top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Niet-covid patiënten worden gedood... (deel 1)




Waarom is de president van Brazilië woedend en bewapent hij zijn volk? Welke vreselijke onthullingen doen verpleegsters uit New York, het epicentrum van covid-19? Welke schokkende bekentenissen doen artsen over de hele wereld? Waarvoor waarschuwen wetenschappers en universiteiten wereldwijd? Wat wordt er onthuld door een Google insider, waardoor hij vreest voor zijn leven? Wat wordt ontmaskerd door diverse journalisten? Welk gevaar bedreigt ons? Ontdek het hier...



 


100% FACT CHECKED Onderstaande informatie kan nauwkeurig nagegaan worden in de tientallen genummerde bronnen die onderaan de pagina staan.



 





'Wat deze lui willen is onze vrijheid. Dat is de waarheid! Iedereen, maak je alsjeblieft zorgen over dit ene wat kostbaarder is dan je leven: je vrijheid. Want een mens in ketenen is geen cent waard.''

JAIR BOLSONARO, president van Brazilië







'Er zijn krachten geïnteresseerd in het veroorzaken van paniek onder de wereldbevolking met als enig doel om hen permanente en onaanvaardbare beperkingen in hun bewegingsvrijheid op te leggen.'

AARTSBISSCHOP CARLO MARIA VIGANÒ








'Het ware doel achter dit alles is totale controle. Absolute dominantie over alle mensen die veranderd worden in proefkonijnen en slaven, waarbij soevereiniteit en vrije wil geweld aangedaan worden.'

SARA CUNIAL, KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIE





Wat is er aan de hand?


 

Begin 2020 gebeurde het ondenkbare: de hele mensheid werd gezamenlijk in de afgrond van panische angst gestort, door een monsterachtig griepvirus, covid19 genaamd. Over de hele wereld galmde het door de luidsprekers van de mediakanalen: 'Dit afschuwelijke virus is minstens dertig maal dodelijker dan de gewone griep. Miljoenen zullen een gruwelijke dood sterven.' Onbeschrijflijke paniek kreeg de totale wereldbevolking in de ban en de hele wereld werd op slot gezet.




Dit is Dr Vladimir Zelenko uit New York die meer dan negenhonderd covid19 patiënten behandelde met 100% succes (1). Nadat hij de eerste vijfhonderd patienten succesvol behandeld had, schreef Dr Zelenko een open brief aan artsen wereldwijd, om zijn eenvoudige en succesvolle methode toe te lichten. Hij schreef over zijn resultaten: (2)

Van deze groep en de informatie die mij is verstrekt door aangesloten medische teams, hebben we NUL sterfgevallen, NUL ziekenhuisopnames en NUL intubaties gehad. 

Je zou verwachten dat de hele wereld hem dankbaar zou zijn en deze methode meteen globaal zou gaan toepassen. Het tegendeel is waar: deze arts werd belachelijk gemaakt en weggedrukt. Er werd zelfs een misleidende studie opgezet om deze 100% succesvolle behandelmethode in een kwaad daglicht te plaatsen.


Het gevolg is dat tienduizenden mensen, die heel eenvoudig konden gered worden, een zinloze en vreselijke dood sterven.



 


Artsen die 120 corona-patienten genezen worden gecensureerd


In de Amerikaanse staat Michigan boekt de ervaren arts Dr David Brownstein eveneens bijzondere successen met een eenvoudige en goedkope behandeling. In een interview met Highwire vertelt hij over zijn succesvolle behandeling van covid19 (3):


'We hebben momenteel meer dan honderd patiënten behandeld en ze zijn allemaal beter. Niemand werd gehospitaliseerd of geventileerd. We hadden hier een 100% succespercentage mee. We hebben patiënten behandeld die erg oud en zeer ziek waren en we dachten dat ze stervende waren. Maar deze patiënten worden beter met deze therapieën.'



