• viruswaanzin.be

Op Bloody Friday: seksfeest met Europarlementair...


De Brusselse politie heeft vrijdagavond een “speciaal” feestje stilgelegd in de Steenstraat in Brussel, vlak bij het hoofdcommissariaat. Dat schrijft de Waalse krant ‘La Dernière Heure’ en het nieuws is bevestigd door het parket.


Op de eerste verdieping van een homobar troffen de agenten 25 personen aan, allen grotendeels naakt, die een gangbang hielden.


Een van de aanwezigen zou een Europarlementslid geweest zijn. Er waren ook diplomaten op het feest en er is drugs aangetroffen. Het Europarlementslid zou nog geprobeerd hebben te ontsnappen via de een afvoerpijp. Eenmaal gevat, beriep hij zich op zijn immuniteit.


De aanwezigen zullen hoe dan ook een boete krijgen omdat het feestje in strijd was met de Covid-maatregelen. Wellicht een aftrekbare kost voor de parlementair...


Maar zoals u weet zit het gevaar zit bij de kappers en de domme schoonheidsspecialisten...

1,785 views5 comments

Onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang alle posts, nieuws en feiten in jouw mailbox.

viruswaanzin.be is een onafhankelijk initiatief en wordt op geen enkele manier onderschreven, gesponsord of beheerd door de overheid. Dit informatieportaal verzamelt betrouwbare coronavirus informatie, feiten, opinies en cijfers.

© 2020 VIRUSWAANZIN - FOLIE VIRUS VZW - Beelbroekstraat 60 - 9040 Gent - Ond. nr. 0752.629.037

  • Facebook