top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

@MVR: uw verdoken smeekbede om clementie is misplaatst.
Faut le faire!


Marc Van Ranst geeft voor het eerst toe dat hij niet weet of de coronamaatregelen die hij zelf heeft geadviseerd, hebben gewerkt. Op 9 december 2022 in een interview met het Financieel Dagblad (Nederland).


Hij moet wel want overai in de wereld duiken studies en rapporten op die zeggen dat ze niet hebben gewerkt. Maar die experts haat hij. Hij noemt hen "achterafexperts". Wat voor hem telt is dat hij zijn "pokkenbest" heeft gedaan.


En wat met de collaterale schade? Als de maatregelen niet hebben gewerkt, wat doen we dan met de duizenden extra doden die geen covid hadden? Is het dan OK dat er duizenden mensen verminderde levensjaren hebben, niet door covid maar door slecht behandelde ziekten bijvoorbeeld. We hebben een nooit gezien toename van de psychische problemen, voornamelijk bij jongeren. Er is een leerachterstand opgebouwd.


We hebben 35 miljard uitgegeven voor maatregelen die niet gewerkt hebben. We hebben intussen een inflatie en een ontwrichting van de wereldeconomie door de coronamaatregelen en het bijdrukken van geld.


Mensen werden gecensureerd omdat ze durfden te schrijven dat de maatregelen niet hebben gewerkt. Nog altijd vindt Van Ranst dat die mensen geen forum moeten krijgen. De samenleving is. gepolariseerd, in in het minst door de agressieve tweets van Marc Van Ranst zelf tegen al wie de goede werking van de maatregelen in vraag stelde.

Wij hebben het hem nochtans al van in mei 2020 gezegd dat zijn maatregelen niet werkten. Maar wij waren idioten, wappies, complotdenkers, gepatenteerde onnozelaars, en gevaarlijke gekken.


En nu komt hij doodleuk zeggen dat hij eigenlijk niet weet of ze gewerkt hebben, zijn maatregelen. Maar we moeten hem appreciëren omdat hij zijn "pokkenbest" heeft gedaan.

Sorry, neen Marc Van Ranst. Zoveel kwaadwilligheid en zoveel negeren van wat we u gezegd hebben dat kan je niet wegwuiven met je "pokkenbest". Neem uw verantwoordelijkheid. Bol het af uit al uw functies.

3,603 views110 comments

Recent Posts

See All
bottom of page