Deze levensreddende artsen werden ernstig bestraft door de Federale Handels Commissie. Dr Brownstein moest onmiddellijk ophouden met te berichten over zijn succesvolle behandeling van covid19. Zijn hele medische blog werd van internet verwijderd.(4)



 

Methode die covid19 geneest, wordt genegeerd


 


Vijf ervaren medici vormden de Front Line COVID-19 Critical Care Working Group (FLCCC) en ontwikkelden een zeer effectief behandelprotocol dat bekend staat als MATH+. Van de meer dan 100 in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten die medio april met het MATH + protocol werden behandeld, stierven er slechts twee. Beiden waren in de 80 en hadden vergevorderde chronische medische aandoeningen (5).


Ondanks de bewezen effectiviteit van hun behandelprotocol, met quasi 100% succes, wordt informatie hierover onderdrukt.

Op de homepage van dit levensreddende medische team, staat de prangende vraag: 'Ons MATH+ protocol redt levens. Waarom gebruikt de wereld het niet?'



 


'Corona mag niet genezen'


Dat dit wereldwijd gebeurt, blijkt uit het verhaal van de huisarts Dr Rob Elens uit Nederland. Nadat hij diverse corona patiënten succesvol behandelde, kreeg hij de controle op zijn dak. Hij moest per direct stoppen of zijn licentie zou afgenomen worden. Dr Elens maakte vervolgens een video waarin hij openlijk verklaart (6):


‘Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins.’


 


Niet-covid patiënten worden gedood 


Erin Olszewski is een zeer kundige verpleegster uit Florida, die besloot naar New York te gaan, om te helpen in 's werelds epicentrum van de covid pandemie: het bekende Elmhurst ziekenhuis. Daarvandaan komen de meest dramatische berichten over talloze sterfgevallen, waardoor ongekende paniek wordt veroorzaakt. Wat deze verpleegster daar echter zag, vulde haar met zoveel afgrijzen, dat ze op een dag besloot een verborgen camera mee te nemen, om te filmen wat er aan de hand is (7). 


Aan de lopende band worden patiënten die diverse malen negatief getest werden voor covid en het virus dus absoluut niet hebben, toch als covid geregistreerd en als dusdanig behandeld. Ze worden aan een beademingsapparaat gelegd op een covid afdeling, met als gevolg... dat ze sterven.



 


Verpleegster Olszweski laat foto's zien op haar smartphone, waaruit duidelijk te zien is dat een patient tweemaal negatief getest werd op covid, maar toch geregistreerd werd als 'bevestigd covid-19'.





'Mensen komen binnen met ademhalingsproblemen door angst, omdat iedereen bang is. Ze worden negatief getest op covid, maar worden toch aan een ventilator gezet, waardoor ze sterven.' dixit ERIN MARIE OLSZEWS, VERPLEEGSTER



 


Patienten worden koudweg vermoord


Het getuigenis van Erin wordt bevestigd door een emotionele video die werd opgenomen door een verpleegster uit een ander ziekenhuis in New York. Deze vrouw huilt het uit in pure wanhoop, over de moorden die ze voortdurend ziet gebeuren op haar afdeling, met name van zwarte mensen. Telkens ze er iets van zei, werd ze naar een andere afdeling verplaatst.  Al haar pogingen om bij officiële instanties aan te kloppen, bleken vruchteloos. Uiteindelijk maakte ze een video die ze op internet deelde (8). 



‘Mensen, ik ben niet achterlijk en weet dat sommige mensen aan Covid sterven, maar hier worden letterlijk mensen vermoord. Ja, want als je iemand met een stabiele hartslag van 40 aan de defibrillator legt, dan is dat moord. En als je de druk teveel opvoert en hun longen van binnen opblaast, dan is dat moord.’

VERPLEEGSTER UIT NEW YORK







 


'Bevel van hogerhand'


Op Facebook werd een video vier miljoen keer bekeken, waarin Lena Kay vertelt hoe haar overleden vader geheel onterecht als Covid-sterfgeval werd geregistreerd. (9) Haar vader was overleden aan de ziekte van Alzheimer. Toen ze de overlijdensakte kregen, zagen ze tot hun verbazing dat er covid19 op vermeld stond. Ze wilden deze verkeerde informatie laten corrigeren en namen contact op met de huisarts. Hij antwoordde: 'Bevel van hogerhand door de Nationale Gezondheidsdienst. Iedereen die in deze periode sterft, moet als covid19 aangeduid worden.'


