• viruswaanzin.be

Nobelprijswinnaar chemie laakt coronamaatregelen

Zelfs Professor Michael Levitt uit harde kritiek op de non-evidence based en buitenproportionele lockdown en verdere vrijheidsberovende maatregelen:Professor Michael Levitt is als wereldwijd bekende biofysicus en chemicus niet van de minste. Hij ontving de Nobelprijs voor chemie 2013, samen met Martin Karplus en Arieh Warshel, voor de "Ontwikkeling van multischaalmodellen voor complexe chemische systemen." Zijn lange staat van dienst met vooraanstaand onderzoek en grondige kennis van computermodellen maken zijn inzichten in de COVID-19-pandemie essentieel.


Professor Levitt deed onderzoek met Robert W. en Vivian K. Cahill, respectievelijk hoogleraar kankeronderzoek aan de Stanford University School of Medicine en hoogleraar structurele biologie.En blijf op de hoogte van alle gesprekken door je hier te abonneren op onze nieuwsbrief:


Volg John op Twitter: https://twitter.com/JohnAndersonAO

Volg John op Facebook: https://www.facebook.com/johnandersonao/

Website: https://johnanderson.net.au/


Professor Levitt is zeer actief op Twitter, waar hij zijn laatste onderzoek naar COVID-19 en andere zaken van algemeen belang deelt:

https://twitter.com/mlevitt_np2013

http://med.stanford.edu/levitt.html

542 views0 comments

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang alle posts, nieuws en feiten in jouw mailbox.

viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid. Dit informatieportaal verzamelt betrouwbare coronavirus informatie, feiten, opinies en cijfers.

© 2020 VIRUSWAANZIN - FOLIE VIRUS VZW - Beelbroekstraat 60 - 9040 Gent - Ond. nr. 0752.629.037

  • Facebook