top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

MSM: het bloed druipt van jullie handen! Doe wat moet!

Updated: Nov 18, 2020


Jonge kapster Allyson stapt uit het leven. Eén van de vele slachtoffer van Covid-19 waar het beleid dat u steunt zich niets van aantrekt...

_____

Aan: "wetenschap@vrt.be" <wetenschap@vrt.be>, "maatschappij@vrtnws.be" <maatschappij@vrtnws.be>, "politiek@vrtnws.be" <politiek@vrtnws.be>, "nieuws@vrt.be" <nieuws@vrt.be>, "info@een.be" <info@een.be>

Kopie: "redactie@belga.be" <redactie@belga.be>, "redactie@demorgen.be" <redactie@demorgen.be>, "redactie@hln.be" <redactie@hln.be>, "redactie@humo.be" <redactie@humo.be>, "opinie@tijd.be" <opinie@tijd.be>, "hans.cottyn@standaard.be" <hans.cottyn@standaard.be>, "leni.debacker@standaard.be" <leni.debacker@standaard.be>, "kris.vera@z-nieuws.be" <kris.vera@z-nieuws.be>, "binnenland@standaard.be" <binnenland@standaard.be>, "redsecds@standaard.be" <redsecds@standaard.be>, "nieuws@nieuwsblad.be" <nieuws@nieuwsblad.be>, "gvaredactie@gazetvanantwerpen.be" <gvaredactie@gazetvanantwerpen.be>, "persberichten@tijd.be" <persberichten@tijd.be>, "hbvlbinnenland@concentra.be" <hbvlbinnenland@concentra.be>, "hcardyn@metrotime.be" <hcardyn@metrotime.be>, "llb.redaction@saipm.com" <llb.redaction@saipm.com>, "dh.redaction@dh.be" <dh.redaction@dh.be>, "forum@lesoir.be" <forum@lesoir.be>, "trends@trends.be" <trends@trends.be>, "knack@knack.be" <knack@knack.be>, "info@sbsbelgium.be" <info@sbsbelgium.be>, "redaction@rtbf.be" <redaction@rtbf.be>, "vtmnieuws@vtm.be" <vtmnieuws@vtm.be>

_____


Geachte Dames en Heren,

U heeft de voorbije weken ervoor gekozen om het pluralisme te verlaten.


U heeft ervoor gekozen om één kant te kiezen in het Corona-verhaal.

U heeft ervoor gekozen om een standpunt dat wordt gedeeld door intussen tienduizenden gezondheidswetenschappers op deze wereld, gewoon te negeren.

U heeft ervoor gekozen uw factcheckers als orakels onjuiste feiten te laten ondersteunen, met een aura van de Goddelijke waarheid.

U heeft gekozen voor de onzin en de waarzeggerij, voor de satanistische maatregelen van de virologen die de curves niet hebben beïnvloed.

U heeft ervoor gekozen een politiek te steunen die blind is voor de doden die door deze politiek worden veroorzaakt.

U heeft ervoor gekozen een politiek te steunen die niet eens weet hoeveel doden in saldo gewonnen of verloren worden door de maatregelen die genomen worden.

U heeft ervoor gekozen een politiek te steunen die zelf zegt dat er geen wetenschappelijke en cijfermatige grondslag is voor de maatregelen, “maar we moeten toch iets doen”,

U heeft ervoor gekozen een politiek te steunen die niet eens weet wat het “we moeten toch niets doen” aan negatieve gevolgen oplevert,

U heeft gekozen voor een politiek te steunen die ongeziene tumoren veroorzaakt bij de mensen, die cardiovasculaire patiënten tot sterven toe behandelt alsof ze corona-patiënten zijn, die de eerste lijn in de ziekenzorg voor corona opheft en dan klaagt dat er teveel ziekenhuisopnames zijn, die medicamenteuze behandelingen wegdrukt, die er niet in slaagt een juist beeld te krijgen van covid - 19, die het vertikt de juiste cijfers te verzamelen, die weet dat de PCR-test massaal verkeerde resultaten geeft, maar toch het beleid baseert op deze test, die blind maatregelen neemt waarvan niet eens geweten is of zij iets bijdragen, die levens van mensen als u en ik kapot maakt omdat de zorg niet wordt verstrekt …

Is het deze samenleving waar uw krant, publicatie of televisiestation met veel zin voor censuur naartoe wil?

Wij niet.

We gaan straks bloemen neerleggen voor de zaak van deze prachtige juffrouw in Luik. Zonder mondmasker. Met plaatsvervangende schaamte, ons oprecht medeleven aan de familie. Wij roepen op dit massaal te doen.


2,330 views20 comments

Recent Posts

See All

20 Comments


Bram Christiaens
Bram Christiaens
Nov 19, 2020

Vandaag is VZW Viruswaanzin bloemen gaan leggen aan het kapsalon in Luik van de jonge dame die uit het leven is gestapt door de maatregelen.

We wensen de familie, vrienden en nabestaanden veel sterkte met dit verlies van deze prachtige energieke mevrouw.

Als u zelf zelfmoordgedachten hebt aarzel dan niet om hulp te zoeken. We hebben u allen nodig we zien onze leden graag, kies voor het leven! Bel 1813 om u in contact te brengen met professionals die u zullen helpen.

De context van dit trieste verhaal vindt u in de comments.


Video:


https://www.facebook.com/groups/864249447410815/permalink/1048688508966907/


Like

dirk schelfhout
dirk schelfhout
Nov 18, 2020

nieuws is the borg : https://twitter.com/DanScavino/status/1328917432426237956?s=20

Like

leovandeneeden
leovandeneeden
Nov 18, 2020

Beste allemaal, is er een mogelijkheid dat we zondagvoormiddag met zoveel mogelijk richting Luik gaan naar het adres waar Allyson haar zaak was om samen ingetogen op vredige wijze bloemen neer te leggen en daar allen gelijk,demonstratief ons mondmasker afzetten. Ik zelf zou graag rond 11 u daar ter plaatse zijn. We kunnen niet blijven uitstellen er moet hoogdringend iets gaan gebeuren. Daar ik geen kranten meer lees of geen tv meer kijk had ik graag het adres van Allyson haar zaak via viruswaanzin bekomen.

Like

patrickvermeiren
patrickvermeiren
Nov 18, 2020

Zij is trouwens een hij

😁😊🤗

Like

Matt Em
Matt Em
Nov 18, 2020

Johan,

Probleem is dat de schapen zich gewillig naar de halal (onverdoofde) slachtbank laten voeren, niet in de gaten hebbende dat hun "redder", HellGates, de eigenlijke slager is.

De maatregelingen maakt de mensen apathisch en het spuitje maakt hun willoos.

Like
bottom of page