Een goede vriend van hun familie stierf enkele weken daarvoor aan een hartziekte. Hij had al lange tijd aanhoudende hartproblemen. Op zijn overlijdensakte werd ook covid19 vermeld. Zijn familieleden waren eveneens furieus en belden hun huisarts, die exact hetzelfde antwoord gaf: 'Bevel van hogerhand, we moeten op elke overlijdensakte covid19 zetten.' De arts erkende dat ze zwaar onder druk gezet worden om dit te doen.



'Waarom blazen ze de cijfers zo op? Wie heeft er voordeel bij dat er zo over gelogen wordt? Wie heeft er voordeel bij dat de hele economie verwoest wordt? Wie heeft er voordeel bij dat mensen gecontroleerd en onderdrukt worden door een lockdown?'

LENA KAYE








 


Ziekenhuizen plegen massaal fraude


Over de hele wereld getuigen duizenden mensen hoe er valse Covid-registraties worden gemaakt in ziekenhuizen. Patienten vertellen hoe ze naar het hospitaal gingen voor bijvoorbeeld een hartaanval, een verkeersongeluk, een pijnlijke val, of een beroerte. Zonder dat ze getest werden, schreef het medische personeel hen prompt in als covid19 patient.

Op hun verbijsterde vraag waarom dat gebeurde, kregen ze steevast het antwoord: 'Orders van hogerhand.'


Iemand op Facebook begon dit soort getuigenissen te delen en werd een meldpunt voor HONDERDEN gevallen van valse Covid-registraties. Verplegend personeel bevestigt dit grootscheepse bedrog.



 

Begrafenisondernemers: ze vullen gewoon de statistieken op


Journalisten van Project Veritas belden diverse begrafenisondernemers op. Deze onthulden dat er op alle overlijdenscertificaten staat dat covid19 de doodsoorzaak is, terwijl dat niet zo is. (11):


‘Ze zetten Covid-19 op haar overlijdenscertificaat. Toen belde een rechter met het ziekenhuis, en kwam er een onafhankelijk onderzoek. En bingo, géén Covid-19.’ Getuigenis: Josephine Dimiceli, president Dimiceli & Sons Funeral Home



 

Wereldwijd staan ziekenhuizen leeg


In de media worden voortdurend beelden getoond van ziekenhuizen die overvol zijn met stervende Covid-lijders. Verplegend personeel uit diverse landen getuigen echter over het tegendeel: hun hospitalen staan leeg!  Het medische personeel wordt naar huis gestuurd, wegens een tekort aan werk. 




 

Grof geld voor elke covid registratie Dokter Scott Jensen, die tevens senator is van de Amerikaanse staat Minnesota, verklaart in een openhartig interview met Fox News dat ziekenhuizen maar liefst 13.900 dollar uitbetaald krijgen, voor elke patient die ze registreren als covid19. Voor elk overlijden ten gevolge van covid19 wordt dat bedrag verdriedubbeld! Testen is niet nodig! Het gevolg is absurd onjuiste covid19 cijfers, die vervolgens door de media en overheid van de daken geroepen worden (12).



 

Lijkschouwer: 'Er is geen killer-virus'


De Duitse lijkschouwer Prof. Dr. Klaus Püschel heeft in de afgelopen weken in Hamburg meer dan 140 coronadoden onderzocht. Op de Duitse tv zei hij dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. Alle mensen die zijn gestorven, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus, aldus Püschel, toevoegende dat er geen ‘killervirus’ is. De professor van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf verklaarde (13):  “Dit klinkt misschien hard, maar ze zouden allemaal dit jaar nog overleden zijn,” Tachtig procent van de patiënten leed aan hart- en vaatziekten en de gemiddelde leeftijd was 80 jaar. Gezonde mensen hoeven zich geen zorgen te maken, aldus Püschel. De lijkschouwer voorspelde bovendien dat corona niet eens een piek zal veroorzaken in het jaarlijkse sterftecijfer. 



