top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

Oproep aan alle patiënten: steun onze artsen!De therapeutische vrijheid is één van de fundamenten van de gezondheidszorg. Als een arts vindt dat hij of zij geen mondmasker moet dragen, dan heeft niemand zich daarmee te bemoeien. Het omgekeerde zou betekenen dat we de dokters vastzetten in een keurslijf van overheidsgeneeskunde opgelegd door de staat. Zoals dat in het communisme het geval is. Bovendien heeft Sciensano in zijn richtlijnen altijd gesteld dat er een ADVIES is aan artsen om bij niet symptomatische patiënten een mondmasker te dragen. De arts moet dus vrij kunnen kiezen om dat middel al dan niet te dragen.

Na anderhalf jaar is er nog altijd geen afdoende wetenschappelijk bewijs dat een chirurgisch masker werkt. Laat staan dat een gewoon masker zou werken. Dat is een reden te meer waarom een arts niet kan worden verplicht om een masker aan te doen. Een symbool dat dient om te tonen hoe erg de situatie wel zou zijn. Een stigma dat aanleiding geeft tot angst. Angst die zorg voor een verhoogde mortaliteit en morbiditeit, dixit de virologen op 24 april 2020 al. Hoe kan je zoiets verplichten of sanctioneren?

Artsen niet toelaten te twijfelen over wat de virologen allemaal uitkramen, is al even erg als hen verplichten om een mondmasker op te zetten. Eigenlijk zelfs erger. Een medische wetenschap die niet mag spreken en debatteren over de inhoud van de wetenschap, is geen wetenschap meer. Bovendien is dit debat geen wetenschap. Het is een politiek debat. Een debat over hoe de samenleving moet omgaan met een virus. De wetenschap kan daarin een aantal feiten aangeven, maar het debat dat daarover wordt gevoerd is geen technocratisch debat. Tenzij de politiek is overgenomen door de technocraten, waardoor het debat dan meteen ook weer politiek wordt.


Het is een prima idee om duidelijk te maken dat de mensen - de patiënten - de druk op hun artsen niet meer verdragen. Artsen moeten in alle vrijheid kunnen hun gedacht zeggen.


Dus: kom massaal de artsen steunen op 5 oktober in Hasselt!

3,651 views64 comments

Recent Posts

See All

64 Comments


peter van hecke
peter van hecke
Sep 26, 2021

anti productieve maatregelen genomen door de overheid

Upstate University Hospital to shutter ORs, blaming NY vaccine mandate for staff shortage - syracuse.com


Met dank aan de overheden

en zeggen dat deze genomen maatregelen moeten voorkomen dat de hospitalen worden overbelast!!!

Like

Hier ziet u allen het testament van een uitvaartondernemer. En over de rol die artsen spelen als het om het 'genezen' van mensen gaat.


Britse uitvaartondernemer John O’Looney wordt K0VIT klokkenluider – Nederlands ondertiteld – Het Andere Nieuws


Like

De artsen steunen? Maar waar waren zij de laatste 18 maanden? Mijn dochter is begin dit jaar opgenomen geweest, ze was een 7 maanden. We hebben moeten kiezen wie van ons twee bij haar bleef en ze hebben haar een PCR test (!!!!) doen ondergaan. Een kind dat volledig in paniek was want in een onbekende omgeving met naalden in haar arm, zonder haar mama. Dan moest ik een PCR test doen, anders moest ze alleen blijven. Dokters zijn medeplichtig aan deze situatie en verdienen geen steun. En ja sommigen verzetten zich nu maar ze hebben ons in de steek gelaten. Ik ga nooit vergeten wat er die dag gebeurd is. En nooit vergeven vooral.

Like
Niki DP
Niki DP
Sep 26, 2021
Replying to

U heeft 100 procent gelijk !!

Like

Wat nu gebeurt is allang gepland. Zie de video. De genocide is aan de gang en oorlogsmisdadigers doen gewoon mee met de experimentele gentherapie. Dit gaat helemaal niet over Corona. Corona is het middel.
Like
Replying to

Wees blij dat rechtbanken niet objectief oordelen. Ze dienen immers de situatie in overschouw te nemen en te oordelen over wat er misgelopen is. Dezelfde uitkomst kan op verschillende manieren bewerkstelligd worden. Overigens (weer) Nederlandse import, dat verhaal.

Like

Matt Em
Matt Em
Sep 23, 2021

https://web.archive.org/web/20210709055008/https://controlegroepcoronavaccins.nl/

Lees dit eens grondig door en laat het even bezinken.

Dan blijft er maar 1 vraag over: Hoe komen ze in hemelsnaam hiermee weg?

(tip: sla die pagina's op want ze zullen niet lang online staan als ze achter deze blunder komen)

En hoe zit het in België?


Ik heb dat kaartje in ieder geval bij me als ik volgende week op Vliegveld Eindhoven sta.

Like
Carine Quidousse
Carine Quidousse
Sep 24, 2021
Replying to

Zelfs het woordje antivaxer is rood met onderlijntjes als je het intikt hier op de pc , het is letterlijk een woordje die niet klopt..🤔

Like
bottom of page