top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Oproep: 1/08: Wil u aub. een roos neerleggen?


Zowel in Berlijn als op Malieveld in Nederland zullen er morgen demonstraties worden gehouden tegen de disproportionele en vrijheidsbeperkende covid-19-maatregelen.


In België werd de aanvraag van Viruswaanzin.be om op straat te komen niet goedgekeurd en kunnen we dus niks organiseren.


Daarom onze oproep: Leg in alle stilte een bloemetje neer (bij voorkeur een witte roos) bij een centraal monument in jouw dorp of stad. We doen dit als teken dat we onze vrijheid terug willen, ter nagedachtenis van de slachtoffers van de maatregelen, tegen de avondklok, tegen de moord op ondernemingen. Er zijn minder schadelijke alternatieven. Het zou ons een grote steun en heel mooi zijn als monumenten en marktplaatsen in Vlaanderen wit zouden kleuren.


==> indien u wil met een kaartje waarop viruswaanzin.be - STOP!


We herhalen onze 3 EISEN:

1 - Liefdevolle bescherming van risicopatiënten en ouderen. 2 - Versterking van de zorg van huisartsen, hospitalen en woonzorgcentra. 3 - Zet de economie en de vrijheden terug naar normaal.


P.S.: Pak elkaar eens stevig vast! (thuis)


U staat er niet alleen voor!
P.S.: U kan ook een bloem op je vest of jurk steken als teken van solidariteit. Post je foto op de facebookpagina van "viruswaanzin.be openbaar".
U staat er niet alleen voor!

_____

De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

2,584 views14 comments

Recent Posts

See All
bottom of page