top of page
vrijheid_viruswaanzin vzw logo.jpg

PERSBERICHT: Bijna de helft van verplegers wil stoppenDe regering heeft niet geluisterd naar de “idioten” en de zorg niet versterkt. Resultaat: 44% van de verplegers wil stoppen.


2 jaar vragen de tegenstanders van de coronamaatregelen nu om de zorg te versterken. Maar dat zijn volgens de virologen “idioten”.


2 jaar hebben de regering en Margot Cloet NIET naar hen geluisterd. Omdat ze idioten waren. Het mondmasker ging de zorg redden. De lockdowns en de bubbels gingen de zorg redden. En ziehier het resultaat: 44 % van de verpleegkundigen denkt aan stoppen. Uitgeblust.


Dat is niet de schuld van het “fake news”.


Dat is niet de schuld van de mensen die de maatregelen niet zouden hebben gevolgd. Dat is niet de schuld van de “wappies” of van de niet-gevaccineerden.


Het is de verdomde schuld van de regering die niets - nougabollen - heeft gedaan om de zorg te versterken. Door interne reorganisatie en optimalisatie. Door het beroep terug aantrekkelijker te maken, ook inhoudelijk. Door de mensen in de zorg te ontlasten met nieuw personeel waar we 2 jaar verloren hebben om dat personeel op te leiden en te vinden.


En dat allemaal omdat in 2009 het pandemieplan vermeldde dat de zorg versterken niet kon: te duur. De regeringen, ook de NV-A, hebben 36 miljard uitgegeven aan de zinloze coronamaatregelen. Daar kon men al een behoorlijke versterking van de zorg mee betalen.


Maar het is ook de eigen verdomde schuld van de zorg zelf. De hele sector is ofwel vierkant achter de zotte maatregelen gaan staan en heeft niet de versterking van de zorg gevraagd. Ofwel hebben ze hardnekkig gezwegen uit schrik. Met Margot Cloet op kop. Er werd haar nochtans tientallen keren gewezen op de noodzaak om de zorg te versterken. Nu, 2 jaar later, is haar euro tergend traag gevallen. Gedwongen door de omstandigheden. De Voorzitter van de BVAS, het syndicaat van artsen, heeft het vorig jaar al uitgebreid geschreven: de zorg moet intern worden gereorganiseerd om piekcapaciteiten aan te kunnen. Het mismanagement van Frank Vandenbroucke heeft daar niets mee gedaan. Hij heeft zich gefocust op het covid unsafe ticket en de mondmaskers.


Het is dus ook de schuld van Margot Cloet en alle promotoren van lockdowns, mondmaskers, plexi schermen, looplijnen, en andere absurde onnozelheden. In de plaats van te zagen over de prijs van Tegenwind, zouden ze beter eens goed nadenken over de dramatische gevolgen van hun hysterische verkeerde focus. Koppig en eigenwijs volhouden dat de maatregelen van hun helden-virologen de redding van het vaderland waren.


Maar in de eerste plaats is het de schuld van Frank Vandenbroucke en zijn voorgangster, die een totaal nonbeleid hebben gevoerd in de zorg.


Als er een tekort is aan IC-bedden moet je niet geloven in voodoo, maar dat tekort aanpakken.


1,577 views20 comments

Recent Posts

See All

20 Comments


Een van de beste artikels ooit geschreven omdat het zo "damn" correct verwoord en de waarheid is.

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
May 27, 2022

Iedereen zal het al wel gemerkt hebben : We worden met persberichten en artikels bestookt dat de werking van de eerste drie prikken afneemt . De bevolking wordt op deze niet subtiele wijze klaargemaakt voor een VIERDE prik in het najaar . En zo wordt duidelijk waarom Vandenbroucke de ( volgens hem ) " noodzaak " van het coronacertificaat terug aan het onderzoeken is . Want hoe anders zou de ene helft van de bevolking de andere helft kunnen controleren dat ze de dan verplichte prik wel ontvangen hebben ....

Na een relatief vrije zomer zal het circus terug beginnen vanwege de twaalfendertigste variant of zelfs gewoon vanwege griep .

Onze overheden hebben gemerkt dat ze eendrachtig de bevolking kunnen…

Like
Replying to

De rotte en corrupte politiekers zijn alweer begonnen. Justitie slaapt gewoon verder.

Dit is opnieuw bedreigen van de bevolking onder valse voorwendselen.

Like

Margo Cloet, Beke, Vandebroucke en nu Crevits kennen niets van de zorg. Het zijn postjespakkers die populair doen op TV maar verder gewoon totaal onkundig zijn.

Het aller ergste is dat in de rusthuizen het personeel nog altijd maskers moet dragen terwijl bezoek en bewoners zelf constant binnen en buiten gaan.

Neen het zorgpersoneel moet en zal kapot gaan. Bedankt Beke, Crevits en Vandebroucke voor een anti-personeels beleid.

Dit zijn mensen die WETEN wat ze doen, in tegenstelling tot de beleidsmakers die niks kennen!


Like
Replying to

Ik kies PVDA, de enige partij die steeds opkomt voor de bevolking.

Like

Geen enkele lokale regering kan hier iets aan veranderen.

We moeten Washington volgen, dat is de rode draad in alles.

Dat was zo bij een vruchtbaarheidsonderzoek wat wees op testosteronverstoring door plastic weekmakers.

Plots werd gezocht naar een manier om plastic uit de oceanen te vissen.

Maar de ontdekking dat mannetjes in vrouwtjes veranderen op de duur, dat het niet beperkt bleef tot vruchtbaarheidsproblemen bij in hoofdzaak de mannen mag je niet zeggen.

Wat covid betreft moest ook iedereen hetzelfde denken, je mag niet zeggen dat het fout is.

Je mag ook niet zeggen dat de Oekraïne crisis de wil is van de VS;

Je mag nog minder zeggen dat de wapenleveringen de oorlog verlengt en steeds meer levens kost,…


Like
Fabrice Selvi
Fabrice Selvi
May 23, 2022
Replying to

Het is niet omdat de VS ons in 1945 bevrijd hebben,dat we tot in de eeuwigheid slaafje moeten spelen. Deze oorlog is duidelijk gewild en uitgelokt door de VS en de Navo.De waardeloze EU loopt veel te gemakkelijk aan de leiband. De gevolgen zullen voor rekening van de Europese burgers zijn.

Like

Luc  Kusseneers
Luc Kusseneers
May 22, 2022

Bedankt voor deze tekst , om zwart op wit de daders van de malaise met naam te benoemen en onomwonden de gevolgen van hun koppig wanbeleid en hun geestelijke dwalingen ondubbelzinnig aan de kaak te stellen .


Like
Replying to

Idd bedankt voor deze tekst! Dit is uiteraard de nagel op hun stomme kop!

Like
bottom of page