 

Woedend over leugens


De Italiaanse politicus Vittorio Sgarbi kan zichzelf niet beheersen van woede, over de verregaande leugenachtigheid omtrent covid. Woedend roept hij het uit in de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden: ‘Het is noodzakelijk om verenigd te zijn tegen dictaturen en verenigd te zijn in de waarheid. Laten we hier niet de kamer van de leugens van maken. Lieg niet! Vertel de waarheid.' 'Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Het is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme. De cijfers van het Hoger Instituut voor Gezondheid zeggen dat 96,3 % stierf aan andere ziekten.’ (14)



'Lieg niet! Vertel de waarheid! Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Het is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme.'

VITTORIO SGARBI, KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIE



 

97% van zogenaamde covid-doden werden nooit getest


Een vooraanstaande krant in Belgie, De Tijd, publiceerde dat er in de media verkondigd werd dat zo'n drieduizend ouderen waren overleden aan covid19. Mede door deze cijfers werd het hele land in een extreme lockdown geplaatst, met onbeschrijflijke verwoesting als gevolg. Nader onderzoek wees echter uit dat slechts 3% van de overledenen getest was (15).



 


President Tanzania ontmaskert bedrog


President John Magufuli van Tanzania stelde zich vragen bij de covid19 cijfers van zijn land. Er waren zogezegd meer dan vierhonderd gevallen van besmetting en zestien doden. 

Hij beschuldigde het Nationale Medische Laboratorium van bedrog. Om zijn vermoedens te staven, stuurde hij twee stalen op die zogezegd van mensen waren, om ze te laten testen. De stalen waren echter afkomstig van een papaya vrucht en een geit. Zoals hij vermoedde, kwamen ze terug... met positieve uitslag: 'Deze mensen zijn besmet met covid19.' Zo ontmaskerde hij de  misleiding (16). De directeur van het Nationaal Medisch Labo werd prompt ontslagen. 



 

Artsen worden het zwijgen opgelegd




Twee artsen in Californie, Dr. Dan Erickson en Dr. Artin Massihi, onderzochten maar liefst zesduizend (!) mensen tijdens het begin van de corona-crisis. Ze kwamen tot conclusies die sterk afwijken van wat de media bekendmaakte. Omdat ze bezorgd waren over de misinformatie, hielden deze artsen een persconferentie (17).  Ze onthulden dat er sprake is van een opgeklopte hype in de media en dat de cijfers die worden rondgebazuind niet overeenstemmen met de resultaten van hun eigen uitgebreide onderzoek.  Deze video werd al snel miljoenen malen bekeken, omdat hun informatie zo bevrijdend is... maar werd prompt door YouTube verwijderd. Bovendien werd internet volgepompt met allerlei videos en artikelen om hun verklaringen belachelijk te maken.



 

Meer dan duizend artsen noemen covid19 globale misdaad


In Duitsland wordt de vereniging 'Artsen Voor Voorlichting' gesteund door meer dan 1500 artsen, wetenschappers en hoogopgeleide professionals. Tijdens een persconferentie zei hun woordvoerder Dr Heiko Schoning (18):

‘Wij Artsen Voor Voorlichting bekritiseren de maatregelen betreffende COVID19 als overdreven. De maatregelen die we allemaal meemaken hebben niets met onderdrukking van het virus te maken. Dus… wie worden hier eigenlijk onderdrukt? We hebben de pest niet en het ‘coronavirus’ van dit jaar SARS-CoV-2 valt in dezelfde groep als de seizoensgebonden griepvirussen die we ieder jaar hebben. Dat is gewoon goed nieuws. Het slechte nieuws is dat we allen in angst en paniek leven. De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is een oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons middenin een wereldwijde misdaad bevinden. Als bewijsvoering zijn er uitgebreide getuigen-interviews, bijvoorbeeld met professor Bhakdi, Dokter Wodang en vele anderen. Ik kan u slechts allen uitnodigen deze bewijsvideo’s te downloaden, voor internet deze ook weer verwijdert. Aantoonbare bewijzen publiceren wij ook op de website www.arzte-fur-aufklarung.de en ook in het artikel dat gepubliceerd werd in de grootste krant van Duitsland, met een oplage van 300,000 exemplaren.’



 

Professoren en virologen verwerpen paniek omtrent covid19


Maar liefst 120 wetenschappers, artsen, advocaten en andere experts uiten hevige kritiek op de misinformatie die door media en overheid aan de bevolking voorgeschoteld wordt. Dit zijn enkele citaten van deze vooraanstaande experts (20).

