top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Op Bloody Friday: seksfeest met Europarlementair...


De Brusselse politie heeft vrijdagavond een “speciaal” feestje stilgelegd in de Steenstraat in Brussel, vlak bij het hoofdcommissariaat. Dat schrijft de Waalse krant ‘La Dernière Heure’ en het nieuws is bevestigd door het parket.


Op de eerste verdieping van een homobar troffen de agenten 25 personen aan, allen grotendeels naakt, die een gangbang hielden.


Een van de aanwezigen zou een Europarlementslid geweest zijn. Er waren ook diplomaten op het feest en er is drugs aangetroffen. Het Europarlementslid zou nog geprobeerd hebben te ontsnappen via de een afvoerpijp. Eenmaal gevat, beriep hij zich op zijn immuniteit.


De aanwezigen zullen hoe dan ook een boete krijgen omdat het feestje in strijd was met de Covid-maatregelen. Wellicht een aftrekbare kost voor de parlementair...


Maar zoals u weet zit het gevaar zit bij de kappers en de domme schoonheidsspecialisten...

1,790 views5 comments

Recent Posts

See All

5 Comments


Matt Em
Matt Em
Dec 02, 2020

De huidige situatie eens in 1 cartoon samengevat over hoe onze toekomst eruit gaat zien:Like

patrickvermeiren
patrickvermeiren
Dec 01, 2020

O, Bacchus.....

I am the sweet and tender hooligan

😁😊🤗

Like

Past in het rijtje van de superverspreiders zeker. Eerst waren het de bezoekers van rust- en zorgtehuizen, daarna café en restaurantbezoekers, vervolgens de jongeren, toen waren het de moslims in hun moskees en recent nog de joden met hun feestjes. Kwestie van niemand te discrimeren hé :) Hoe lachwekkend is heel deze Cijona circus geworden. De communistische agenda zal blijven duren tot 20 januari totdat ze écht zeker zijn dat hun marjonet in het Witte Huis zit.

Like

Matt Em
Matt Em
Dec 01, 2020

Zij die de wetten maken denken boven de wet te staan, want wetten worden gemaakt voor de bevolking en niet voor de leiders. Hoe moeten de leiders anders het volk onder de duim houden?

Like

patrickvermeiren
patrickvermeiren
Dec 01, 2020

There Goes The Neighberhood

😁😊🤗

Like
bottom of page