top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Obstructie van de VRIJHEID blog

Updated: Jan 19, 2022


Opnieuw hebben we een aantal bloggers geschrapt. Het gaat vooral om mensen die het nodig achten om de blogs te monopoliseren met verhalen over het WEF waaraan allerlei machten worden toegeschreven. Bij herhaling hebben we al gezegd dat er geen bewijzen zijn dat de regeringsleiders in België of de leiders van de EU instructies krijgen van het WEF en dat het WEF deze mensen controleert. Al evenmin zijn er bewijzen dat het virus in de wereld is gezet om bepaalde doelstellingen van het WEF of andere instellingen te realiseren en er zijn al evenmin bewijzen dat intentioneel maatregelen worden genomen die niet werken om diezelfde doelstellingen te realiseren. Dat dergelijke theorieën moeten worden onderzocht is nogal evident. Daarvoor hebben we ook al initiatieven genomen. Wat niet wil zeggen dat deze theorieën actueel zijn bewezen.


Wie deze blog misbruikt om bij herhaling en tot in den treuren te komen preken over die theorieën en expliciet stelt niet akkoord te zijn met wat hierover op deze website wordt gebracht, vliegt eruit. Wij investeren geen tijd, en geld, in een pak inspanningen om telkens weer opnieuw dezelfde onbewezen hypotheses te moeten beantwoorden. Er zijn in deze wereld blogs genoeg die onze visie niet volgen en waar men terecht kan.


Het debat wordt door dergelijk misbruik verzuurd en er ontstaat wrevel. Mensen die bij het onderwerp blijven, min of meer, en daarover ernstig willen debatteren, krijgen geen ruimte meer. We merken dat een tiental mensen de boel monopoliseert. Met als gevolg dat de cijfers van onze lezers teruglopen. Daarmee is niemand gediend. Behalve dan zij die er belang bij hebben dat deze website gesaboteerd wordt.


We hebben al een paar keer een actie van schrapping gedaan en gaan dat in de toekomst nog strenger doen. We roepen iedereen op om de regels te volgen maar vooral om van deze blog een ruimte te maken waar iedereen zijn mening kwijt kan zonder te worden weggedrumd door mensen die het niet eens zijn met wat we schrijven.


4,709 views287 comments

Recent Posts

See All

287 opmerkingen


vandyckmaya100
vandyckmaya100
30 jan. 2022

Spreekverbod ? Wat een hypocriete houding is dit ? Weet diegene die de censuur toepast alles ? Is hier de dagelijkse media aan het woord of de regering ?

Like

Doch Decroo is een " world global leader" vanhet WEF , net als rutte , en zij willen deze agenda doordrukken. Of ontkent men

Like
Reageren op

Hou nu toch op, er is helemaal geen bewijs voor.

Het WEF zijn een bende zuipende lieden die zichzelf zeer belangrijk vinden net als de G7.

Er komt nooit iets uit en invloed hebben ze ook niet.

Trouwens er is nog zo'n club, royals, die gaan ook bij elkaar op bezoek, zuipen tegen de klippen op en dienen nergens voor buiten zichzelf.

Het volk mag zwaaien en hun levensstandaard betalen met miljoenen tegelijk.


Kom met bewijzen dat het WEF werkelijk iets voorstelt en invloed heeft, tot hiertoe heeft niemand dat aangetoond.

Like

Reageren op

Labor (en anderen) stelde in het parlement nog maar 1 vraag: Boris wanneer rot je op?


Vandaag het debat zitten kijken, ze probeerden wanhopig andere topics te bespreken en kregen telkens dezelfde vraag.


Het probleem voor Boris is, als die opstapt vliegt hij (en andere Tories) de cel in.


Het gaat niet lang meer duren, want uiteindelijk kijken ze naar de stemmen die ze gaan verliezen en dat zijn er veel, heel veel.

Like

Chef B
Chef B
19 jan. 2022

Engeland stopt komende week met mondmaskers en coronapas.


Boris Johnson is zo gek nog niet.

Like
Reageren op

Meester Frank is een Trotskist, door Louis die voor den TGV ging gaan liggen (waar blijft dien ontspoorde TGV eigenlijk?) weggeplukt bij de RAL, een kerel van "de intellectuele voorhoede" en dus een betweter pur sang. Pas als alle anderen rond de tafel van het overlegcomité gezamenlijk "neen" zeggen tegen Frank verlaat ie de regering nog eerder dan zijn ongelijk toe te geven. Kan de politiek op zoek naar een nieuwe volksgezondheidminister (iemand in mind mateke?) terwijl Frank terugkeert naar zijn Engelse universiteit om aldaar van de Angelsaxische vrijheid te genieten. Daar bestaat namelijk geen verplichte pensioenleeftijd. Ook dat is vrijheid. In België werd Frank verbannen naar de vegetatieve staat van het emeritaat. Verplicht.

Like

Chef B
Chef B
19 jan. 2022

Deze man is nu wel heel boos op mij.

https://www.youtube.com/watch?v=V7tOvJgrJvM

Like
Reageren op

Meisje nummer drie deed nog een verdienstelijke poging mond-neus te bedekken met haar truitje, maar er zat wat moois in de weg. Twee volumineuze schoonheden meerbepaald.

Like
bottom of page