'De algehele klinische resultaten van COVD-19 kunnen uiteindelijk vergelijkbaar zijn met ernstige seizoensgriep, met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%, of pandemische griep.' Professor Dr. Giulio Tarro, viroloog, Italië


'De gegevens uit Zuid-Korea laten zien dat 99% van de actieve gevallen in de algemene bevolking mild is en geen specifieke medische behandeling vereist. De sterfgevallen komen vooral voor bij ouderen, bij mensen met ernstige chronische ziekten zoals diabetes en hartaandoeningen.' Dr. David Katz, Yale University, VS, oprichtend directeur van het Yale University Prevention Research Center


'In Duitsland sterven elke dag ongeveer 2500 mensen, en er zijn de afgelopen 3 weken slechts 12 doden gevallen in verband met covid19. Ik leun uit het raam en zeg: het zou best kunnen dat we in 2020 niet meer doden zullen hebben dan in enig ander jaar.' Professor Dr. Hendrick Streeck, hoogleraar virologie en directeur van het Instituut voor Virologie en HIV-onderzoek aan de medische faculteit van de Universiteit van Bonn


'Draconische maatregelen die de grondrechten van mensen op zo'n alomvattende manier beperken, kunnen alleen worden opgelegd als er betrouwbaar bewijs is dat een nieuw virus uiterst gevaarlijk is. Is er ooit zo'n wetenschappelijk onderbouwde indicatie geweest voor COVID-19? Naar mijn mening is het simpele antwoord: nee.' Professor Dr. Sucharit Bhakdi, specialist in microbiologie en infectie-epidemiologie, voormalig hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Universiteit van Mainz


'In mijn eerste video over COVID-19 suggereerde ik dat het sterftecijfer rond 0,7% zou moeten liggen. Het tegendeel werd mij vandaag bewezen. Het aantal doden is in feite een tiende daarvan. Hier is de onverbloemde waarheid: COVID-19 is niet veel erger dan slechte griep.' Professor Sam Vaknin, Israël




 

Universiteiten bewijzen laag sterftecijfer


Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door diverse universiteiten toont aan dat het sterftecijfer van covid19 nagenoeg gelijk is aan dat van seizoensgriep. Wetenschappers van de Stanford Universiteit in Californie tonen bijvoorbeeld aan dat het sterftecijfer tussen 0,02 en 0,4% ligt. (20B) Om deze cijfers in het juiste verband te plaatsen: seizoensgriep heeft een sterftecijfer van 0,1%. Er kwam hevige kritiek op deze studie en de hoofdonderzoeker gaf als reactie:

​'Er is hier een soort massahysterie aan het werk die er gewoon op aandringt dat dit het einde van de wereld moet zijn, en het moet zijn dat de hemel op ons hoofd valt. Het is gebaseerd op speculatie en science fiction en een regelrechte aanval op studies met gegevens. Maar het verwerpen van echte gegevens ten gunste van speculatie is verbijsterend.' Dr. John Ioannidis, Stanford Universiteit

Ook de befaamde Oxford Universiteit kwam tot volgende conclusie: (20C) "Rekening houdend met de historische ervaringen, de trends in de gegevens, het toegenomen aantal infecties in de grootste bevolkingsgroep en de potentiële impact van een verkeerde classificatie van sterfgevallen geeft een veronderstelde schatting voor de COVID-19 IFR ergens tussen 0,1% en 0,41%".



 



Hoe groot is de kans op besmetting?


Een 22-jarige vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Na drie dagen knapte ze goed op, maar toen ontdekte men dat ze positief was voor covid19. De afgelopen dagen was ze echter in contact gekomen met honderden verschillende mensen, waaronder familie, mede-patienten en ziekenhuispersoneel: 455 mensen in totaal! Men was bezorgd dat meerdere van deze mensen besmet waren geraakt. Daarom werd er een uitgebreid onderzoek ingesteld. (20D) Wat bleek?

Van de 455 mensen met wie ze de afgelopen vijf dagen contact had gehad, was er NIEMAND besmet.



