top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Oproep: 1/08: Wil u aub. een roos neerleggen?


Zowel in Berlijn als op Malieveld in Nederland zullen er morgen demonstraties worden gehouden tegen de disproportionele en vrijheidsbeperkende covid-19-maatregelen.


In België werd de aanvraag van Viruswaanzin.be om op straat te komen niet goedgekeurd en kunnen we dus niks organiseren.


Daarom onze oproep: Leg in alle stilte een bloemetje neer (bij voorkeur een witte roos) bij een centraal monument in jouw dorp of stad. We doen dit als teken dat we onze vrijheid terug willen, ter nagedachtenis van de slachtoffers van de maatregelen, tegen de avondklok, tegen de moord op ondernemingen. Er zijn minder schadelijke alternatieven. Het zou ons een grote steun en heel mooi zijn als monumenten en marktplaatsen in Vlaanderen wit zouden kleuren.


==> indien u wil met een kaartje waarop viruswaanzin.be - STOP!


We herhalen onze 3 EISEN:

1 - Liefdevolle bescherming van risicopatiënten en ouderen. 2 - Versterking van de zorg van huisartsen, hospitalen en woonzorgcentra. 3 - Zet de economie en de vrijheden terug naar normaal.


P.S.: Pak elkaar eens stevig vast! (thuis)


U staat er niet alleen voor!
P.S.: U kan ook een bloem op je vest of jurk steken als teken van solidariteit. Post je foto op de facebookpagina van "viruswaanzin.be openbaar".
U staat er niet alleen voor!

_____

De feiten van de viruswaanzin zijn gekend, onze argumentaties bijzonder sterk. Wat niet kan gezegd worden van de onderbouwing van de meeste maatregelen (bvb. mondmaskers en de avondklok) - dat bewijzen nu ook de recentste data. Steun viruswaanzin.bein haar strijd tegen de disproportionele en niet wetenschappelijk onderbouwde vrijheidsbeperkingen en van-de-pot-gerukte-verplichtingen. Elke donatie is welkom: https://www.viruswaanzin.be/donatie

2,585 views14 comments

Recent Posts

See All

14 Comments


Maria Roobol
Maria Roobol
Aug 10, 2020

Het voelde alsof ik iets ging doen wat niet mag. Heb een tour gemaakt in Puurs, Bornem en Willebroek. Ben ook bij het Fort van Breendonk geweest. Terwijl ik daar wandelde vroeg ik me af; wat zouden onze vrijheidsstrijders van 14-18 of die van 40-45 wel niet vinden van al deze maatregelen? Het was best een heftig 'memento mori momentje' ......


Like

Op 01/08 werd Brabo een krachtig symbool van vrijheid en mensenrechten.Like

samen met klein groepje onze witte rozen op de grote steen bij Brabo gelegd. Nieuwsgierige passanten gingen toch eens kijken wat daar lag.

Fijn gevoel om toch wat zaadjes van bewustzijn te kunnen verspreiden.

Samen zijn we sterk !


Like

Ik heb mijn whatsapp profiel foto voorzien van een witte roos...en die zal er blijven staan tot zolang het nodig is!

Like

Bij gebrek aan een monument dan maar aan de plaatselijke winkel gelegd waar genoeg volk voorbij komt :-)

En ondertussen gezond verstand te lezen op VRT nieuws: https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/08/01/opinie-geenens-rummens-sottiaux/

Like
bottom of page