top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Ontmaskerd!


Deze pandemie is een fata morgana ____


Viruswaanzin België legt in bovenstaande video andermaal de leugens achter covid-19(84) bloot. Neem er even uw tijd voor. Als het u even allemaal teveel wordt (en dat begrijpen we maar al te goed), pauzeer even en herstart. Het is hallucinant!


De virologen zitten in de val. De media nodigde hen uit in de studio. Ze genoten van de aandacht. Ze legden het graag uit - om het even wat het publiek dan ook wilde horen; “wie maskers wil, kan er één dragen, maar eigenlijk hoeft dat niet.” Politici wilden het beleid afstemmen op basis van het advies van de vermeende “experts”.


De sociaal incapabele en zichzelf overschattende virologen sukkelden met hun niet-zo-meesterlijke-strategisch-brein ongemerkt in een straatje zonder eind omdat ze plots twee rollen moesten vervullen; expert spelen op tv en advies geven aan de politici waarvan ze hopen dat ze in de toekomst de deuren van het graaipaleis voor hen zullen openen.


De experts waren bezig met hun carrière zonder terdege te beseffen dat dat nu net ook de basis is van de politiek. Langzaamaan begonnen de pseudo-wetenschappers in te zien dat politici hen het woord lieten voeren en dat dit geen toeval was.


Als het virus genadeloos zou uitbreken, zouden politici naar de experts wijzen in een poging om zich aan hun verantwoordelijkheid te onttrekken. Wat ze ook doen. Open brief na studie na schrijnende getuigenis na klacht bij het parket. Alle politici, van welke strekking ook, blijven, als zijn ze gehypnotiseerd door hun , oorverdovend stil.


Eens de virologen dat doorhadden, hadden ze nog maar één optie over; alleen het meest restrictieve advies zou hen kunnen vrijwaren van een totale persoonlijke crash indien de “oorlog tegen het virus” verkeerd zou uitdraaien.


Illustratief voor de verzinsels waarmee we onafgebroken worden geconfronteerd is Steven Van Gucht die in prime time nieuws vorige week het volgende zei: “een groot deel van de besmettingen ligt ‘wellicht’ aan terugkerende vakantiegangers, maar ik heb daar geen cijfers over”. Het is zonneklaar, U bent geen wetenschapper meer, maar een gokkenschapper. U doet uitspraken die gebaseerd zijn op subjectief aanvoelen. Welnu, u zal toch met meer moeten afkomen dan uw aanvoelen om hele economische sectoren maanden plat te leggen.


De gevolgen zullen niemand ontgaan;

Alles ligt plat; het leven en de economie.

De secundaire gevolgen, de gevolgen op lange termijn en de veroorzaakte schade is niet te overzien.


De overheid, de media en de vermeende experts hebben elkaar in een wurggreep.

Geen van hen durft kleur te bekennen.


Slechte heelmeesters maken stinkende wonden!


De roep naar aansprakelijkheid wordt almaar groter!


Bedankt incompetente onverlaten!

Hoe durven jullie dat theater nog langer vol te houden?


____

De maatregelen doden. De "collaterale" schade wordt steeds groter. De conclusies van Viruswaanzin zijn bijzonder sterk en wetenschappelijk gedocumenteerd. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. lockdown, mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.be in haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie .


2,426 views22 comments

Recent Posts

See All
bottom of page