top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

@MVR: uw verdoken smeekbede om clementie is misplaatst.
Faut le faire!


Marc Van Ranst geeft voor het eerst toe dat hij niet weet of de coronamaatregelen die hij zelf heeft geadviseerd, hebben gewerkt. Op 9 december 2022 in een interview met het Financieel Dagblad (Nederland).


Hij moet wel want overai in de wereld duiken studies en rapporten op die zeggen dat ze niet hebben gewerkt. Maar die experts haat hij. Hij noemt hen "achterafexperts". Wat voor hem telt is dat hij zijn "pokkenbest" heeft gedaan.


En wat met de collaterale schade? Als de maatregelen niet hebben gewerkt, wat doen we dan met de duizenden extra doden die geen covid hadden? Is het dan OK dat er duizenden mensen verminderde levensjaren hebben, niet door covid maar door slecht behandelde ziekten bijvoorbeeld. We hebben een nooit gezien toename van de psychische problemen, voornamelijk bij jongeren. Er is een leerachterstand opgebouwd.


We hebben 35 miljard uitgegeven voor maatregelen die niet gewerkt hebben. We hebben intussen een inflatie en een ontwrichting van de wereldeconomie door de coronamaatregelen en het bijdrukken van geld.


Mensen werden gecensureerd omdat ze durfden te schrijven dat de maatregelen niet hebben gewerkt. Nog altijd vindt Van Ranst dat die mensen geen forum moeten krijgen. De samenleving is. gepolariseerd, in in het minst door de agressieve tweets van Marc Van Ranst zelf tegen al wie de goede werking van de maatregelen in vraag stelde.

Wij hebben het hem nochtans al van in mei 2020 gezegd dat zijn maatregelen niet werkten. Maar wij waren idioten, wappies, complotdenkers, gepatenteerde onnozelaars, en gevaarlijke gekken.


En nu komt hij doodleuk zeggen dat hij eigenlijk niet weet of ze gewerkt hebben, zijn maatregelen. Maar we moeten hem appreciëren omdat hij zijn "pokkenbest" heeft gedaan.

Sorry, neen Marc Van Ranst. Zoveel kwaadwilligheid en zoveel negeren van wat we u gezegd hebben dat kan je niet wegwuiven met je "pokkenbest". Neem uw verantwoordelijkheid. Bol het af uit al uw functies.

3,616 views110 comments

Recent Posts

See All

110 Comments


Commenting has been turned off.
noel demeulenaere
noel demeulenaere
Jan 24, 2023

Van ranst id een van de grootste misdadigers in gans het verhaal


De allenheerschappij als viroloog , de aansturing die hij de ganse regering heeft doen volgen met eijn bende virologen achter zich tartte alle verbeelding

Hij voelde zich in belgie god naast God ...de onfeilbaarheid zelve

Neen dat handelen is een proffesor onwaardig en daarmee heeft hij bewerksteligd dat veel mensen hun vertrouwen verloren hebben in wetenschap en geneeskunde

Wat nu met Vanranst ...ik ben geen rechter noch juridisch onderlegt om zijn toekomst uit te tekenen maar toch een ding als burger zou ik verkiezen dat jij voor de minste miserie de eer aan zichzelf houd t en verdwijnt uit het openbaar maatschappelijk leven

En.we er nooit meer van…


Like

Peter McCullough huldigt het voorzorgsprincipe: “It is the vaccine, until proven otherwise” (2 minuten):

https://www.bitchute.com/video/ByZYYeiHtslu/

Like

Judith 1
Judith 1
Jan 26, 2023
Replying to

hahahahaha!! neenee, hij wist het goed dat de mens graag naar vuurtjes kijkt vanuit die paradijstuin, dan zal de boel wel vanzelf ontploffen voor beiden! Eerst examen doen en dan de les...

Like

Okeanos
Okeanos
Jan 18, 2023

Opnieuw en belangrijke studie : Hoe meer vaccins hoe minder je beschermd bent.

Opnieuw voorpaginanieuws dus.

Logisch dat dit soort nieuws niet naar buiten komt. Hoe moet je als mainstream media eraan beginnen om dit soort berichten te gaan publiceren, na alles wat de voorbije jaren geschreven is geweest? Onmogelijk. Ze zitten vastgenageld.


Multiple Boosters & Your Immune System: IgG Antibodies Switch to Non-Protective Subtype (Study) - YouTube

Like
noel demeulenaere
noel demeulenaere
Jan 26, 2023
Replying to

Dat is wat ze vroeger zeiden ...immuniteit opbouwen ...vroever fietsten we naar school in de winter on ons korte broeken ..

.was de turnles buiten in open lucht...ook als het vroor.

Nu welke jongere doet dit nog ...met de auto naar school.....

Immuniteit opdoen kennen ze niet meer ...jammer

Is niet moeilijk dat zelgs de jonge mensen ziek worden

Zie naar de slavische en de oetal bevolking ....zij hebben een grotere immuniteit ...ook minder corona doden daar


.


.

Like

2-Year-Old Child Dies Suddenly One Day After Receiving Both the COVID Vaccine and Annual Flu Vaccine

https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/2-year-old-child-dies-suddenly-one-day-receiving-covid-vaccine-annual-flu-vaccine/


Like
bottom of page