongevaccineerde volwassenen die België nog telt, allemaal gevaccineerd zouden zijn, het coronavirus plots op wonderbaarlijke wijze zal verdwijnen. Dat zelfs geboosterden het virus nog kunnen doorgeven, ziek worden en zelfs in het ziekenhuis belanden, daar wil hij niet van weten: toch is het de schuld van de antivaxers. Ook zijn ploegmakker, geldverbrander Frank Vandenbroucke, krijgt een stijve plasser van het woord ‘vaccinatieplicht’. Premier De Croo is vooralsnog geen voorstander van vaccinatieplicht, maar als we de voorbije twee jaar iets geleerd hebben: De Croo zegt nogal vaak het tegenovergestelde van wat hi…

Like
Replying to

Ze geven ook een quarantaine certifikaat af ondertekend door een arts waarvan zijn naam er niet op staat, hij je nooit gesproken heeft.

Dat doen een kwibus op een computer-beeldscherm van een ingehuurd call-center, die je een medische opdracht geeft zonder onderzoek.

Dit is schrift-vervalsing, medisch-onderzoek door ongeschoolde in de medische wereld....en die schrijft dan een dokters-attest uit.

Die contact-tracers overtreden zoveel wetten in opdracht van Wouter Beke dat die op z'n minst afgezet moet worden, maar eigenlijk vervolgd voor alle andere wetten die hij overtreden heeft.

Dat ze mensen hun vrijheid hebben afgenomen met experimentele spuiten te 'verplichten' zonder informatie en een kruisje laten zetten dat ze toestemming geven.

Waarvan ze niet weten waarvoor of wat het inhoud zijn…


Like

Waarom debat over verplichte vaccinatie redelijk nutteloos is

https://pnws.be/waarom-debat-over-verplichte-vaccinatie-redelijk-nutteloos-is/

Wij verklappen alvast een groot geheim, jongens en meisjes: die verplichting komt er niet.

Like
bottom of page