top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Nieuwe dag, nieuwe nonsens


Stop met uw blufpoker! Uw beste maatregel zijn geen maatregelen.


Noch de maatregelen van 9 oktober 2020, noch de maatregelen van 19 oktober 2020 hebben in deze daling, die quasi lineair is geweest, een betekenisvolle knik veroorzaakt. Op het ogenblik waarop de lockdown op 1 november 2020 (de rode pijl) werd ingesteld.


Idem dito voor de terug boven water gehaalde Rt-waarde die reeds een bodem bereikt had, en na de maatregelen is er slechts nog een lichte daling, eerder een stabilisatie, gevolgd.

2,499 views65 comments

Recent Posts

See All

65 則留言


Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
2020年12月19日

Ik ben totaal geen fan van Josje maar beter zou ik het zelf niet kunnen zeggen .


Op haar Instagram Story beantwoordt Josje Huisman, die we uiteraard nog kennen als één van de voormalige K3’tjes, enkele vragen van fans.

En ‘t gaat tijdens het vragenrondje ook over de coronamaatregelen en het vaccin. Dat Josje geen al te grote fan is van alle nieuwe verplichtingen omtrent corona, wisten we al.

“Ik wil niet in een mondkapjesmaatschappij leven”, liet ze eerder al weten. Helaas is dat nu wél aan de orde. “Er is best veel onzinnigheid te bespeuren wat de maatregelen betreft. Waar ik de grootste moeite mee heb, is de verplichting van het mondkapje (mondmasker, red.). Daar voel ik me totaal…


按讚

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
2020年12月19日

@ lydia


Kijk buiten , dat is de echte wereld .

Als morgen de regering beslist dat de mondmaskers gedragen moeten worden tot 01/01/2022 dan is dat zo. Dan mogen wij hier op dit forum nog 1.000.000 keer schrijven dat België een dictatuur is geworden , een politiestaat . De overheid heeft de media zo misbruikt dat het grootste deel van de bevolking , uit angst voor de boetes ( en niet voor het virus ) , braafjes luistert .

Je mag nog met 10.000 gaan betogen , daar lachen ze eens om en de volgende dag beslissen ze toch wat ze willen en zorgen ze ervoor dat jij in de media overkomt als een egoïstisch virus-verspreidend sujet .


Maar…

按讚

@Luc kusseneers

Een simpel antwoord op een simpele vraag ....

De overheid is verantwoordelijk ! ( en met uitbreiding de MSM propagandamachine ) .

Burgers , dus ook jij en ik , zijn slachtoffers ....van een corrupt totalitair regime .


Samen opkomen voor onze rechten is de enige weg voorwaarts ....

按讚

patrickvermeiren
patrickvermeiren
2020年12月17日

Luc Kusseneers,


Vanwaar de behoefte aan controverse?

😁😊🤗

按讚

patrickvermeiren
patrickvermeiren
2020年12月17日

Jupiter & Saturn

And we the people decide

"If Not Now, Then When?" (Tracey Chapman)

😁😊🤗

按讚
bottom of page