 

Dit uitvoerige onderzoek bewijst dat iemand die het covid19 virus heeft zonder symptomen, het virus niet kan overdragen. Gebaseerd op deze informatie verklaarde een woordvoedster van de WHO:(20D)


'De data toont ons dat het uiterste zeldzaam is dat iemand die geen symptomen heeft, het virus kan overdragen naar iemand anders.'

MARIA VAN KERKHOVEN, EPIDEMIOLOOG W.H.O.



 

Worden mensen besmet in winkels en restaurants?


Professor Hendrik Streeck van de Universiteit van Bon is de leidinggevende viroloog van Duitsland. Hij leidde een studie in het meest getroffen gebied in Heinsberg, Duitsland. De resultaten van zijn studie zijn:

'Er is geen risico om de ziekte te krijgen als je gaat winkelen. Ernstige uitbraken van de infectie waren altijd het gevolg van mensen die heel dicht bij elkaar waren over langere tijdsperiodes.' Professor Hendrick Streek, Universiteit van Bonn

Het bleek ook niet mogelijk om het virus over te dragen via handvaten, telefoons of toiletten. Deze professor concludeert: (20F)

'Beslissingen voor maatregelen werden genomen op basis van aannames en niet op basis van wetenschappelijke feiten.'

PROF HENDRICK STREEK, LEIDINGGEVENDE VIROLOOG VAN DUITSLAND.



 

Is er kans op besmetting in de openlucht?


Het ministerie van volksgezondheid van Brits-Columbia verklaarde dat er absoluut geen kans is om besmet te worden met covid19 als je in openlucht bent. De studie toonde aan dat 80% van alle besmettingen gebeurde in huiselijke omgeving. De overige vinden plaats in treinen en bussen. (20G)

'Er is absoluut geen bewijs dat dit virus in de lucht aanwezig is en zelfs als dat zo was geweest, zouden onze maatregelen niets uitgehaald hebben. De overweldigende meerderheid van covid19 overdracht gebeurt door dichtbij en langdurig persoonlijk contact.' Dr. Reka Gustafson, provinciaal gezondheidsambtenaar Brits-Columbia

Hoe beschermend zijn mondmaskers?


De WHO meldde recent dat mondmaskers enkel nodig zijn voor gezonde mensen die werken met iemand die besmet is door covid19. Anderen hoeven het absoluut niet te dragen. (20H) 'Als je geen ademhalingsproblemen hebt zoals hoesten, een lopende neus of koorts, dan hoef je geen masker te dragen.' DR. APRIL BALLER, PUBLIC HEALTH SPECIALIST WHO



 

In het verleden werd een studie verricht om te onderzoeken of mondmaskers voor tandartsen nuttig zijn. Het resultaat van het onderzoek was verrassend: (20I)

'Deze en andere studies tonen aan dat virussen of andere submicron deeltjes niet worden gefilterd door mondmaskers.' Dr John Hardie, BDS, MSc, PhD, FRCDC

Tot dezelfde conclusie kwam de gerenommeerde Canadese wetenschapper D.G. Rancourt: (20J):



 

'Maskers en beademingsapparaten werken niet. Er zijn uitgebreide gerandomiseerde gecontroleerde studies (RCT), en meta-analyse beoordelingen van RCT studies, die allemaal laten zien dat maskers en beademingsapparaten niet werken om respiratoire influenza-achtige ziekten, of respiratoire ziekten te voorkomen.' D.G. Rancourt



 


Mondmaskers verhogen kans op infectie


Een zeer uitgebreide studie uitgevoerd door negen wetenschappers, toont aan dat het langdurig gebruik van mondmaskers de kans op infectie aanzienlijk verhoogt! (20K)

'Deze studie is de eerste RCT van mondmaskers, en de resultaten waarschuwen tegen het gebruik van mondmaskers. Vochtretentie, hergebruik van mondmaskers en slechte filtratie kunnen leiden tot een verhoogd risico op infecties.'


