top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Moordende maatregelenWe zijn ultiem aanbeland bij de top van de waanzin. De maatregelen zijn er niet meer voor het virus. De maatregelen houden zichzelf in stand. Wat blijkt immers? Van de 3000 mensen in het hospitaal met Omikron zijn er tussen 30 en 50 % die daar niet liggen voor omikron, maar voor iets anders. Na een positieve test. Op de IC’s liggen vooral nog mensen uit de tweede golf. Of enkele mensen die zware onderliggende ziektes hebben die “ontregeld” geraken door omikron. Van doden is er zelfs in dit artikel geen sprake meer.


https://www.hln.be/binnenland/veel-besmettingen-komen-pas-aan-het-licht-bij-opname-om-andere-reden-toch-kreunen-onze-ziekenhuizen-ook-in-vijfde-golf~a24131d2/

Maar toch hebben de hospitalen het moeilijk. Waarom? Wel, omdat er een rist coronamaatregelen zijn die gemaakt zijn omdat corona zo’n gevaarlijke ziekte is. Alleen is de nieuwe variant geen gevaarlijke ziekte meer. Maatregelen als daar zijn: verplichte quarantaine voor Jan en Alleman. Van verpleging over de kinderen van de verpleging en de ouders van de kinderen van de verpleging. Verplichte beschermende kledij, die het werken zwaar bemoeilijk, terwijl dat dus geen zin heeft.


Uitbreiding van de zorg, dat is iets waar deze regering schandalige idioten (I’m sorry maar ik ben nu even kwaad) niet aan doet. Met als gevolg: doden. Mensen op die op de lijsten staan voor operaties, maar door de idiote maatregelen dood gaan omdat er geen bedden zijn voor hen. Mensen die doodgaan omdat er stupide maatregelen zijn die gelden voor een situatie met een gevaarlijk virus dat er niet meer is. Andermaal collaterale doden die “moeten” vallen omdat ze bij de regering niet in staat zijn 2 cellen verstand samen te brengen.

Schaf die maatregelen toch af!!! Laat inderdaad de besmette personeelsleden komen werken. Stop nu toch eens die collaterale doden. We weten dat zij de focus niet zijn van de regering en de virologen. Het kan hen geen “flying fuck” schelen dat mensen doodgaan als ze geen covid hebben.

Waarom worden die maatregelen nog behouden? Omdat ze de schijn hoog moeten houden om de vaccinatie niet te ondermijnen? Zoals de bijwerkingen best niet worden gemeld om de schijn hoog te houden. De wereld van de computermodellen - games voor de virologen - waarin de mens niet centraal staat, is een gruwelijke wereld. Neil Ferguson zei het gewoon openlijk: de collaterale doden zijn onze focus niet. Fuck them! Ze moesten maar covid hebben.

Herinnert u zich nog hoe er werd beweerd dat de ongevaccineerden de bedden bezetten waardoor er doden vallen? Hoe zieke mensen - overigens ten onrecht - werden aanzien als een soort moordenaars.


Wat dan te denken van een overheid die doden laat vallen omwille van maatregelen tegen een virus dat niet meer gevaarlijk is. Omwille van de maatregelen zelf. Zonder enige zinvolle reden. En de zorg participeert daaraan. Kunnen die artsen eindelijk eens allemaal de kant van de patiënt kiezen en collectief zeggen dat ze in Brussel hun maatregelen en hun quarantaineregels waaraan intussen geen mens nog uit kan, met onmiddellijke ingang moeten stopzetten. En als niet dat ze die gewoon collectief zelf gaan stopzetten.


Hiermee is de top van de waanzin bereikt.


Deze regering zorgt andermaal voor nodeloze doden. Dit is een harteloos en gruwelijk beleid. En dat is meer dan een liegende premier.


4,577 views248 comments

Recent Posts

See All
bottom of page