BMJ Medische Verslag:

Besmetting slechts na langdurig nabij contact


Het gezaghebbende New England Medical Journal onderzocht welke omstandigheden nodig zijn voor besmetting. De conclusie van vijf wetenschappers is dat mondmaskers geen enkel nut hebben. Besmetting treedt slechts op nadat iemand minutenlang heel dichtbij een besmet persoon met symptomen staat. Sommigen zeggen zelfs tien of dertig minuten. (20L)

'We weten dat het dragen van een masker buiten de gezondheidszorg weinig of geen bescherming biedt tegen infecties. Autoriteiten op gebied van volksgezondheid definiëren een significante blootstelling aan Covid-19 als face-to-face contact binnen anderhalve meter met een patiënt die covid19 symptomen heeft. Dat contact moet ten minste enkele minuten (en sommigen zeggen meer dan 10 minuten of zelfs 30 minuten) worden volgehouden. 



 


Moeten we afstand houden?


Het idee dat we op zijn minst anderhalve meter (of zelfs twee meter in Engeland) afstand moeten houden is volgens experts gebaseerd op een volslagen ongefundeerd document uit 1930. Een van de meest vooraanstaande medici uit het Verenigd Koninkrijk adviseerde aan de Britse Eerste Minister Boris Johnson: (20M)

'Ik denk dat het veel moeilijker zal zijn om de naleving van sommige van de maatregelen te handhaven, die echt geen bewijsbasis hebben. Ik bedoel, de twee meter-regel is uit het niets tevoorschijn getoverd.'


 

DE WETENSCHAP SPREEKT Mondmaskers helpen niet en verhogen zelfs kans op infectie. De regel om ruime afstand te houden, slaat nergens op. In openlucht bestaat geen kans op besmetting. In winkels of restaurants is er evenmin kans om besmet te raken. De enige manier om covid19 over te dragen is door minutenlang vlakbij iemand te staan die hoest en koorts heeft. En het sterftecijfer van covid19 is ongeveer hetzelfde als van seizoensgriep.


Dat zijn de gefundeerde verklaringen, gebaseerd op uitvoerig wetenschappelijk onderzoek, door enkele van de meest gerenommeerde wetenschappers op aarde. Een groter contrast met de waanzin die door de media en overheid wordt verspreid is niet denkbaar.




 



Bronnen


1: Dr Zelenko genas meer dan 900 coronapatienten 2: De open brief van Dr Zelenko met zijn behandelprotocol 3: Dr Brownstein geneest 120 covid patienten 4: Dr Brownstein werd gecensureerd, medische blog verwijderd 5: Spoeddienst geneest covid patienten 6: Dr Rob Elens moet ophouden met mensen te genezen van covid19 7: Verpleegster Erin Olszweski meldt valse covid registraties en moord ​8: Verpleegster New York meldt moorden in ziekenhuis 9: Facebook pagina met honderden getuigenissen van fraude met covid cijfers 10: Lena Kayes getuigenis over valse covid registraties 11: Begrafenisondernemers onthullen valse covid overlijdens 12: Dr Scott Jensen onthult dat ziekenhuizen fors betaald worden voor covid registraties 13: Lijkschouwer verklaart: 'Er is geen killervirus' 14: Italiaans politucs confronteert regering met covid19-bedrog 15: Belgische publicatie De Tijd: slechts 3% van covid-doden werd getest 16: President Tanzania ontmaskert bedrog met covd cijfers 17: Twee artsen onderzoeken 6.000 patienten en onthullen media misleiding 18: Vereniging van Duitse artsen verklaren dat corona globale misdaad is 19: 1500 Duitse artsen spreken zich uit tegen de covid-zwendel 20: 120 specialisten verwerpen media hype rond covid19 20B: Stanford Universiteit onthult laag sterftecijfer covid-19 20C: Oxford Universiteit bevestigt lage sterftecijfers 20D: Geen verspreiding via mensen zonder symptomen 20E: WHO erkent geen besmetting via mensen zonder symptomen 20F: Geen besmetting in winkels en restaurants 20G: Brits-Columbia: Geen buitenlucht besmetting 20H: WHO: mondmaskers hoeven niet 20I: Mondmaskers filteren geen virussen 20J: Canadese expert: mondmaskers werken niet 20K: Mondmaskers verhogen kans op infectie 20L: Besmetting slechts door minutenlang contact van dichtbij 20M: Anderhalve meter afstand is onzin





808 views5 comments

Recent Posts

See All
bottom of page